Bine ai venit pe pagina mea!

Nu este întâmplător că ai ajuns pe pagina mea. În viață Dumnezeu nu îți oferă atunci când îți dorești ci atunci când ai nevoie. Informațiile din acest site cât și evenimentele pe care le susțin îți pot fi de folos, vei găsi multe răspunsuri, ele te pot îndruma. Activitatea pe care o desfășor pentru oameni este menită să ofere informații complete, la nivel de Ființă celor care doresc sănătate, evoluție, succes și împlinire. Eu sunt convins că în această viață pasageră este loc sub soare pentru toată lumea. Depinde  doar de tine, tu alegi ce vrei să fii și cum să trăiești. Nu permite celor din jurul tău să-ți dicteze ce să faci tu cu viața ta. Fă-ți curaj, investește în tine, prețuiește-te, oferă-ți tot ce este mai bun, înconjoară-te de oameni de calitate, evoluează.

Pentru a afla mai multe informații, te îndrum cu drag să participi la cursul meu și la seminariile gratuite. Fiecare om are curiozități, dorințe, nelămuriri sau diferite probleme, însă răspunsurile nu vin singure, important este să acționezi, să începi de undeva.

Dacă nu știi cum să o faci sau cu ce să începi, nu-ți face griji, te ajut.

O scurtă prezentare cu  activitatea mea! 

Ședințele pe care le desfășor sunt complexe și acționează pe tot palierul ființei umane (spiritual, energetic, mental, emoțional și trupesc). Prin această metodă proprie, înlăturăm gândurile negative, emoțiile distructive, reparăm anatomia energetică în zonele afectate, ameliorăm afecțiunile trupești și apoi armonizăm toate elementele între ele, pentru ca procesul odată declanșat, să producă auto-vindecarea. Terapie presupune ca eu să te îndrum corect, iar tu să îți dorești să te vindeci, să îți îmbunătățești mentalitatea și calitatea vieții.

Consultanță / Consiliere psihologică 

Consultanța psihologică este unul dintre cele mai utile instrumente pentru depășirea unor probleme stresante. Principalul scop este rezolvarea problemelor de natură emoțională sau interpersonală, apărute în viața personală sau la locul de muncă. Consultanța psihologică este cea care pune la dispoziția persoanei o serie de instrumente pentru a depăși toate dificultățile. Cred cu convingere cӑ este foarte important sӑ înţelegem mersul la psiholog fiind o practicӑ fireascӑ a oricӑrei persoane preocupate de starea de bine şi de echilibrul sӑu interior. Apelӑm la psiholog pentru a ne descoperi limitӑrile şi pentru a le depӑşi, pentru a gӑsi soluţii la probleme şi pentru a ne putea atinge scopurile. 

Biorezonanța este o metodă modernă de diagnostic și tratament energetic, bazat pe cele mai noi descoperiri ale fizicii cuantice. Este o metodă care face parte din uimitorul univers al medicinei oscilatorii, domeniu în continuă expansiune. Este o metodă holistică care abordează organismul în totalitatea lui, luând în calcul toate dereglările prezente la momentul respectiv. Aparatul de biorezonanță constă dintr-un sistem computerizat care poate detecta din timp deficiențele sau modificările patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul țesuturilor, organelor sau celulelor organismului.

Program multidisciplinar în care beneficiezi de toată atenția și profesionalismul echipei Recalibrarea Ființei.
Programul se personalizează în funcție de obiectivul stabilit de comun acord cu pacientul și ținând cont de starea de sănătate din prezent a acestuia.
Serviciile (coaching, biorezonanță, diete personalizate, sesiuni de discuții libere, îndrumări) sunt GRATUITE și durează doar două luni.

Program personalizat pentru sănătate (2 luni) 
Program personalizat pentru echilibrare emoțională (3 luni)
Program personalizat pentru slăbit (3 luni)
Program personalizat pentru întinerirea și refacerea țesuturilor (4 luni)
Program personalizat pentru amplificarea capacităților de memorare (2 luni)
Program personalizat pentru relaxare (2 luni)

0

Facultăți absolvite

0

Ani de experiență

0

Cursuri

0

Cursanți

0

Motive să evoluezi

Testimonialele participanților la cursul de dezvoltare personală cu Mihai Lucian

Acest curs este o sursa de informații complete care, odată aplicate îți schimba semnificativ viața pe toate planurile: fizic, psihic, emoțional și spiritual.Te ajută să privești viața cu alți ochi, să găsești răspunsuri în ceea ce privește trecutul tău, să înveți cum să îți trăiești prezentul și cum să îți creezi viitorul. Participarea la acest curs a adus o adevărată transformare în viața mea, am aflat foarte multe lucruri și informații pe care nu le cunoșteam (deși participasem la mai multe cursuri pana atunci). Vă recomand cu drag acest curs. Sunt convinsă că vă va schimbă întreaga existență.

Ana Maria Botoșani

Dorești să afli "CINE EȘTI TU"? Dacă răspunsul este DA, atunci acest curs este ceea ce ai nevoie. Am participat și eu la acest curs și îl recomand oricui dorește să se cunoască cu adevărat. Am avut parte de o experiență plăcută alături de Mihai Lucian, un Maestru de nota 10 și mai mult, un om special pe care îmi doresc să îl mai întâlnesc în această formulă, Maestru iar eu cursant. Recomand! ✨

Mihaela Apostolidis Constanța

Lucian Mihai este o personalitate puternică, un om cu multa dragoste și dăruire pentru oameni. Cursurile și seminariile predate de dânsul reprezintă o sursă inepuizabilă de cunoaștere. Recomand cu mult drag evenimentele dânsului. Felicitări pentri tot ce faceți pentru oameni!

Bălcescu George Tg. Jiu

Bucuria este mare atunci când întâlnești un om ca Mihai Lucian. Un om complet care știe să fie și om și teolog și îndrumător. Cursul dânsului este unic, afli adevăruri și informați pe care nu le afli la nici un curs, pur și simplu abordează toată ființa umană, ceva ce nu vezi niciunde. Mi-a plăcut foarte mult exercițiile și meditațiile pe care dânsul le face în timpul cursului. Un curs superb. Rar îmi este dat să întâlnesc în viață oameni deosebiți ca dânsul. Felicitări Lucian pentru tot ceea ce ești și pentru tot ce faci pentru oameni. Recomand cu drag tuturor🙏.

Iordache Roxana Predeal

Mi-a plăcut foarte, foarte mult acest curs...🥰🤗🙏🤍 , un om deosebit. Exemple mai mult decât elocvente din viața personală, meditații, explicarea punct cu punct, în mod savuros și concis a temelor din descrierea cursului... complexitatea ființei umane, a trăirilor noastre, a divinului din noi, sănătate, nutriție, spiritualitate... un tot mai mult decât frumos. Înțeleg din ce în ce mai bine cine sunt. De departe ieri am fost la cel mai plăcut curs din toate la care am participat de a lungul timpului. Mulțumesc dlui Lucian și echipei sale, caci pe chipul tuturor se citește prietenie, caldură. Vă doresc bucurii! 🤍🙏

I.Camelia Ileana București

Am participat pentru a doua oara la acest curs. Informația asimilata a fost complet diferita. Asa cum spune dl Mihai: noi evoluam și percepem lucrurile diferit. Multumesc cu recunostinta pentru tot ce am învățat și, cu siguranță, voi invata de acum înainte!

Liliana Iordan București

Prin aceste seminare doresc să împărtășesc, tuturor semenilor mei experiența vastă și diversificată pe care am acumulat-o în ani de studii superioare (Teologie, Psihologie, Parapsihologie) cât și din alte științe din domeniul fascinant al terapiilor complementare.
O parte din evenimente sunt susținute de membrii echipei mele: medici, teologi, psihologi, formatori, tehnicieni  biorezonanță și nutriție.
Seminarele se susțin pe grupul meu privat de Facebook, Mihai Lucian – Evenimente Gratuite.
 

‼️Adevărata bogăție🌈 este atunci când dăruiești 🤗📚, iar cei care o fac au totul 🙏.    

Teme Spirituale 

Spiritualitatea ocupă un loc important în viaţa noastră deoarece ne ajută să putem ajunge la cea mai bună versiune a noastră, dar şi să ne dezvoltăm inteligenţa emoţională.
Dacă practici tehnicile specifice dezvoltării spirituale, îţi vei îmbunătăţi anumite aspecte din viaţa ta, cum ar fi: iubirea de sine, starea de spirit, nivelul de încredere în sine şi, de asemenea, vei lega relaţii autentice cu cei din jurul tău. 
Pe lângă acestea, este recomandată dezvoltarea cunoașterii zilnice, care nu numai că te ajută să dobândeşti cunoştinţe şi informaţii despre spiritualitate, ci şi să te descoperi pe tine însuţi. 

Teme Medicale

Medicină este un domeniu foarte larg de cunoștințe, dedicate studierii corpului omenesc și conservării sănătății acestuia.
Știința medicinei se bazează pe multe științe conexe, începând cu anatomia, biologia, fizica sau chimia, până la fiziologie, farmacologie sau radiologie.
În funcție de istorie și civilizații, avem două mari categorii ale medicinei: cea modernă fondată pe fapte și dovezi experimentale, specifică lumii occidentale și Europei răsăritene, medicina alternativă care produce rezultate foarte bune. 

Teme Psihologice 

Spre deosebire de alte științe, psihologia studiază gândirea unei anumite persoane în viața și activitățile sale reale. Studiul psihologic al naturii gândirii pornește de la distincția dintre cunoașterea senzorială și cea rațională, diferența dintre gândire și percepție.
În percepție, lucrurile, fenomenele și proprietățile sunt date în manifestările lor individual. Gândirea continuă și dezvoltă munca cognitivă a senzațiilor, percepțiilor, ideilor și ne dezvăluie ceea ce nu este dat direct în percepție, ea reflectă lumea în conexiunile și relațiile ei esențiale. 

Teme Religioase 

Știința religiei, indiferent de cult (catolic, ortodox, budist, etc) reprezintă expresia unei încrederi în existența unei realități absolute (Atotcreatorul, Sacrul, Dumnezeul) de care omul depinde. Presupune dobândirea cunoașterii testând ipotezele pentru a dezvolta teorii care permit explicarea și evaluarea faptelor.
Cunoașterea religioasă, conform practicanților, poate fi obținută prin cunoaștere și/ori prin revelație personală ca modalitate de cunoaștere mitologică care proiectează caracteristicile existenței umane pentru explicarea existenței.  

Importanța sportului pentru un echilibru perfect între viața profesională și viața personală. Practicarea activităților fizice active este recomandată pentru a contracara consecințele psihice și de sănătate ale pandemiei, în timp ce comportamentul sedentar nu are neapărat un efect asupra imunității. Pentru a funcționa în mod optim, corpurile noastre au nevoie de o nutriție bună, exerciții fizice, somn adecvat și niveluri de stres relativ scăzute. 

Retreat – uri

Un retreat este o retragere în interior, o pauză, o călătorie cu sens!
Retreat-ul este o oportunitate minunată ca tu să iei o pauză de la agitația vieții cotidiene, pentru a te relaxa profund în aer liber și pentru a te reconecta cu esența ființei tale. Poți obține claritate și sens, ceea ce te va ajuta să-ți trăiești viața în acord cu tine! Vei cunoaște oameni frumoși, preocupați de dezvoltare personală și de un stil sănătos de viață. Retreat-ul îți oferă posibilitatea de a învăța noi tehnici, instrumente și unelte pe care le vei folosi toată viața.

Teatrul este un promotor al ideilor marilor dramaturgi, care au transpus pe scenă trăiri, sentimente, dar și concepte valoroase. Teatrul ne ajută să vedem o perspectiva diferită de cea personală. Fiecare piesă jucată pe scenă dezvăluie diverse situații, actorii ajung în situații emoționale și intelectuale care s-ar putea să nu apară în viețile reale, dar din care avem ce învăța. E o perspectivă corectă, de multe ori obiectivă sau subiectivă, e o perspectivă ce ni se dezvăluie în fața ochilor pe măsură ce piesa își continuă cursul firesc.

Muzica a fost omniprezentă în societatea umană încă din cele mai vechi timpuri. Liant al relațiilor interumane și instrument de cunoaștere și descoperire a naturii individului, muzica este, probabil, cel mai veridic ambasador al vieții omului, înglobând toate aspectele din existența unei specii relativ tinere. Un concert de muzică live nu înseamnă doar să-ți să te distrezi, deși, evident, aceasta este o parte semnificativă a acestuia. Acest lucru vă poate aduce beneficii ca persoană și bunăstarea dvs. generală.

Pentru cei care încă se mai întreabă care este importanța filmelor, exista și un răspuns convingător, bazat pe realitate.
Avantajele filmelor suntîn primul rând, de ordin psihologic.
Odată cu vizionarea unei comedii, amuzamentul va stimula sistemul imunitar și va elimina stresul pentru o vreme. În același timp, un film trist va avea totuși efecte pozitive asupra chimiei creierului – acesta va produce endorfine, suportând altfel întâmplările supărătoare de zi cu zi.

Bine ai venit pe pagina mea!

Nu este întâmplător că ai ajuns pe pagina mea. În viață Dumnezeu nu îți oferă atunci când îți dorești ci atunci când ai nevoie. 

Informațiile din acest site cât și evenimentele pe care le susțin îți pot fi de folos, vei găsii multe răspunsuri, ele te pot îndruma. Activitatea pe care o desfășor pentru oameni este menită să ofere informații complete, la nivel de Ființă celor care doresc sănătate, evoluție, succes și împlinire. 

Eu sunt convins că în această viață pasageră este loc sub soare pentru toată lumea. Depinde  doar de tine, tu alegi ce vrei să fi și cum să trăiești. Nu permite celor din jurul tău să-ți dicteze ce să faci tu cu viața ta. Fă-ți curaj, investește în tine, prețuiește-te, oferă-ți tot ce este mai bun, înconjoară-te de oameni de calitate, evoluează.

Pentru a afla mai multe informații, te îndrum cu drag să participi la cursul meu și la seminariile gratuite. Fiecare om are curiozități, dorințe, nelămuriri sau diferite probleme, însă răspunsurile nu vin singure, important este să acționezi, să începi de undeva.

Dacă nu știi cum să o faci sau cu ce să începi, nu-ți face griji, te ajut. 

O scurtă prezentare cu  activitatea mea! 

Pentru a răspunde nevoilor voastre regăsiți mai jos tipurile de consultanțe sau programe pe care le puteți accesa în funcție de posibilitățile financiare:
Consultanță psihologică; 
Consultanță prin metoda Recalibrarea Ființei;
Consultanță Biorezonanță;
Programe personalizate;
Program multidisciplinar cu servicii gratuite.

EVENIMENTE
Anul 2023

CURS DEZVOLTARE PERSONALĂ 

CURS GRATUIT ONLINE
CELEȘAPTE COPURI SUBTILE
ȘI MEDICINA ENERGETICĂ

DE LA GÂND LA MATERIALIZARE

CURS RELAȚIA ȘI FAMILIA

CURS PROSPERITATE MATERIALĂ

CURS BIOREZONANȚĂ

SEMINARE GRATUITE ONLINE

DIVRTISMENT
Anul 2023