Mihai Lucian

BUCUREȘTI - SEMINAR GRATUIT CAMPANIE NAȚIONALĂ UMANITARĂ SĂNĂTATE ÎN TRUP PRIN RECALIBRAREA FIINȚEI 12 IUNIE 2019

 Data inceperii: 12 Jun 2019 17:45
 Locuri disponibile: 6/25 locuri
 Pret: 0 Lei

Psi. Mihai Lucian

Dr. Chivu Gabriela

Programul seminarului: 18.00 – 20.00.

Pentru confirmarea ÎNSCRIERII apelează la numărul de telefon 0725330203.

Această campanie de seminare vine în completarea cursului Recalibrarea Fiintei și a cărții care îi poartă numele și s-a nascut din dorința domnului Psiholog, Parapsiholog și Teolog, Lucian Mihai de a ajuta un numar cât mai mare de oameni. 

Obiectivul principal al campaniei este de a sprijini repararea lăcașurilor sfinte și de a strânge fonduri și bunuri pentru ajutorarea caselor de copii, azilelor de bătrâni precum și a familiilor nevoiașe. Un alt obiectiv este acela de a educa și îndruma oamenii spre a redobândi starea de sănătate fizică, sufletească și mentală cu care au fost înzestrați de la Dumnezeu, dar care s-a deteriorat de-a lungul timpului cu fiecare alegere greșită. 

Seminarul, Sănătate în Trup prin Recalibrarea Ființei, este susținut de domnul Lucian Mihai împreună cu doamnele doctor Mariana Constantin, Gabriela Chivu și Iuliana Miu, având suportul tehnicienilor nutriționiști și specialiști în biorezonanță: Cristina Vasile, Silvia Păunescu și Lorena Pană.

În cadrul seminarului vei învăța cum să îți armonizezi corpul subtil (spirit) și corpul energetic (informații, energii) și cum să îți îngrijești corpul fizic (trup) prin odihnă, hidratare, alcalinizare, deparazitare, detoxifiere, nutriție și sport, pentru a putea obține acel echilibru armonios mult dorit.

Viața este 10% ceea ce ți se întâmplă și 90% cum reacționezi la ceea ce ți se întâmplă. Cu alte cuvinte, viața nu este altceva decât suma tuturor alegerilor pe care le faci, atât conștient cât și inconștient de aceea, alegerile zilnice, aparent neimportante, sunt cele care au un impact major asupra stării de sănătate a ființei, implicit asupra întregului destin.
Liberul arbitru este un dar prețios deoarece îți oferă posibilitatea de a îți crea și influența propria realitate dar și responsabilitatea de a alege în mod înțelept.

Atunci când nu ești pe deplin mulțumit de evoluția ta, fiecare zi reprezintă o nouă șansă de a-ți schimba radical destinul, dacă ești pregătit să renunți la ceea ce este nociv și să integrezi în viața ta toate acțiunile sănătoase necesare schimbării.
Gândurile si sentimentele pe care le ai vis-a-vis de propria persoană, precum și felul în care îți îngrijești trupul au un impact decisiv în capacitatea ta de a te schimba.


Pentru a te susține în armonizarea întregii ființe, în cadrul acestui seminar vom organiza o tombolă cu premii care constau în ședințe gratuite de terapie prin biorezonanță, iar cu suportul doamnelor doctor și a echipei de tehnicieni nutriționiști îți vom oferi îndrumări corecte în ceea ce privește alimentarea cu nutrienții necesari unei bune funcționări a organismului.

Te invităm așadar, împreună cu familia și prietenii să participi gratuit la acest seminar de nutriție și sănătate.