Mihai Lucian

Campanie Donații Buzău

 

          Suflete drag, dacă simți nevoia să dăruiești, alătură-te și tu acestei campanii umanitare (completează formularul). 

DESPRE PAROHIA „NAȘTEREA MAICII DOMNULUI” .

          Dacă în drumurile vieții călătorul va pași pe pitoreasca Vale a Buzăului, îndreptându-se spre Siriu, după ce va urca prima colină a dealurilor Ciuta, se va opri cu sigurantă în fata alcătuirii din piatră, botezata FÂNTANA LUI MIHAI, pe fațada careia este săpat un basorelif, un grup de călăreți în frunte cu Mihai Viteazul. Pe valea Buzăului, pe malul stâng al raului, este situat satul Robești al comunei Pirscov din județul Buzău, Muntenia, România, în zona Subcarpaților de Curbura. 

         Biserica cu hramul „ Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Robești a fost ridicată prin strădania materială a locuitorilor în anul 1867. În pisania bisericii putem citi: ” Prima biserica a acestui sat a fost în colțul de N-E al cimitirului și a fost cladită pe la anul 1790, fiind probabil o rudenie de mai tarziu a vestitului părinte Luca din Cipru, fost sfetnic al lui Mihai Viteazul și episcop la Buzău de la 1581 la 1603 și  apoi de la1603 la 1629, cel care a făcut o mănăstire, la satul Izvoranu de peste Măgura”.                  ____________________________________

            În România anului 2019 trăiesc mii de oameni care au nevoie de ajutor: copii abandonați, crescuți în orfelinate sau fără a avea acces la educație școlară, bătrâni resemnați și bolnavi uitați în aziluri, familii nevoiașe care se luptă din răsputeri să supraviețuiască nenorocirilor de tot felul. În România există încă atâtea probleme care au nevoie de rezolvare: spitale și lăcașuri sfinte închise sau aflate în stare avansată de degradare, lipsa acută de sânge din spitale, menținerea unei rate uriașe a avorturilor și multe altele. La toate acestea se adaugă o acută lipsă de informații reale și corecte  despre cine suntem noi, oamenii, ca ființe complexe (alcătuite din spirit, psihic și trup) și despre cum să conviețuim pe planeta Pământ  sănătoși, prosperi și fericiți. De aceea, împreună cu un grup inimos de colaboratori: profesori, medici, nutriționiști, terapeuți, psihologi, teologi care mi s-au alăturat cu mult entuziasm și dăruire, am inițiat o Campanie Umanitară în scopul de a oferi ajutor cazurilor sociale.

Am proiectat-o pe două direcții principale de acțiune: 

ACȚIUNI DE INFORMARE ȘI EDUCARE – Prin derularea unor  programe GRATUITE de educație scolară pentru copii și tineri și dezvoltare personală pentru tineri și adulți, concretizate prin:

  • Ședințe de meditații școlare la diferite discipline: limbi străine, matematică, fizică, chimie etc.
  • Seminar de pregătire a tinerilor pentru  relația de cuplu și căsătorie.
  • Seminar despre cum să ne vindecăm și să ne păstrăm trupul sănătos. 
  • Seminar de dezvoltare  personală despre cum sa devii un om fericit.

            Meditațiile scolare și o parte din Seminare vor fi găzduite prin bunăvoința și cu sprijinul Psihologului Mihai Lucian, al Preotului Paroh Stelian Vlasceanu cât și cu bunăvoința, Dr. Cosmiuc Anișoara, Teh. Nutritionist – Biorezonanță Iachim Georgeși, Mehedințu Maria și echipa în incinta sediului din str. Colonel I.Buzoianu, nr. 58, Buzau.

   

 ACȚIUNI UMANITARE – Strângere de fonduri bănești și materiale, pentru  sprijinirea  reparării lăcașurilor sfinte,  precum și ajutorarea caselor de copii, azilelor de bătrâni, familiilor nevoiașe aflate în atenția noastră, ale căror suferințe sunt nevăzute și ignorate de societate.

DONAȚIILE în bani pentru  sprijinirea Parohia Robesti se vor face doar în contul PAROHIEI: RO………………………………….. .     

DONAȚIILE în bani pentru copii, bătrâni și familii nevoiașe se vor face în contul SC ………………………………. SRL: RO………………………………………. .

Informații despre campaniile noastre de strângere de fonduri și bunuri vor fi făcute publice pe această pagină, pe măsura derulării lor.

_______________________

CAMPANIA NAȚIONALĂ UMANITARĂ ESTE ÎN DERULARE ÎN ORAȘELE:

BUCUREȘTI – Psi. Mihai Lucian, Preot Paroh Ionuț Văduva, Dr. Constantin Mariana, Psi./Sociolog Gabriela Popa, Dr. Iuliana Miu, Dr. Chivu Gabriela și echipa. Pentru mai multe detalii CLICK AICI.

BUZĂU – Psi. Mihai Lucian, Preot Paroh Stelian Vlăsceanu, Dr. Cosmiuc Anișoara, Teh. Nutritionist – Biorezonanță Iachim Georgeși, Mehedințu Maria și echipa. 

TULCEA – Psih. Mihai Lucian, Psih. Munteanu Mirela, Prof. Psih. Anișoara Coșărică, Dr. Ionela Moise și Teh. Nutritionist – Biorezonanță Gheonea Emil și echipa. Pentru mai multe detalii CLICK AICI

PITEȘTI – Psi. Mihai Lucian, Dr. Constantin Mariana, Prof. Dr. Octavian Gruioniu și echipa.

CONSTANȚA – Psi. Mihai Lucian, Dr. Ionela Moise și Teh. Nutritionist – Biorezonanță Gheonea Emil, Iuliana Militaru și echipa. Pentru mai multe detalii  CLICK AICI.

PLOIEȘTI – Psi. Mihai Lucian, Teh. Nutriționist – Biorezonanță Gabi Popoviciu, Dorina Baciu, Ologoiu Adrinana și echipa.

GALAȚI – Psi. Mihai Lucian, Teh. Nutritionist – Biorezonanță Veronica Ene, Andrea Jecu și echipa.

GRECIA – KATO XENIA – Psi. Mihai Lucian, Preot Paroh Ionuț Văduva, Dr. Constantin Mariana, Psi./Sociolog Gabriela Popa și echipa.

TE INVIT ȘI PE TINE SĂ TE ALĂTURI CAMPANIEI NOASTRE!