Mihai Lucian

Cartea Recalibrarea Ființei

LA COSTUL CĂRȚII SE ADAUGĂ TAXELE DE CURIERAT  

Recalibrarea Ființei este o care despre o metodă care te ajută să începi schimbarea. Obișnuița este cea care te ajută să mergi mai departe.

În urma publicării cărții mele, ca urmare a succesului pe care l-a avut și îl are încă de la apariție, în rândul numeroșilor săi cititori, am creat cursul cu același nume.

Cartea a fost scrisă din dorința de a sprijini nevoia oamenilor de a afla adevărul, atât despre ei înșiși, cât și despre lumea în care trăiesc. Mi-am asumat această misiune cu tot curajul și responsabilitatea, dezvoltând un sistem complex și complet de educare și vindecare prin cunoaștere teoretică și practică. Acest sistem angrenează un număr mare de specialiști în medicină, biorezonanță, nutriție, psihologie care vin în ajutorul tău pentru ca TU să regăsești SENSUL VIEȚII TALE.

Recalibrarea Ființei este cea mai simplă metodă psihologică de dezvoltare spirituală și personală care acționează și ca terapie de vindecare, indiferent de diagnostic. Ea pornește de la adevărul conform căruia ființa umană se compune dintr-un corp subtil (cauză), voința, spiritul și corpul fizic (efect) și un care funcționează împreună ca o stație de emisie-recepție pentru semnalele vitale ce provin din mediul de viață natural și spiritual. Viața însăși este rezultatul unui schimb continu de mesaje între corpul fizic și corpul subtil și între acestea și mediul înconjurător.