CONSTANȚA - CURS THETAHEALING - AVANSAT

 

            

            CURS THETA HEALING AVANSAT                                22,23,24 Februarie 2019

CURS THETAHEALING AVANSAT

Metoda ThetaHealing Avansat se bazeaza pe cunoasterea si aplicarea unor tehnici specifice de inducere a stari Theta, in timpul careia accesam nivelul subconstient al creierului si ne conectam la  Sursa Creatoare a Tot ce Există, fie că o numim Dumnezeu, Iisus, Univers, Atoatecreator, Allah, Buddha, Shiva sau Marea Zeiţă. Insusirea acestor cunostinte de baza, ne ofera posibilitatea sa trecem la un nivel superior de cunoastere si anume nivelul avansat.

Cursul ThetaHealing Avansat ne ajută să ne extindem informațiile primite la Cursul Theta Healing Bază pentru a înțelege mai profund Cele 7 Planuri ale Existenței care ne înconjoară. Invatam să ne instruim mai bine subconștientul pentru a putea „descărca” programe direct din al 7-lea Plan al Existenței cu scopul de a elimina definitiv a blocajele si obstacolele care stau în calea dezvoltării abilităților intuitive și a creșterii spirituale.

Cursul ThetaHealing Avansat este un curs foarte util care, succedand Cursului de Bază, vă întregește spiritual si va amplifică vizibil simțurile cognitive. Pe lângă teorie, vom face împreună multe alte exerciții de “săpare”(cautarea convingerilor gresite), conștientizare, acceptare și interpretare a tuturor experiențelor, vizualizărilor și simțirilor minunate pe care le experimentati in timpul aplicarii acestei tehnici pe voi sau pe alte persoane. 

În Cursul Avansat realizam aprofundarea metodelor de lucru asupra convingerilor si sentimentelor negative, învățăm cum putem elimina resentimentele, regretele, respingerile, juramintele, legamintele si angajamentele care nu ne mai sunt de folos si cum sa vindecam sufletele rănite.

Vom scoate la lumina sentimente pe care nu le-am trait niciodată.

Ne vom elibera o buna parte din spatiul mental care este folosit inadecvat, pentru depozitarea de emotii negative si aleatorii precum mania, dorinta de razbunare, agresivitatea, gelozia, invidia, teama si amaraciunea. Acest lucru ne va permite sa avem mai multa energie, sa facem vindecari mai rapide, sa ne aducem contributia la evolutia Pamantului si sa ne conectam mai usor cu Dumnezeu.

Cursul ThetaHealing® Avansat ne învață să:  

Eliminăm resentimentele, regretele, respingerile, prejudecățile, fricile, gândurile 

distructive.

Vom învăța să: trimitem iubire copilului din pântec, curățăm spațiul în care locuim și obiectele din jurul nostru de energii negative, vindecăm afecțiunile la nivel de Ființă.

 

ACCEPTĂ SCHIMBAREA ȘI VEI FII SURPRINS DE REZULTATE!