Mihai Lucian

Consultanță  psihologică cu Mihai Lucian

Consultanță psihologică

Numărul ședințelor de terapie se stabilește în funcție de necesitățile fiecărei persoane.  

Costul ședinței individuale de psihologie:
La cabinet este de 400 ron (80 min) și online 300 ron (80 min). 

Se achită în contul societății:
📊 CURSURI RECALIBRARE SRL; București, Sector 6;  
🏦 Banca Unicredit; 🔢 Cont: RO52BACX0000001096532001; 

✅ După ce ați achitat varianta dorită (birou sau online), în cel mai scurt timp, voi reveni cu un telefon pentru a stabili detaliile necesare(zi/oră), în funcție de disponibilitate.

Confidenţialitatea serviciilor

Toate serviciile oferite sunt confidenţiale şi private. Cabinetul respectă întocmai legislaţia românească privind regimul datelor cu privire la persoană, dreptul la intimitate, dreptul la imagine.


Cum se derulează şedinţele ?

Durata şedinţelor poate fi de 50 min sau mai mult, frecvenţa poate fi săptămânală sau o dată la două săptămâni. Durata şi frecvenţa şedinţelor pot varia de la situaţie la situaţie şi se stabilesc de către terapeut şi clienţi împreună. La şedinţe poate participa o persoană singură sau la cerere mai mulţi membri ai familiei.

Cum mă programez?

Şedinţele de terapie se adresează oricărei persoane care dorește să primească ajutor fiind preocupată / îngrijorată de ceva ce se întâmplă cu ea însăşi ori cu cuplul său ori cu relaţia părinţi – copii etc.
Şedinţele se desfăşoară de luni până vineri, exclusiv cu programare prealabilă.
Programările se fac de luni până vineri, între orele 9:00- 18:00, prin formularul de mai sus, în orice zi a săptămânii şi la orice oră.

Consultanțele psihologice pe care eu le desfășor, oferă soluții personalizate pentru adulți, adolescenți, copii, cuplu și familie precum: consiliere psihologică și terapie, evaluare psihologică, intervenții psihoterapeutice, psihodiagnostic și evaluare clinică, psihoterapie sportivă, dezvoltare personală.

 În momente de incertitudine, confuzie, durere, alegerea unei terapii devine o soluție posibilă și viabilă, însă adeseori pasul nu este făcut.

Este însă bine de știut fiecare persoană reacționează diferit la dificultăți, într-un mod unic și personal care se poate manifesta la nivelul gândurilor, al comportamentelor, prin emoții sau prin relaționarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplăcute care neliniștesc.

Ședințele de consiliere și psihoterapie se adresează oricărei persoane, cuplu sau familii care doresc primească ajutor cu privire la orice dificultăți de ordin psiho-emoțional, pentru îmbunătățirea calității vieții, de ex.: relații conflictuale în familie sau în cuplu, adicții (dependență de alcool, jocuri de noroc, tutun, droguri s.a.), dinamică sexuală, boli incurabile și dizabilități, doliu, divorț, boli psihosomatice (afecțiuni a căror evoluție este influențată de factori psihologici, de ex.: astm, ulcer, migrene, anorexie, bulimie, obezitate, diabet zaharat, cancer s.a.), dificultăți în luarea unei decizii, depresie etc.

Căteva detalii despre consultanțele psihologice!
Citește mai departe . . . ⬇️