Mihai Lucian

CURS INTERNAȚIONAL - ONLINE (DONAȚIE) RELAȚIA DE CUPLU ȘI EXPERIENȚELE IUBIRII OMENEȘTI

 Data inceperii: 09 Feb 2021 18:00
 Locuri disponibile: 80/80 locuri
 Pret: 50 Lei
 Locatie: ONLINE, BUCUREȘTI

. .

. .

COMPLETEREA FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE ESTE OBLIGATORIE

Modalitatea de înscriere la curs este foarte simplă. Cursul se desfășoară pe platforma ZOOM (descarcă aici). După completarea formularului de ÎNSCRIERE la curs, vei primi pe e-mail CONFIRMAREA automată. În ziua desfășurării evenimentului vei primi pe e-mail, userul (id-ul) și parola. 

Prezența se face în baza datelor din formularul de înscriere și cu camera web deschisă pe toată perioada cursului.

Dacă provocarea mea ți-a trezit interesul, te rog să redistribui în cronologia prietenilor tăi. Și ei merită să participe la acest curs gratuit, care salvează vieți.  

Valoarea reală a cursului este de 700 ron și este donat pentru strângere de fonduri.
Acum poți să participi în urma unei donații de minim 50 ron și maxim cât dorești tu.

AGENDA CURSULUI

Cursul se desfășoară pe durata orelor 18.00 – 20.30, după cum urmează:
Prima parte:  18.00 – 18.50, va fi prezentarea generală despre bărbat și femeie, noțiunea de cuplu și etapele iubirii.
A doua parte: 19.00 – 19.50, se vor discuta atributele masculine și feminine cu care ne-a înzestrat Creatorul în această experiență și cum să le transpunem în viața noastră.   
A treia parte:  20.00 – 20.30, Mihai Lucian, răspunde la întrebările voastre.
___________________________________

Trăim vremuri moderne, ultra-tehnologizate, în care umanitatea face pași concreți în popularea Universului  sau în găsirea antidotului bolilor incurabile și cu toate astea în microuniversul relației de cuplu încă se caută răspunsuri la o mulțime de întrebări, ca de exemplu: este femeia egală cu bărbatul sau nu?

Unele femei își doresc de la parteneri să fie și puternici, și gospodari, să stea mai mult lângă ele,  să fie și virili, și romantici și fideli în același timp. La fel bărbații, au pretenția ca iubitele lor să aibă și siluetă, să fie și bune gospodine, să contribuie și la veniturile familiei, dar să-și crească copiii, să-i educe și să facă seara lecțiile cu ei, înainte de a se cuibări ravisante și seducătoare în brațele partenerului. Trăim într-o confuzie de principii, prejudecăți și cutume care ne tulbură viața, pentru că cerințele lumii moderne coexistă cu tradițiile și de multe ori se bat cap în cap. Pare că nimic nu mai mulțumește femeia de azi, purtătoare de pantaloni și servietă, care a devenit independentă și liberă să concureze cu bărbații în lupta pentru putere socială și nici  pe bărbatul care, simțindu-se împovărat și plictisit de responsabilitățile sale patriarhale, caută cu jind în ograda femeii, nu să o mai vâneze pe ea, ci să găsească un loc călduț și comod pe lavița de lângă vatră, în fața televizorului. Observațiile de-a lungul timpului, confirmate de studii psihologice recente scot în evidență faptul că în societatea modernă, ceea ce declanșează atracția între femei și bărbați este  perversitatea, imoralitatea în gând și acțiune. Atracția farmecului firesc, normalul, a pierit din viziunea multora și odată cu el conștientizările și emoțiile curate ale sufletului.

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, un lucru este clar: ne place să trăim în minciună, mai mult decât prețuim Adevărul.

Minciuna ne mângâie comoditatea și viciile, Adevărul ne omoară cu regulile lui clare și cu intransigența respectării lor.

Adevărul este naturalul, firescul, în timp ce minciuna este artificialul, falsul. Adevărul nu ne dă nici o șansă de a ne abate de la el, pentru că e Unic.

Minciuna ne oferă  atâtea variante ocolitoare și atractive, încât ne seduce în fiecare clipă, de la Adam și Eva încoace.

Și tot de la Adam și Eva  încoace ne facem că uităm că Adevărul este DUMNEZEU, iar minciuna, nu.

Rătăciți pe căile nefirescului, bărbați și femei,  trăim din ce în ce mai multe situații nefericite de genul:
– Femeile cred că într-un cuplu ele  și-au însușit  mai degrabă îndatoririle, iar bărbații, mai mult drepturile.
– Bărbații spun că ei sunt gata să ofere femeilor protecția lor, dar ele au devenit prea independente și declară că nu mai au nevoie de ea.
– Așa numita datorie conjugală a femeii, spre stupoarea multor bărbați, nu mai funcționează. Dimpotrivă, femeia poate spune „nu!“ și el, dacă insistă, poate fi învinuit de viol marital.
– Înfrumusețarea, sensibilitatea și vulnerabilitatea feminină, caracterizează din ce în ce mai mulți bărbați care nu mai recunosc apartenența lor la sexul puternic.  
– Multe femei regretă că au pierdut timp, uneori toata viața, alături de bărbatul nepotrivit.
– Mulți bărbați consideră că femeia cu care trăiesc într-o relație e mai puțin importantă decât finala Campionatului Mondial la Fotbal și că, în general, poate fi oricând neglijată și ignorată, în funcție de situație.  
– Căsătoria a fost o greșeală. Vraja ei de la început s-a transformat la un moment dat într-un război care-pe-care.

Ca un semnal de alarmă, fetele și băieții secolului 21 capătă din ce în ce mai frecvent o înfățișare asemănătoare, androgină, ceea ce semnifică  lipsa  clarității rațiunii  față de  particularitățile lor, dăruite de Creator prin diferențierea sexuală.

Apar, așadar, și alte întrebări: 
– Mai știm noi oare ce înseamnă să fii femeie, să fii bărbat,  sau mai are vreo importanță să știm?
– Mai interesează pe cineva sentimentul pur de iubire,  starea de fericire din cuplu?

EU SUNT CONVINS CĂ DA.

 Asta de fapt trebuie să fie și salvarea noastră, ca omenire, și anume să ne reașezăm în matca naturală și firească în care ne-am născut pe Pământ, în această viață: femei și bărbați. 

Diferiți, dar împreună, spre completare și fericire.
Relația dintre un bărbat și o femeie, mai ales atunci când se oficializează, aduce cu sine  o etică a  iubirii, valori și reguli bine stabilite. Adică, un cod al drepturilor și îndatoririlor, bazat pe ATRIBUTELE firești și proprii fiecărui gen în parte: BĂRBAT și FEMEIE. Te invit să vii la acest curs să analizăm împreună care sunt ATRIBUTELE femeii și ale bărbatului, regulile care ar trebui să stea la baza unei relații ADEVĂRATE de cuplu, în care atât partenera, cât și partenerul sau soția și soțul să se simtă cu adevărat fericiți și  împliniți. Doar așa ei pot construi o familie în sânul căruia să aducă pe lume copii care să crească sănătoși și fericiți.

Cu toții mai avem șanse să transformăm minciuna în ADEVĂR!