Mihai Lucian

CURS MEDICINĂ ENERGETICĂ 13 MAI 2021

 Data inceperii: 07 Apr 2021 18:00
 Locuri disponibile: 8/8 locuri
 Pret: 300 Lei
 Locatie: Str. Drumul Sării nr. 7, BUCUREȘTI

. .

. .

COMPLETEREA FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE ESTE OBLIGATORIE

Modalitatea de înscriere la curs este foarte simplă. Cursul se desfășoară pe platforma ZOOM (descarcă aici). După completarea formularului de ÎNSCRIERE la curs, vei primi pe e-mail CONFIRMAREA automată. În ziua desfășurării evenimentului vei primi pe e-mail, userul (id-ul) și parola. Prezența se face în baza datelor din formularul de înscriere și cu camera web deschisă pe toată perioada cursului.

În cadrul cursului avem o TOMBOLĂ unde vom avea 3 extrageri. Câștigătorii vor beneficia în timpul cursului de o ședință completă de Biorezonanță.

Agenda cursului:

Modul 1 – Joi: 13.05.2021 / ora 18:00-21:00 ; Prima parte: 18:00 – 18:50, prezentare semnificație și importanța practică a aparatului și a terapiilor; A doua parte: 19:00 – 19:50, explicarea practică a terapiilor; A treia parte: 19:00 – 21:00, Exemplu complet cu o persoană participantă la curs.

Modul 2 –  Vineri: 14.05.2021 / ora 18:00-20:00; Prima parte: 18:00 – 18:50, explicarea pașilor pdentru terapiile de identificare, curățare a breșelor negative din aură și terapia pe glandele endocrine; A doua parte: 19:00 – 19:50, continuarea cu terapiile pe fiecare organ, terapia pe subconștient, terapia pe meridianele de acupunctură și rectificarea parametrilor finali pentru normalitatea pacientului.

Modul 3 – Sâmbătă15.05.2021 / ora 18:00-20:00; Prima parte: 18:00 – 18:50, explicarea pașilor pdentru tertpiile de identificare și curățare a corpurilor subtile(Eteric, Astral și Mental); A doua parte: 19:00 – 19:50, continuarea cu terapiile pe ADN, terapiile pentru echilibrarea emoțională în urma traumelor, terapia de refacere a fluxului de energie vitală din coloana vertebrală și rectificarea parametrilor finali pentru normalitatea pacientului.

___________________________________

Cursul de Birezonanță pe aparatul SCIO este susținut de oamenid profesioniști, atestați care doresc să dezvolte cât mai mult această metodă noninvazivă ce derivă din medicina alternativă. Cursul se adresează tuturor celor care doresc să învețe să utilizeze aparatul de biorezonanță. Vei învăța cum să te raportezi corect la medicina energetică cât în relația terapeut – pacient.

Fizica cuantică în ultimii 100 de ani a oferit înțelegerea și explicația științifică a electro-magnetismului, care se află în centrul și atenția medicinii energetice. Biorezonanța este o terapie alternativă, recentă, ale cărei baze au fost puse la începutul anilor 1970 de medicul german Franz Morell. Ulterior în anul 1980 inventatorul american de medicină alternativă Bil Nelson a dezvoltat dispozitivul pseudo-științific SCIO, care a fost folosit pe astronauții de la NASSA. 

___________________________________

BIOREZONANTA (BIOFEEDBACK)
Este o metodă de testare și echilibrare a organismului pe baza principiilor fizicii cuantice. Biorezonanța este o terapie alternativă care propune atât o metodă de diagnostic, cât și de tratament, ambele bazate pe investigarea undelor electromagnetice pe care le emite organismul uman.

Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezintă starea specifică a organismului uman din acel moment și acestea sunt diferite în funcție de starea corpului, sănătate, boală, etc. Dacă putem determina aceste semnale electromagnetice, putem determina starea corpului. Funcționarea este similară cu principiul ascultării posturilor de radio. Există multe unde radio ce sunt emise pe diferite frecvente. Dacă doriți să ascultăți un anume post, puteți comută radioul pe frecvența corespunzătoare, în acel moment apare rezonanță și așa puteți asculta postul de radio dorit. Aparatul de biorezonanță are că principiu de funcționare analiza cuantică a rezonanței magnetice și implică inovații de tehnologie avansată din medicină, bio-informatică, inginerie și din alte domenii. Folosind medicină cuantică ca bază teoretică, acest echipament electronic colectează câmpul magnetic slab al celulelor corpului uman, îl analizează și determină starea de sănătate a persoanei testate, principalele sale probleme, scoțând în evidență recomandări standard de prevenire a bolilor. Aparatul de biorezonanță este un ghid individual pentru aflarea stării de sănătate a întregului corp și are avantajul că este complet, non-invaziv, practic, simplu, rapid, economic. El aduce o mare contribuție la aflarea cauzei sănătății umane, având o gamă largă de dezvoltare și aplicație, datorită dezvoltării și profunzimii cercetării științifice care stă la baza funcționarii sale. Medicină cuantică ne pune la dispoziție o metodă de investigare și terapie care se bazează pe stimularea organismului uman cu unde electro-magnetice de frecvente non-invazive și măsurarea răspunsului organismului la acești stimuli. Pe principiul că orice corp din spațiu, inclusiv corpul uman emite un câmp electro-magnetic, se investighează corpul energetic. Când acesta se modifică apar disfuncții, dezechilibre și în final se instalează afecțiunea. Aparatul de biorezonanță (SCIO) folosește curenți de joasă frecvență.

Componente: aparat de emisie și recepție biocampuri, un pachet de programe instalat pe un computer și un tester de compatibilitate.

 

Care este principiul de funcționare al biorezonanței?

Pe scurt, în timpul consultației, aparatul măsoară parametrii de rezonanță și reactanța ai organismului. Prin măsurători electrofiziologice el colectează mii de parametrii într-un timp foarte scurt. Aceste date sunt apoi calculate, analizate și redate într-o formă familiară medicului de un computer. În timpul testării, dispozitivul rezonează cu mii de țesuturi, organe, nutrienți, toxine și alergeni într-o sutime de secundă și înregistrează valorile la care organismul reacționează. Aparatul scanează organismul pacientului așa cum un program anti-virus scanează un computer, căutând orice fel de virusuri, deficiențe, slăbiciuni, alergii, anormalități sau sensibilități. Aparatele și principiile de funcționare au fost folosite de NASA pentru testarea astronauților. Prin intermediul unor senzori se analizează în 5 minute aproximativ 10.000 de parametri care se compară cu valorile din baza de date a softului.

Ce acuratețe au dispozitivele de biorezonanță?

Aceste dispozitive pot detecta cu mare probabilitate (acuratețe între 80-90%) în faze incipiente, modificările survenite în starea de sănătate.
Pentru comparație, RMN-ul depistează afecțiuni de gastroenterologie cu o precizie de 30-34%.
Diferențele energetice conduc la stabilirea stării de sănătate a persoanei investigate, a predispozițiilor și riscului asociat.

Pe baza informațiilor se pot evalua următoarele aspecte:

1. Dezechilibrele energetice 
Cârlige energetice negative; Energii malefice; Forme gând negative; Dezechilibrarea chakrelor; Energii perverse; etc.

2. Diagnosticul fizic care cuprinde:
Dezechilibre hormonale; Starea sistemului imunitar; Nivelul de toxicitate din organism; Deficiențele cromozomiale; Deficiențele nutriționale = nivelul vitaminelor, mineralelor, enzimelor, acizilor grași nesaturați; Nivelul de hidratare și oxigenare a organelor; Agresiunea patogenilor asupra organismului = alergeni, paraziți, bacterii, viruși, fungi.

3. Nivelul de stres nervos, oboseală și capacitatea de reacție a organismului față de stresul nervos.
Ceea ce oamenii s-au obișnuit să numească boală poate fi numai un simptom al unui dezechilibru energetic, a unei disfuncții organice datorată fie deficitelor nutriționale, fie încărcăturilor genetice, dar mai ales agresiunilor din mediul înconjurător (fizic sau social) a ceea ce numim stresori.
Aceștia pot fi stresori nervoși, stresori chimici (poluare, toxine alimentare, medicamente), stresori fizici (câmpuri energetice malefice, radiația calculatoarelor, telefoanelor mobile, antenelor). Medicină tradițională orientală spune că boală (numită mai bine disfuncție organică) se manifestă mai întâi prin dezechilibre energetice, atenționând sau NU organismul prin anumite simptome. A nu lua în seama aceste semnale sau a le anihila prin tratamente simptomatice înseamnă a lasă problema de sănătate să evolueze spre degenerarea celulelor, țesuturilor, organelor. Această este boală și din acest stadiu vindecarea este parțială sau imposibilă.

Prin ce diferă biorezonanța față de celelalte metode de diagnostic?
Informațiile furnizate de aparatul de biorezonanță sunt fundamental diferite față de cele oferite de radiografii, analize de sânge etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetică a întregului organism, luat că un tot, și despre direcția în care organismul își concentrează energia. Analiza globală a întregului organism și nu doar a câtorva ml de sânge, are o acuratețe mult mai mare, erorile survenind mult mai rar. Odată măsurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienți, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sănătatea și echilibrul organelor interne, aparatul compară toate aceste valori cu normele etalon din baza de date. De fapt, el descoperă orice lucru care afectează sănătatea. Avantajele metodei biorezonanță (biofeedback) rezidă tocmai în rolul depistării dezechilibrelor în stadii incipiente ale bolii și în posibilitatea echilibrării organismului prin reducerea stresului și stimularea cu frecvențe potrivite a imunității, refacerea vitalității celulare, reglarea funcțiilor și redarea echilibrului energetic. Organismul este acela care are toate pârghiile pentru a se vindeca, trebuie doar stimulat, și acest lucru în stadii în care nu s-a ajuns la procese degenerative. Metodă în sine este foarte eficientă că metodă de prediagnosticare, pentru îndrumarea persoanelor investigate spre serviciile medicale de specialitate, acolo unde diagnosticul simptomatic alopat nu a relevat cauzele afecțiunilor.
Recomandările oferite se referă ÎNTOTDEAUNA și la schimbarea modului de viață, a obiceiurilor nesănătoase (fumat, consum excesiv de alcool, de dulciuri, de grăsimi săturate, înlocuirea acestora cu grăsimi nesaturate), alocarea unui interval de timp pentru odihnă, sport, recomandări de gândire pozitivă, de protejare față de stresorii de toate tipurile.

Care ar fi avantajele acestei metode de diagnostic comparativ cu medicină alopata?
Dintre multiplele avantaje pe care le are biorezonanță, se pot enumera:
de departe, cel mai important avantaj constă în faptul că aparatul depistează din timp anumite boli grave, cum ar fi  tumorile, etc., înainte ca acestea să se manifeste în corpul fizic, având în vedere că mai întâi dezechilibrul apare în sfera bioenergetică a organismului, și de-abia apoi în corpul fizic. Acest lucru este extraordinar, deoarece permite depistarea din timp acestor boli când ele încă nu pot fi detectate prin alte metode de diagnostic, ceea ce permite o excelență profilaxie a lor. Are cea mai mare precizie dintre toate investigațiile cunoscute, sigură, neinvazivă și nedureroasă. Aduce informații care s-ar putea obține doar după consulturi la diferiți medici specialiști și analize de la multe laboratoare. Descoperă procesele patologice într-o fază preclinică a dezvoltării lor, când n-au apărut încă simptome și dezechilibre majore, permițând astfel profilaxia și tratamentul precoce. Oferă o imagine de ansamblu, permițând asocieri tip cauză-efect între diferitele dezechilibre din organism diagnosticul este ecologic, lipsit de efecte secundare, inclusiv pentru copii, gravide sau pacienți foarte slăbiți. Selectarea individuală a unei combinații de remedii pe baza rezultatelor obținute prin analiză computerizată verificarea eficienței oricărui tratament printr-o metodă obiectivă computerizată vizualizabilă și de către pacient. De reținut că nu există contraindicații sau efecte adverse, procedura nu este iradiantă, dureroasă, putând fi aplicată oricărei persoane cu probleme de sănătate (mai puțin purtătorilor de implanturi electronice) în vederea îmbunătățirii curgerii fluxului energetic prin organism, reducerii efectelor stresului nervos și stimularea refacerii organismului.
Nu se dau diagnostice de medicină alopata.
În funcție de dezechilibrele și carențele evidențiate prin testul de biorezonanță se fac recomandări de suplimente alimentare naturale.

Cui se adresează metodă?
Persoanelor cu diferite afecțiuni, în special cronice, degenerative; la aceștia, adoptarea unui stil de viață corespunzător și a unor terapii cu plante și produse apicole împiedică 
evoluția bolii sau apariția complicațiilor; Pentru o evaluare generală a organismului, ai nevoie doar de o singură şedinţă, care durează o oră. Un mare avantaj este acela că rezultatele se primesc pe loc;

Persoanelor sănătoase, la care se poate face evaluarea stării de sănătate prin identificarea unor parametri fizici, psihici, emoționali; în cazul unor afecțiuni aflate în stare latentă 
(fără manifestări) se trage un semnal de alarmă !

Testarea poate să fie urmată de şedinţe de terapie, dacă se observă anumite afecţiuni; Şedinţa terapeutică durează tot o oră. În funcţie de gravitatea bolii, specialistul poate recomandă chiar și trei şedinţe săptămânale; Numărul de şedinţe variază însă de la o persoană la altă; După efectuarea numărului de ore indicate, terapia continuă cu şedinţe de întreţinere, în jur de două-trei pe lună.

IMPORTANT DE REȚINUT
Aparatul identifică o disfuncție energetică în raport cu o zona sau cu o substanță anume analizată. Aparatul poate depista amprente energetice (miasmă) genetice și tendințele 
care nu au căpătat încă forma unui simptom de analizat.

Succesul diagnosticului se bazează pe:
Subconștientul pacientului – aparatul preia informațiile direct de la acesta;
Conștientul pacientului – minte și memorie.
Abilitatea și răbdarea terapeutului în procesul depistării temelor principale și al validării simptomelor. Alte teste prin care aparatul parcurge toate straturile disfuncțiilor cauzale.

De regulă cercetarea se referă la următoarele aspecte:

Evaluare generală a stării de sănătate
Terapii de echilibrare și tratare afecțiuni organe și sisteme; Tratarea stării de oboseală și creșterea tonusului; Terapii de tratare inflamații și dureri; Terapie de recuperare după AVC, infarct, chimioterapie, intervenții chirurgicale; Terapii de creștere a sistemului imunitar; Terapii de tratare a sistemului nervos și neurologice; Terapii de stimulare a circulației (artere, vene, limfa); Terapii de tratare a sistemului digestiv; Terapii de tratare a sinuzitei; Terapii de tratare a afecțiunilor oculare; Terapii de tratare a afecțiunilor de piele; Terapii de tratare alergii; Terapii pentru creșterea performanței la sportivi și recuperare fizică după accidente;

Terapii de tratare și stimulare a funcțiilor cerebrale
Terapii de tratare a stresului, depresiei, anxietății și a insomniei; Stimularea memoriei; Tratarea traumelor emoționale; Dezvoltare personală și NLP; Relaxare cerebrală; Îmbunătățirea calității somnului; Stimularea glandei pineale; Deschiderea celui de-al trei-lea ochi; Claritate mentală;

Terapii de detoxifiere
Detoxifierea organismului de la nivel celular și intacelular; Detoxifierea sistemului limfatic; Detoxifiere țesut subcutanat și piele (celulita); Detoxifiere digestivă; Detoxifiere hepatică; Detoxifierea sângelui; Detixifiere de mercur și de metale grele specifice; Detoxifiere de radiații; Detoxifiere de toxine industriale; Detoxifiere de alcool, cofeină, nicotină, dioxid de carbon, droguri, medicamente alopate, etc.; Detoxifiere de parabeni, aditivi alimentari, fluor, etc.;

Terapii de tratare dezechilibre metabolice și hormonale
Terapii de tratare a glandei tiroidei; Terapii de tratare a afecțiunilor mamare; Tratament anticelulitic și a țesutului adipos, prin eliminarea surplusului de lichid; Terapii de lichefiere a grăsimilor (colesterol și trigliceride); Terapii pentru îmbunătățirea vieții sexuale; Tratarea pentru infertilitate la femei; Terapii pentru reglarea ciclului menstrual și reducerea durerilor; Terapii de tratare a tulburărilor pre menopauza și post menopauza;

Terapii de regenerare, întinerire și înfrumusețare
Regenerare celulară; Regenerare ADN; Refacerea elastinei; Refacerea colagenului; Lifting facial; Tratament cearcăne; Îndepărtarea petelor de pe față; Tratarea tenului uscat și deshidratat; Echilibrarea tenului gras; Tonifierea tenului; Întinerire generală a organismului (terapie anti-aging); Stoparea căderii părului; Tratarea celulitei; Drenaj limfatic;

Terapii pe corpurile energetice
Echilibrarea și armonizarea aurei; Terapie de tratare și armonizare a chacrelor; Acupunctură prin impuls energetic (fără ace) pe meridianele energetice; Creșterea vibrației și creștere spirituală; Activarea corpului de lumina; Activarea câmpului de orgon; Deblocarea karmei; Reprogramarea karmei; Creșterea potențialului personal de realizare.

___________________________________