Mihai Lucian

CURS NUMEROLOGIE (DONAȚIE)

 Data inceperii: 24 Apr 2021 13:00
 Locuri disponibile: 40/40 locuri
 Pret: 50 Lei
 Locatie: ONLINE, BUCUREȘTI

. .

Bună om bun, te felicit că ai ales să petrecem împreună timp de 4 zile (1 zi de curs + 3 seminare). Zile pline de informații prețioase ce vor da sens și scop vieții tale.

Cursul de Numerologie nu are taxă, ci doar o donație de minim 50 ron și maxim cât considerați, pentru toate cele 4 sesiuni de Numerologie.

Suma strânsă în urma acestor donații este dăruită mai departe în scopuri caritabile.

După efectuarea donației, completează formularul de ÎNSCRIERE la curs și vei primi pe e-mail CONFIRMAREA automată. În ziua desfășurării evenimentului vei primi pe e-mail, userul (id-ul) și parola.

PENTRU DONAȚIE CLICK AICI 

Modalitatea de înscriere la curs este foarte simplă. Cursul se desfășoară pe platforma ZOOM (descarcă aici). Prezența se face în baza datelor din formularul de înscriere și cu camera web deschisă pe toată perioada cursului.

Cursu de Numerologie este susținut de:
Mihai Lucian – Psiholog, Parapsiholog, Teolog, Numerolog și Tehnician în Biorezonanță și Nutriție;
Ciobanu Iosif – Numerolog;

Agenda cursului: Sâmbătă – 24.04.2021 
Prima parte:  13.00 – 13.50, va fi prezentarea despre semnificația și importanța practică a cunoașterii matricei; 
A doua parte: 14.00 – 14.50, vom învăța semnificația și combinațiile numerelor din conținutul matricei; 
A treia parte: 15.00 – 17.00, vom lua un exemplu complet de deschidere și interpretare a matricei numerologice.

Cursul va continua  cu trei seminare gratuite (intră în aceeași donație) Luni (26.03), Marți (27.03) și Miercuri (28.03) orele 18:00 – 19:00, pentru aprofundarea Numerologiei.

Pe această cale recomand celor ce susțin cursuri copiate sau plagiate de spiritualitate, numerologie, astrologie, nutriție, dezvoltare personală, theta, reiki, infor, etc. să nu mai perceapă taxe de sute de euro. Să preia acest model de cursuri (donații) și să ofere gratuit mai departe. Este important și firesc să dăruim cunoașterea Tatălui Ceresc mai departe fără să ne vindem sufletul pretinzând oamenilor naivi taxe de sute de euro pe informații copiate, plagiate.

De ce să vii la cursul de Numerologie?  

Ești curios să pătrunzi înțelesul universului magic al numerelor?
Ești gata să faci  cunostință cu tine, cel definit de exactitatea și magia științei care leagă cerul cu pământul, Numerologia?

Dacă ești dornic să îți descifrezi tainele vieții, dacă ceea ce ai studiat singur nu ți-a oferit siguranța cunoașterii acestui domeniu fabulos, te invit acum să participi la Cursul Gratuit de inițiere în Numerologie. La acest curs de Numerologie vei învăța metoda concepută de un mare geniu matematician Pitagora care a creat o matrice pentru a descoperii capacitățile omenești care vin în ajutorul tău pentru a-ți identifica personalitatea, lecțiile de viață, destinul, karma, oportunitățile dar și blocajele care îți fură prezentul și viața.

Însă cel mai important lucru este că am să te învăț CÂND, CUI  și CUM să aplici corect  această știință Numerologia. Am să te sprijin să devii Maestru Spiritual. Și tu poți salva vieți!


La acest curs gratuit cât și la seminarele ce vor urma am să te învăț să descoperi tu singur:  

– CNP-ul astral; 
– Matricea numerologică; 
– Interpretarea cadranelor(1-9 din matrice) și a vectorilor; 
– Analiza zi/lună/an de naștere; 
– Analiza cifrei destinului; 
– Lecțiile karmice; 
– Personalitatea interioară și exterioară; 
– Raportarea potențialelor la mediu social; 
– Moștenirea genetică cu care venim; 
– Numărul cosmic.

Ca apoi:

– să te cunoști mai bine prin intermediul datei tale de naștere cuprinsă în matricea  psiho-energo-informatională;
– să descoperi tu singur scopurile tale (lecțiile de viață);
– să cunoști sufletul pereche cel mai compatibil din această viață;
– să înlături suferința din viața ta;
– vei putea să te înțelegi mai bine, să-ți cunoști punctele forte ale personalității tale;
– vei învăța să înțelegi mai bine relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău; 
– și multe alte lucruri interesante legate de semnificația numerelor și a astrelor în viața ta;

______________________________

Despre matricea psiho-energo-informațională

Fiecare dintre noi are o Matrice psiho-energo-informațională în care este înscris codul propriului destin generat de data nașterii.

Partea surprinzătoare despre noi oamenii, este că în majoritatea cazurilor, nu suntem conștienți de darurile cu care ne-am născut și ne facem o altă imagine despre noi înșine. Din fericire, matricea nu minte, ea îți arată tot potențialul tău inițial. De tine depinde dacă până acum l-ai folosit și l-ai dezvoltat în sensul destinului tău sau nu. Și tot de tine depinde dacă îl vei exploata vreodată până la sfârșitul vieții. Oricare ar fi configurația matricei tale, ea conține obligatoriu zone mai ”tari” sau mai ”slabe”, ceea ce creează automat dezechilibre de potențial și îți strică armonia ei interioară.

Însă aceste lucruri semnalează care sunt aspectele vieții în care ai “lecții” de făcut și în care te “blochezi” cel mai ușor. Este bine să ți le identifici pentru că de la ele pornesc adevărate reacții în lanț pe care le resimți în viața ta dureros, ca pe niște obstacole de netrecut, ce se pot manifesta pe orice plan: sentimental, familial, financiar, profesional sau în planul sănătății. Interpretarea matricei psiho-energo-informaționale de către un bun numerolog îți oferă informații prețioase despre propria ta persoană, deoarece ele vin din acele dimensiuni ale vieții tale pe care le stăpânești cel mai puțin sau chiar deloc. Aceste informații sunt înscrise în matricea ta pentru a te ajuta să îți înțelegi misunile acestei existențe și, mai ales, să te cunoști atât de bine încât să îți stabilești un mod de viață în care să nu mai greșești față de tine și să îți dezvolți potențialele native. Numai atunci când știi cine ești, poți să iei cele mai bune decizii pentru tine. Dacă deciziile pe care le iei sunt cele mai bune pentru tine, atunci ești bine: ești sănătos, fericit și prosper. Iar când tu ești bine, atunci și cei dragi din jurul tău sunt bine!

După terminarea acestui curs, vei putea cu ușurința să faci profilul oricărei persoane.

______________________________