29 Noiembrie 2021 |  Online Ora 19:00 – 20:00

0Days
/
0Hours
/
0Mintues
/
0Seconds
0Days
/
0Hours
/
0Mintues
/
0Seconds

Rugăciune de grup  
Rugăciunea de grup face minuni!

Te aștept cu drag și cu căldură la rugăciunea de grup alături de mine, în fiecare zi de Luni și Miercuri începând cu ora 19:00. Aceste rugăciuni în grup se susțin periodic pe pagina mea publică de Facebook (click aici) sau pe platforma ZOOM (click aici – parola 1111) în următoarele zile:
          Luni: Curățări/Protecții/ Abundență și Prosperitate Materială; 
          Miercuri: Psaltirea 
Tatăl Ceresc ne îndeamnă în Sfânta Scriptură la rugăciunea de grup: “Unde sunt doi sau trei, adunaţi în Numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor”  (Matei 18,20).
Fiecare dintre noi, cei care obişnuim să ne rugăm, avem modul nostru personal de a face acest lucru, avem propria relaţie cu Tatăl Ceresc . Suntem convinşi de puterea rugăciunii noastre şi avem propriile motive pentru care ne rugăm.

 

Putem să ne rugăm singuri sau împreună cu cineva, pentru noi sau pentru alţii, în gând sau cu voce tare. Am citit diverse studii referitoare la puterea extraordinară a rugăciunii de grup, care amplifică energiile create de puterea cuvântului și care poate vindeca boli grele sau poate ajuta în situații neplăcute din viață.

Citește mai departe . . . ⬇️

Rugăciuni

Pelerinaje