Mihai Lucian

APARAT DE BIOREZONANȚĂ – SCIO
Preț: 8,330 € cu TVA
Comandă la: Tel. +40 725 330 203

Descriere
Sistemul de biofeedback universal electrofiziologic SCIO a fost unul dintre cele mai sofisticate instrumente din lumea biofeedback-ului când a fost lansat în 2004. A fost atât de eficient încât până în prezent este încă utilizat în întreaga lume și este încă mai bun decât majoritatea dispozitivelor din piața. SCIO combină mai multe aplicații de Biofeedback și un softwear unic.

Caracteristici Scio
Ca urmare a celor 20 de ani de cercetare și dezvoltare, sistemul SCIO este un dispozitiv terapeutic activ automat, non-invaziv, operat de calculator, care combină câmpurile de bioresonanță și biofeedback pentru analiza corpului și echilibrarea energiei. Este un sistem de management al stresului care măsoară reacțiile și modelele electrofiziologice prin electrozi electromagnetici atașați la cap, glezne și încheieturi. Dispozitivul SCIO utilizeaza tehnologii biofeedback  ale potentialelor voltmetrice transcutanante potentiale si constă atât din hardware cât și din software. Hardware-ul este format dintr-o interfata digitala care consta intr-o cutie/aparat atașată la computer si care are electrozi atașați la încheieturi, glezne și 8 puncte de pe fruntea persoanei (alcătuind 12 puncte de contact cu electrod de cauciuc impregnat cu carbon). Software-ul este o platformă formată din calcule matematice și grafică high-end. SCIO măsoară corpul electric la 12 puncte pentru a obține măsuri de EEG, EMG, ECG și GSR și indicele de reactivitate TVEP. Profilele aberante pot fi corectate cu stimularea micro-curent. Software-ul sistemelor este programat să se auto-focalizeze către corpul electric al pacientului pentru a reduce electro-stresul și pentru a oferi sfaturi de stil de viață – toate acestea pentru a promova bunăstarea și pentru a educa pacientul în ceea ce privește alegerile pentru stilul de viață sănătos.

SCIO este conceput pentru a corecta manifestarea stresului și / sau a modelelor de electro-stres în cadrul individului la cel mai primar nivel fiziologic. Dispozitivul funcționează pe teoria conform careia stresul perturbă frecvențele electromagnetice inerente la care rezonează celulele, organele etc., și că, readucand aceste frecvențe la starea lor naturală, stresul și orice boală ulterioară apărută din cauza perturbării pot fi corectate. Studiile au arătat că persoanele care sunt supra-stresate produc modele diferite de unde cerebrale fata de oamenii care nu sunt supra-stresați și că inversarea acestui stres, în special prin tehnici precum antrenamentul cu biofeedback care angajează individul în controlul revenirii lor la trai fără stres, poate duce la normalizarea tiparelor anormale.

SCIO ajustează nivelul de stres fiziologic al organismului individului, astfel încât aceste informații pot fi utilizate pentru a controla fiziologia și pe cale de consecință, să afecteze o scădere a nivelurilor de stres, ceea ce duce la îmbunătățirea corpului fizic și a starilor emoționale.

Principalele funcții ale SCIO:

Citește mai departe . . . ⬇️