Maraton complet de sănătate/slăbit și înfrumusețare

0Days
/
0Hours
/
0Mintues
/
0Seconds

Maraton complet de sănătate/slăbit și înfrumusețare

          Sănătatea minții, a trupului este zestrea cu care fiecare venim pe lume. Sănătatea se termină acolo unde începe dizarmonia, conflictul cu ține însăți și cu ceilalți, frica, neîncrederea, resentimentul, neiertarea, necredința, uitarea iubirii. Am fost creați ca ființe cu Spirit, sistem energo-informațional și Trup, iar fiecare dintre aceste părți ale noastre sunt strâns conectate între ele și conectate la Sursa Creatoare. Atunci când conexiunea dintre aceste părți este afectată sau chiar distrusă, ființă noastră ca și întreg pierde în mare parte contactul cu Divinitatea care l-a creat.

          VINDECAREA ESTE ÎN TINEAm pregătit pentru tine cel mai complex și complet program de consultații, terapii și activități, în care vei beneficia de toată atenția și profesionalismul echipei Recalibrarea Ființei care îți va pune la dispoziție în mod gratuit următoarele programe din care te invit să alegi varianta potrivită pentru tine. Noi, echipa Recalibrarea Ființei, răspundem prezent provocării de a te avea alături în programul maraton potrivit pentru tine, cu efecte clare și concrete pentru  minte, sănătate și frumusețe corporală. Pe parcursul maratonului ai ocazia de a învăța tu însuți o mulțime de lucruri utile nu doar pentru tine, ci și pentru cei dragi, vei cunoaște specialiști și oameni extraordinari, pasionați și preocupați de binele semenilor lor și vei avea parte de surprize minunate pe care, normal, ți le vom dezvălui la momentul potrivit.

Citește mai departe . . . ⬇️


Informații despre începerea maratonului pe cele 4 corpuri (fizic, mental, astral și eteric)
Ce face, echipa Recalibrarea Ființei, diferit?
          Mai jos găsești descrierea celui mai complex și complet program de consultații, terapii și activități, în care vei beneficia de toată atenția și profesionalismul echipei Recalibrarea Ființei. Am pregătit pentru tine explicații detaliate referitoare la modul în care te consiliază fiecare din membrii echipei astfel încât tu să te vindeci și să îți atingi potențialul maxim. Ce specialiști te consiliază astfel încât tu să te vindeci și să îți atingi potențialul maxim?

În acest demers, echipa îți pune la dispoziție psihologi, medici, terapeuți în nutriție și biorezonanță magnetică, parapsihologi și teologi.

Începem în ordinea firească a vindecării cu mecanismul minții.
          Studii recente din domeniul neuroștiințelor arată că prin mecanismul minții, putem schimba modul de funcționare al creierului și al vieții prin gânduri. Nu uitați că orice vă ocupă mintea, vă reprezintă identitatea actuală și ceea ce veți deveni. Unde sălășluiește „Eul” și ce anume ne conferă capacitatea de a activa diferite circuite cerebrale care ne determină apoi să fim conștienți sau inconștienți? „Eul” se găsește într-o regiune a creierului numită lob frontal, în spatele frunții și deasupra ochilor. Imaginea de sine se localizează în lobul frontal și ceea ce păstrăm în acest spațiu special determină felul în care interacționăm cu lumea și percepem realitatea. Prin intermediul acestuia navigăm spre propriul viitor, acesta ne controlează comportamentul, visează la noi posibilități și ne îndrumă pe tot parcursul vieții. Noi oamenii, suntem dotați cu capacitatea unică de a ne schimba. Lobul frontal este folosit pentru a depăși comportamentele programate, cartografiate genetic în creierul uman. Lobul nostru frontal este mai dezvoltat decât la orice altă specie de pe pământ, dispunem de o extraordinară capacitate de adaptare care aduce cu sine și posibilitatea de opțiune, de formulare a intențiilor și de conștiință deplină. Suntem posesorii unui strop de biotehnologie avansată, care ne permite să învățăm din greșeli și defecte, să ne reamintim și să ne modificăm comportamentul că să ne descurcăm mai bine în viață.

Citește mai departe . . . ⬇️

Înscrie-te

                    

    Înscrie-te