Mihai Lucian

ONLINE - Seminar gratuit Educație pentru o viață echilibrată - Partea I Hidratare și Alcalinizare

 Data inceperii: 16 Sep 2020 20:00
 Locuri disponibile: 60/60 locuri
 Pret: 0 Lei
 Locatie: R O M Â N I A, București

. .

. .

. .

După completarea individuală a formularului de ÎNSCRIERE la curs, vei primi pe email CONFIRMAREA (link-ul, parola), pentru participare. Programul seminarului ONLINE este de la 20.00 la 21.00., și va fi difuzat pe platforma ZOOM (descărcați aplicația – https://zoom.us/join).

Seminarul susținut de o echipă formată din Psiholog Mihai Lucian, Doctor Dana Cotoman și Psihosociolog/T. Biorezonanță Gabriela Popa.

În cadrul acestui seminar gratuit de hidratare și alcalinizare vei învăța secretele vindecării afecțiunilor (de la cele mai simple până la cele mai grave) printr-un CONCEPT COMPLET, unic în lume.

Seminarul de hidratare și alcalinizare are la bază un  studiu științific a cărui importanță și valoare au fost recunoscute înca din anul 1931 prin acordarea Premiului NOBEL autorului, doctorul în medicină și psihologul german Otto Heinrich Warburg. 

Sănătatea este o comoară pe care doar cei inteligenți o apreciază.

La acest seminar vei înțelege cum să obții sănătatea, vitalitatea și energia trupului, precum și echilibrul mental și emoțional.

Factorii nocivi care determină degradarea sănătății fizice, psihice și spirituale sunt: stilul de viață stresant, viciile( alcool, tutun), poluarea mediului înconjurător (aerul, apa, solul) alimentele modificate genetic sau nivelul ridicat de radiaţii de toate felurile la care suntem expuși în fiecare clipă. 

Toate acestea suprasolicită sistemul natural de apărare al organismului (s. imunitar) în lupta împotriva  toxinelor si a aciditătii pe care acestea o creează în interiorul corpului nostru (acidoza).

Când nu combatem acidoza ne afundăm într-o stare de vibrație foarte joasă, în care problemele de sănătate devin atât de grave încât  medicina clasică, alopată, nu mai are soluții. Atunci ne îndreptăm speranța către concepte și remedii terapeutice revoluționare. Conceptul de sănătate RECALIBRAREA FIINȚEI este o astfel de soluție revoluționară care îți redă sănătatea trupească, echilibru energetic și un mod de viață spiritual. El abordează complexitatea ființei tale, toate cele trei niveluri simultan (trup, energi, spirit), și nu doar unul sau maxim două, așa cum se întâmplă, de regulă, apelând numai la tratamentele medicamentoase.

Acidoza este cauza multor stări greu de suportat: lipsa de putere și energie, oboseala cronică, tulburările de somn, anxietatea, depresia, gândurile negative, lipsa răbdării, incapacitatea de a progresa și evolua, de a te conecta și armoniza cu spiritul tău, de a lua deciziile cele mai potrivite incluzând chiar și identificarea sufletului pereche cel mai compatibil. 

În starea de acidoză,  creată și întreținută în principal de apa și alimentele pe care le consumăm, precum și  fără cunoașterea necesară, facem alegeri neinspirate, dezvoltăm comportamente negative și ne îmbolnăvim cu ușurință. 

A fi alcalin înseamnă să fii sănătos și la minte și la trup, să fii capabil să aduci fericirea și prosperitatea în viața ta, să fii deschis spre cunoaștere și credință. Educația multora dintre noi a fost lipsită de aceste informații vitale. E timpul sa completăm piesele lipsă din bagajul nostru de cunoștiințe.

E timpul ca și tu să înțelegi că ai dreptul la o cunoastere corectă și completă despre sănătatea ființei tale. Deprinderea cultului sănătăţii complete, la nivel de FIINȚĂ este singurul proces corect și necesar, la îndemâna tuturor. Trebuie doar să îți dorești să îl cunoști.

De aceea, EU te invit cu drag să participi la acest seminar unde iți voi dezvălui și multe alte Secrete ale Vieții și Sănătății.

Seminarul vine în completarea cursului Recalibrarea Ființei și a cărții cu ecelași nume și s-a nascut din dorința mea de a ajuta un număr cât mai mare de oameni, printre care ești și TU. Tot în același timp din anul 2014, Recalibrarea Ființei îndeamnă ca științele umaniste Teologia, Psihologia și Medicina să se unească și să lucreze împreună pentru binele umanității.

Ai grjă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiești.

Te aștept cu drag!