Mihai Lucian

ONLINE - Seminar gratuit_Educație pentru o viață echilibrată - Partea II_ Detoxifiere și Deparazitare

 Data inceperii: 23 Sep 2020 20:00
 Locuri disponibile: 60/60 locuri
 Pret: 0 Lei
 Locatie: R O M Â N I A, BUCUREȘTI

. .

. .

După completarea individuală a formularului de ÎNSCRIERE la curs, vei primi pe email CONFIRMAREA (link-ul, parola), pentru participare. 

Programul seminarului ONLINE este de la 20.00 la 21.00, și va fi difuzat pe platforma ZOOM (descărcați aplicația – https://zoom.us/join).

Seminarul susținut de o echipă formată din Psiholog Mihai Lucian și Doctor Gabriela Chivu 

Partea a II a seminarului gratuit EDUCAȚIE PENTRU O VIAȚĂ ECHILIBRATĂ este despre deparazitare și detoxifiere, care are la bază studiul despre paraziții din corpul uman al specialistului american în genetica microbiană, Joshua Lederberg, studiu ce a fost laureat în anul 1958 cu Premiul Nobel.  

Sănâtatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască, deși aproape toți se nasc cu ea.

În cadrul acestui seminar gratuit de deparazitare și detoxifiere vei învăța încontinuare secretele vindecării afecțiunilor (de la cele mai simple până la cele mai grave) prin același CONCEPT COMPLET, unic în lume prezentat în prima parte (hidratare și alcalinizare).

În anul 2012, cercetări științifice au aprofundat informațiile acestui studiu și au ajuns la concluzii stupefiante în ceea ce privește rolurile și efectele pe care le au paraziții în corpul uman!!!  
Sunt informații de o importanță covârșitoare care nu au intrat în nici un manual de anatomie sau biologie, deși ar trebui să facă parte din educația elementară a tuturor tinerilor. 

Sunt informații care se ascund publicului larg, pentru a-l menține în aceeași stare de ignoranță și somnolență a conștiinței. 
Dar adevărul iese la iveală și omul modern începe să descopere piesele lipsă din puzzle-ul cunoașterii despre viața sa pe pământ.

Așadar…


Ce-ai zice dacă ai ști că trupul uman poate adăposti, în mod normal, o cantitate între 3 și 5 kg de paraziți?

NU UITA: TOȚI AVEM PARAZIȚI ȘI TOXINE ÎN CORP! 

Exista peste o mie de tipuri de paraziți care traiesc în corpul uman, în intestine, limfă și chiar organe, de la dimensiuni foarte mici, microscopice, până la câțiva zeci de centimetri. Acești paraziți produc și eliberează în organism toxine specifice, care se adaugă celor pe care omul și le administrează singur prin aerul, apa și hrana poluată, incluzând aici tutunul, alcoolul, drogurile. Efectul toxinelor în organismul uman este devastator: reduc capacitatea sa de funcționare normală, de vindecare,  provocând ele însele leziuni la nivel celular, distrugând țesuturi și organe și agravând afecțiunile deja existente.
Cei care doresc să-și acceseze cu ușurință capacitățile extrasenzoriale și să își armonizeze spiritul cu trupul, trebuie să știe că doar un corp curat, fără paraziți și toxine și în stare preponderent alcalină (pH alcalin) poate ajunge la aceste performanțe.  

SĂNĂTATEA NOASTRĂ DEPINDE DE CANTITATEA LOR. 
Dacă ești interesat să afli cum să îți cureți eficient corpul de paraziți și toxine și cum să menții în organism starea de alcalinitate, cea care împiedică dezvoltarea și proliferarea celulelor canceroase și care stopează stările de stres și agitație interioară, te aștept la Seminarul Gratuit despre Deparazitarea și Detoxifierea Corpului. 

Ai grjă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiești.

ÎNSCRIE-TE ACUM!