Mihai Lucian

Bună ziua, te felicit că ai ales să accesezi platforma MAGAZIN PENTRU SĂNĂTATE. 
Să ai o viață activă și sănătoasă este cel mai important aspect în ziua de astăzi, este avantajos și interesant!
Acum, îmbunătățește-ți calitatea vieții și bucură-te de toate beneficiile pe care ți le oferă calitatea de membru al echipei noastre. În clubul nostru vei descoperi o gamă largă de produse de excepție pentru sănătate, siluetă și înfrumusețare. Acum, chiar în fața ta, se deschid noi uși pentru propria ta afacere fără nici o investiție. Pentru înregistrarea în club cât și pentru achiziționarea tuturor produselor cu 20% reducere, este necesară completarea formularului de înregistrare (vezi modelul alăturat). Produsele de la compania noastră sunt distribuite în peste 130 de țări, iar calitatea lor cât și certificatele de calitate sunt la cel mai înalt nivel. Orice comandă plasată ajunge în termen de 24/48 de ore, la domiciliul tău.
După finalizarea procedurii de înregistrare, voi fi alături de tine pe tot parcursul drumului tău și îți voi pune la dispoziție toate informațiile și materialele necesare. Este obligatoriu ca datele sponsorului din formularul de înregistrare să rămână nemodificate.
Alege calitatea, investește în tine!

Înregistrarea în clubul nostru este gratuită și nu implică nici un cost. Pentru mai multe detalii mă poți contacta direct la tel. 0725 330 203.
Echipa noastră va fi mereu alături de tine să te sprijine cu tot ce este necesar.