PITEȘTI CURS THETAHEALING BAZĂ 24, 25, 26 MAI 2019

 Data inceperii: 24 May 2019 16:45
 Locuri disponibile: 74/80 locuri
 Pret: 550 Lei

Psi. Mihai Lucian

Programul cursului: Vineri 16.45 – 20.30; Sâmbătă 09.45 – 18.00; Duminică 12.00 – 18.00. 

După completarea formularului de ÎNSCRIERE la curs, vă rog să o contactați în cel mai scurt timp pe d-na Mihaela tel. 0725330203, pentru a primi CONFIRMAREA locului dumneavoastră în sală (confirmarea telefonică este obligatorie). 

Plata cursului se efectuează în contul firmei SC CURSURI RECALIBRARE SRL, RO52BACX0000001096532001, deschis la UnicreditBank, Sucursala 13 Septembrie, București. Vă rog să păstrați confirmarea plății și să o prezentați la intrarea în sală.

CURS THETAHEALING – BAZĂ 

 

De ce a ales Mihai Lucian să fie instructor THETAHEALING?

Părerea mea ca OM și ca INSTRUCTOR despre această metodă am să o împărtășesc cu tine, dragă cititorule, pentru a conștientiza și accepta tot mai mult beneficiile acestei metode.

Motivația mea ca eu să practic această metodă s-a datorat mai multor factori.  Îți explic pe scurt toți acești factori determinanți în alegerea mea de a fi și Instructor Theta pe langă studiile și formările mele în Psihologie, Parapsihologie și Teologie.

EU sunt convins că este și pentru TINE la fel de important să atragi în viața ta Sănătatea perfectă, evoluția spirituală și materială cât și sufletul tău pereche cel mai compatibil.

Dumnezeu dorește ca TU să fii fericit, sănătos și bogat, înlăturând tristețea, afecțiunile și sărăcia.

Undele cerebrale Theta și benficiul acestora este enorm ele fiind o parte din triada necesară oricărei ființe umane UNDELE CEREBRALE THETA, DORINȚA – MOTIVAȚIA și o anume stare de RELAXARE (hipnoză), care este obligatorie ca TU să ai posibilitatea de a te conecta prin rugăciune, cerere, comandă la un alt nivel al conștiinței astfel încât să intri în rezonanță și în armonie cu energii și informații pozitive, elevate.

Ce l-a motivat pe Mihai Lucian să predea această metodă ThetaHealing???

Fără să jignesc pe nimeni, eu sunt convins că sunt mulți oameni care încă probabil nu rezonează la un nivel înalt al conștiinței astfel încât să pereceapă SFÂNTA SCRIPTURĂ (Biblia) sau VIAȚA SFINȚILOR PĂRINȚI (Filocalia) exact așa cum sunt ele metaforizate, scrise, exceptând exegeza și ermeneutica Biblică care se face doar în Facultatea de Teologie într-un anumit mod. Și atunci această metodă ThetaHealing poate fi o rampă pentru tine, ca tu să accesezi o altă cunoaștere și alte stări interioare profunde.

Eu vă mărturisesc că până să cunosc și Tainele Teologiei, Tainele LUI DUMNEZEU, Theta, Psihologia, Parapsihologia m-au ajutat ENORM de MULT în a dobândi o anumită cunoaștere și stări emoționale interioare, amplificând tot mai mult simțurile extrasenzoriale (paranormale) vindecându-mi toată viața.

Ce înseamnă accesarea undelor cerebrale Theta și care este beneficiul acestei metode?

Theta este acea stare a minții unde s-a dovedit (putem forța un pic traducerea) că poți crea orice și poți schimba realitatea instantaneu.

Ea facând parte din triada menționată mai sus.

THETAHEALING – Este una dintre cele mai puternice terapii de vindecare energetică aplicată cu succes în întreaga lume de milioane de practicanți fascinați de puterea minții asupra materiei. Aceasta metodă la ora actuală are cei mai mulți practicanți din lume. Ea constă într-un set de tehnici de inducere a undelor cerebrale cu frecvența Theta, care ne permit să accesăm creierul la nivelul subconștientului. În acest mod ne putem identifica și schimba gândurile, tiparele și convingerile negative aflate aici, cu unele constructive și pozitive.  Sub influența forței benefice a acestora, procesul de vindecare fizică, psihică si spirituală, se declanșează instantaneu.

Despre fondatoarea metodei THETAHEALING.

În urmă cu 20 ani, atunci când a experimentat vindecarea instantanee de cancer osos la picior, Vianna a descoperit nu numai că ea a beneficiat de o remisie spontană a bolii, dar și că această tehnică poate fi predată cu succes altor persoane obtinând rezultate remarcabile asupra condiției lor fizice și emoționale, confirmate de medicina traditională.

Vianna a conștientizat faptul că tehnica ThetaHealing poate si, mai ales, trebuie sa fie predată și altora, așa că a format instructori în peste 14 țări. Seminarii de ThetaHealing sunt organizate peste tot în lume, pentru a învăța oameni de toate rasele, credințele și religiile să cunoască și să aplice această tehnică.

Însăși formarea mea ca Instructor de practicanți de ThetaHealing a fost desăvărșită de Vianna Stibal la seminarii conduse de aceasta chiar în Țara Sfântă (Israel).

Termenul de ThetaHealing provine din limba engleza și înseamnă vindecare în stare Theta. Înțelegem prin starea Theta acea dispoziție în care se află la unison corpul, mintea și spiritul nostru, atunci cand creierul functionează în parametrii undelor cerebrale de tip Theta.

Aceste unde, evidențiate în mod științific prin măsurători și înregistrări la electroencefalograf, apar în creierul nostru pe două căi: în mod natural, în starea de somn și visare și în mod indus, prin meditație și rugăciunea focalizată pe Creator. De aceea, pentru a învăța și aplica această tehnică de vindecare, condiția esentială este Credința ta în Sursă, în Dumnezeu, dorința cât mai mare de apropiere de Dumnezeu cât și de a avea un mod de viață constant cu Dumnezeu în toate aspectele vieții.

Accesarea stării Theta reprezintă, în fapt, deschiderea porții spre subconștientul nostru a cărui putere este uriașă și miraculoasă. El ne inspiră, ne dirijează acțiunile, ne ajută să rememorăm diferite informații, întâmplări și emoții. De asemenea, controlează bătăile inimii, circulaţia sângelui, reglează digestia, asimilarea substanţelor nutritive şi eliminarea rezidurilor.

Inducând și mentinând aceasta stare prin procedeele învățate la cursurile ThetaHealing, organismul uman declanșează procese remarcabile vizând nu numai însănătoșirea, ci și creativitatea și manifestarea spiritualității.

După ce interiorizează aceste procedee ca pe niște instrumente de lucru pentru a deveni co-creatorii gândului, a propriei vieți așa cum și-o doresc, cei mai mulți absolvenți ai cursului împărtășesc acest dar cu oamenii din jurul lor care au nevoie. Primii care beneficiază de aceste abilităti sunt chiar membrii familiei și prietenii apropiați. Iubirea pentru Creator și pentru Creație ne permite să dezvoltăm capacitatea de a vedea clar în interiorul corpului uman și de a fi martori la multe vindecări, chiar și instantanee.

Cursul ThetaHealing® Bază – Durează 3 zile

Cursul ThetaHealing Bază este un curs intensiv de dezvoltare personală, în care învățăm să ne ascultăm instinctele, intuiția, vocea interioară. Acest curs este la îndemâna oricărei persoane care dorește să facă un pas înainte pentru o schimbare pozitivă în viața personală, socială și profesională.

Ce îți dorești în viața ta și nu ai în acest moment?

Ce te oprește să ai rezultate?

Vrei să îți schimbi viața?

Vrei să fii sănătos?

Vrei să fii fericit?

Vrei să îți găsesti sufletul-pereche?

Vrei să ai o familie?

Vrei să ai succes?

Vrei să ai un serviciu mai bun?

Acest Curs reprezintă o cale eficientă pentru manifestarea a ceea ce ne dorim în viață, de la sănătate, până la prosperitate.

 

Aici aflam cum:  

·         sa privim condițiile fundamentale ale vieții,

·         să accesăm al Saptelea Plan al Existenței

·          să activăm undele cerebrale Theta,

·         să ne deschidem simțurile psihice,

·         să ne protejăm energetic,

·         să ne citim corpul fizic,

·         să ne echilibrăm chakrele,

·         să vizualizăm și să co-cream,

·         să descoperim și să înlocuim convingerile care ne limitează,

·         să implementăm sentimente,

·         să înțelegem și să vedem îngerii păzitori,

·         să îndepărtăm spiritele decăzute, cârligele și atacurile paranormale,

·         să ne reîntregim sufletul,

·         să ne descoperim sufletul pereche cel mai compatibil,

·         să activăm ADN-ul,

·         să activăm cromozomul tinereții și vitalității.

Cursul ThetaHealing Bază este un curs care te va deschide către SCHIMBAREA ÎN BINE.

Toți cei care au participat la Cursurile Theta Healing cu Lucian Mihai susținute în modul său UNIC, spun că au trait o experiență unică si uimitoare, cursurile fiind menite să schimbe vieți și să îi influențeze prin iubire în bine pe cei din jur.

Tehnica poate fi asimilată și folosită de oricine, cu condiția să creadă în Dumnezeu. În plan personal vei obține ceva de neprețuit: te vei simți conectat la TOT ce există și vei învăța cum să menții această conexiune în viața de zi cu zi, te vei putea vindeca singur la nivel fizic, psihic, emoțional și vei face schimbările pe care ți le dorești în viață.

CU DRAG, LUCIAN.