Creierul, cel mai important organ pentru o cură de slăbire! Se poate antrena

Slăbitul o dată pentru toată viața este dorința oricărei persoane care are probleme cu greutatea. Am să vă dezvăluit o metodă cu efecte garantate, al cărei principal aliat este creierul. 
Această metodă completă te ajută să slăbești pentru totdeauna, acționând nu doar pe excesul de greutate ci pe tot palierul Ființei tale. Mai exact îți redă puterea interioară de a-ți transformă corpul și viața corectând tiparele mentale, alimentația și modului de viață. Mintea este principalul motor in cadrul unei cure de slăbire ce poate combate pofta de mâncare, consumul emoțional și dorința de a savura porții mari de alimente apoi odihna, hidratarea, detoxifierea, nutriția corectă și sportul. 

Primul pas pentru piederea în greutate îl reprezintă înțelegerea la nivel mental. Trebuie să conștientizăm de ce avem pofte specifice, care sunt declanșatoarele care le provoacă și ce alternative avem pentru a le satisface. Spre deosebire de o dietă, mâncarea conștientă nu te limitează, poți să acționezi pe poftă dacă vrei, dar mai important, vei începe să înțelegi de ce ai pofte.

Exemple:
– Înainte de a deschide frigiderul, respira și întreaba-te: „Îmi este foarte foame?” Fă altceva, citește, cântă sau fa o scurtă plimbare. 
– Imaginezăți mâncarea pe care o poftești, s-ar putea ca după un minut să iși treacă.
– Dacă ai o pofta anume, este important să îți antrenezi voința așteptând 5 minute înainte de a ceda tentație. Vei observa că poți depăși aceste pofte, fără a le mai satisface.