Mihai Lucian

Program de sănătate

Programul de sănătate complet, care vine în ajutorul tău cu remedii unice.

În cadrul programului vei afla despre importanța celui mai complex și complet program de sănătate care răspunde nevoilor tale actuale.
Îți voi oferii soluțiile cele mai optime pentru rezolvarea problemelor de sănătate, plecând de la cauzele spirituale și energetice ce au declanșat afecțiunile trupești.
Pornind de la  programul bază menționat mai jos, acesta poate fii personalizat în funcție de dezechilibrele energetice și emoționale, afecțiuni și istoricul medical.

________________________________

Câteva motive ca tu să comanzi acum programul de sănătate!
Ajută la dobândirea și menținerea stării de sănătate, imunitate, hidratare, alcalinizare, deparazitare, detoxifiere, capacitatea de memorare, echilibrul energetic, refacerea aurei, echilibrarea psihică și emoțională, înlăturarea kilogramelor în plus, restabilește o buna funcționare a organelor. Programul de sănătate pe care îl promovăm oferă un algoritm de numai 4 săptămâni, iar pacienții au prezentat ameliorări ale bolilor oncologice, infecțioase, neurologice, alergii, digestive cât și restabilirea homeostazie.

Ce conține programul de sănătate în cele 4 săptămâni.
Programul este compus din:
– diete personalizate și educație alimentară;
– consultanțe parapsihologie;
– consultanțe psihologice;
– consultanțe de biorezonanță;
– consultanțe medicale;
– toate pachetele și suplimentele necesare acestui program.
Pe toata perioada programului, se beneficiază de suport psihologic, medical.

Care este costul total al programului de sănătate pe durata a 4 săptămâni?
Costul este de 3000 ron. 

Cum mă programez pentru programul de sănătate?
Programarea se face telefonic la nr.  +40 723 504 025.
Ședințele individuale din București se desfășoară în locația din Str. Drumul Sării nr. 7, sector 6 sau online.
Programul ședințelor (zi și oră) se stabilește de comun acord în funcție de disponibilitate.

Cum achit programul de sănătate?
Se achită online utilizând Home Banking sau fizic la orice bancă, în contul RO52BACX0000001096532001, deschis la Unicredit, din cadrul SC CURSURI RECALIBRARE SRL, cu sediul în București, Str. Drumul Sării nr. 7. 
________________________________

Căteva detalii despre acest program?
La baza acestui program de sănătate se află trei studii științifice, laureate cu Premiul NOBEL, care au dovedit că starea organismului se ameliorează în mediu ALCALIN. Primul studiu premiat in anul 1931 este  cel al doctorului în medicină și psihologului german Otto Heinrich Warburg și prezintă legătura dintre mediul intern acid și dezvoltarea celulelor canceroase în corpul uman. Cel de-al doilea studiu, laureat în 1958,  aparține  specialistului american în genetica microbiană, Joshua Lederberg și are ca subiect paraziții corpului uman și efectele dezastruoase  pe care le au asupra sănătății. Cel de-al treilea studiu, laureat în 2016, aparține lui Yoshinori Ohsumi, profesor la Institutul Tehnologic din Tokyo, care a câștigat premiul Nobel pentru Medicină. Cercetătorul japonez este specializat în biologie celulară. Premiul Nobel îi revine pentru descoperirile sale în domeniul mecanismelor autofagiei.

Citește mai departe . . . ⬇️

Recomand hidratarea și alcalinizarea se mențin pe toată durata programului cât și după terminarea acestuia ca și mod de viață sănătos.
___________________________________