Program de sănătate

Programul de sănătate complet, care previne afecțiunile virale și vine în ajutorul tău cu remedii unice.
Te salut, dacă sănătatea ta este o prioritate pentru tine, îți recomand o ședință individuală.
În cadrul acesteia vei afla despre importanța celui mai complex și complet program de sănătate care răspunde nevoilor tale actuale (pandemia).
Îți voi oferii soluțiile cele mai optime pentru rezolvarea problemelor de sănătate, plecând de la cauzele spirituale și energetice ce au declanșat afecțiunile trupești.
Pornind de la  programul bază menționat mai jos, acesta poate fii personalizat în funcție de dezechilibrele energetice și emoționale, afecțiuni și istoricul medical.
________________________________

Cum mă programez pentru programul de sănătate?
Programarea se face telefonic la nr.  +40 723 504 025.
Ședințele individuale din București se desfășoară în locația din Str. Drumul Sării nr. 7, sector 6 sau online. 
Programul ședințelor (zi și oră) se stabilește de comun acord în funcție de disponibilitate.

Ce conține programul de sănătate în cele 3 săptămâni?
Programul este compus din: 4 consultanțe de psihologie și parapsihologie, 3 consultanțe de biorezonanță, 3 consultanțe medicale și nutriție, toate pachetele și suplimentele  necesare acestui program. Pe toata perioada programului, se beneficiază de suport psihologic, medical cât și de dietă personalizată.

Care este costul total al programului de sănătate pe durata a 3 săptămâni?
Costul este de 4500 ron. (consultanțe 3000 ron, c
ostul suplimentelor 1500 ron)
În acest cost se regăsesc dietele personalizate, suportul psiholgic și medical.

Cum achit programul de sănătate?
Se achită online utilizând Home Banking sau fizic la orice bancă, în contul RO52BACX0000001096532001, deschis la Unicredit, din cadrul SC CURSURI RECALIBRARE SRL, cu sediul în București, Str. Drumul Sării nr. 7. După ce ați achitat, trimiteți dovada de plată pe WhatsApp la numărul de tel. +40 723 504 025 sau pe e-mail programari@mihailucian.ro.
________________________________

Ce îți oferă acest program?
La baza acestui program de sănătate se află două studii științifice, laureate cu Premiul NOBEL, care au dovedit că starea organismului se ameliorează în mediu ALCALIN.
Primul studiu premiat in anul 1931 este  cel al doctorului în medicină și psihologului german Otto Heinrich Warburg și prezintă legătura dintre mediul intern acid și dezvoltarea celulelor canceroase în corpul uman.
Cel de-al doilea studiu, laureat în 1958,  aparține  specialistului american în genetica microbiană, Joshua Lederberg și are ca subiect paraziții corpului uman și efectele dezastruoase  pe care le au asupra sănătății.

Citește mai departe . . . ⬇️

Câteva motive ca tu să comanzi acum programul de sănătate!
Ajută la dobândirea și menținerea stării de sănătate, imunitate, hidratare, alcalinizare, deparazitare, detoxifiere, capacitatea de memorare, echilibrul energetic, refacerea aurei, echilibrarea
psihic și emoțională, înlăturarea kilogramelor în plus, restabilește o buna funcționare a organelor.
Programul de sănătate pe care îl promovăm oferă un algoritm de numai 3 săptămâni, iar pacienții au prezentat ameliorări ale bolilor oncologice, infecțioase, neurologice, alergii, digestive cât și restabilirea homeostazie.

Cum se administrează programul bază de 3 săptămâni?
Săptămâna 1
– Hidratarea și Alcalinizarea (Pachetul HydraMax).

Dimineațahidratarea și alcalinizarea – în 60 ml de apă se dizolvă o tabletă de Pentokan. În 1,5 l de apă se adaugă, 1 plic Coral Mine(mic nedesfăcut) și se desface conținutul unei capsule de H-500 în sticlă, apă care este indicat să se consume pe tot parcursul zilei. Separat se administrează câte o capsulă de H-500, o capsulă de Griffonia, o capsulă de Black Walnut.
Seara – se administrează o capsulă de H-500, o capsulă de Griffonia, o capsulă de Evening Formula.
Biorezonanță Scio – o ședință în prima săptămână.
Săptămânile 2, 3 – Hidratarea și Alcalinizarea, Deparazitarea și Detoxifierea. 
Dimineața hidratarea și alcalinizarea – în 60 ml de apă se dizolvă o tabletă de Pentokan. În 1,5 l de apă se adaugă, 1 plic Coral Mine(mic nedesfăcut) și se desface conținutul unei capsule de H-500 în sticlă, apă care este indicat să se consume pe tot parcursul zilei. Separat se administrează câte o capsulă de H-500, o capsulă de Griffonia.
Deparazitarea și detoxifierea se fac conform instrucțiunilor din interiorul unuia dintre pachetele enumerate(dimineața, prânz și seara): fie pachetul – Program 2 Colo – Vada Plus; fie pachetul – Program Colo -Vada Light; fie pachetul – Programul special All Inclusive (și pentru diabetici).
Seara – se administrează o capsulă de H-500, o capsulă de Griffonia, o capsulă de Evening Formula.
Biorezonanță Scio – o ședință în saptamâna a 3-a.

Recomand hidratarea și alcalinizarea se mențin pe toată durata programului cât și după terminarea acestuia ca și mod de viață sănătos.
Înscrie-te și achiziționează acum programul (apasă aici). Pentru a procura acest program cât și alte suplimente cu o reducere de 20% este necesară înregistrarea (este gratuită și nu implică nici o altă obligație). 

___________________________________