PROGRAM DE ALCALINIZARE

PROGRAM REVOLUȚIONAR

În urma a două studii științifice, laureate cu Premiul NOBEL s-a dovedit că starea organismului se ameliorează în mediu ALCALIN.  Primul studiu premiat in anul 1931 este  cel al doctorului în medicină și psihologului german Otto Heinrich Warburg și prezintă legătura dintre mediul intern acid și dezvoltarea celulelor canceroase în corpul uman, iar cel de al doilea, laureat in 1958,  aparține  specialistului american în genetica microbiană, Joshua Lederberg și are ca subiect paraziții corpului uman și efectele dezastruoase  pe care le au asupra sănătății.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate – CLICK  AICI

Pentru a procura acest program cât și alte suplimente cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta (înregistrarea este gratuită)

Sănătatea este o comoară pe care doar cei inteligenți o apreciază.

____________________________________

Ce îți oferă acest program?

El te învățâ cum să te hidratezi și să te alcalinizezi corect și cum să ajuți la eliminarea paraziților și toxinelor din corp. Programul completează în cel mai corect și fericit mod metoda RECALIBRAREA FIINȚEI care abordează ființa umană pe toate cele trei niveluri ale sale, simultan (trup, energie, spirit), și nu separat sau incomplet, așa cum se întâmplă atunci când apelăm numai la tratamentele medicamentoase sau numai la terapii energetice.

Câteva motive ca tu să comanzi acum programul!

Ajută la menținerea stării de sănătate: imunitate, hidratare, alcalinizare, deparazitare, detoxifiere, capacitatea de memorare, echilibrului psihic, înlăturarea kilogramelor în plus, la buna funcționare a organelor, homeostazia, etc. Ai grijă de corpul tău, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiești.

Prezentarea video a programului de sănătate.

Programul cuprinde 3 pași: Hidratarea – Alcalinizarea, Deparazitarea și Detoxifierea.

Săptămâna 1 – 2 – 3 (hidratare, alcalinizare, deparazitare) 
Hidratarea și Alcalinizarea –  Zilnic se consumă 1,5 l de apă în care se adaugă: 1 plic (mic) Coral Mine, conținutul unei capsule de H-500. În 50 ml de apă se dizolvă o tabletă Pentokan. Separat se înghite o capsulă de H-500, dimineața.
Deparazitarea – Se înghit: o capsulă ParaFight de 3 ori pe zi, o capsulă Pau D’Arco de 3 ori pe zi.
Biorezonanță (SCIO în saptamâna a 3 a).

Săptămâna 4 – 5 (hidratare, alcalinizare și detoxifiere)
Hidratarea și Alcalinizarea – Zilnic se consumă 1,5 l de apă în care se adaugă: 1 plic (mic) Coral Mine, conținutul unei capsule de H-500. În 50 ml de apă se dizolvă o tabletă Pentokan.
Separat se inghite o capsulă de H-500, dimineața.
Detoxifierea – Program 2 Colo Vada Plus: pregătire 7 zile, curățare 4 zile, refacere 3 zile.
Biorezonanță (SCIO la sfârșitul săptămânii a 5 a).

RECOMAND: Hidratarea și alcalinizarea se mențin pe toată durata programului cât și după terminarea programului  ca și mod de viață sănătos și PROGRAM 2 COLOVADA PLUS (14 zile) de 4 ori pe an în fiecare post mare.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate – CLICK  AICI

Pentru a procura acest program cât și alte suplimente cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta (înregistrarea este gratuită)

_________________________________

PREZENTAREA SEMINARULUI

Cei 3 PAȘI (Hidratare – Alcalinizare, Deparazitare și Detoxofiere) 

APA reprezintă sursa primordială a susținerii și menținerii vieții pe planetă. Omul este dependent de apă, pentru că 70 % din corpul său este alcătuit din apă; fără apă, omul nu supraviețuiește mai mult de 5 zile. Viața lui este pusă în pericol și de lipsa calității apei.  Este extrem de important ca apa pe care o furnizăm corpului său să fie benefică și  să îndeplinească acele calități care să ne ajute organismul să funcționeze normal, așa cum era apa de izvor curgătoare, oxigenată, alcalină și structurată anume pentru a fi integrată cu ușurință în celulele umane, într-un cuvânt, VIE. Rolul apei pentru organismul nostru este foarte important, întrucât toate procesele metabolice se desfășoară în exclusivitate în mediu lichid. Sângele, limfa, lichidul intercelular și intracelular, saliva, transpirația, sucul gastric, bila, urina conțin apă în care sunt prezenți diverși metaboliți. Apa pe care o consumăm în fiecare zi nu mai are o structură identică cu cea  de care are nevoie organismul uman, iar acest aspect produce mari dificultăți în funcționarea organismului, de la nivel de celulă, până la organe și sisteme anatomo-funcționale. Ce să mai vorbim de faptul că mulți dintre noi au înlocuit apa de băut cu băuturi carbogazoase sau alcoolice, cafea, ceai, sucuri îmbuteliate care conțin conservanți, coloranți sau alți aditivi de sinteză și care contribuie mai mult la eliminarea rapidă a apei conținute, decât la asimilarea acesteia, producând un șir de dezechilibre bio-chimice. Ființa umană  a fost  concepută ca organism alcalin, iar cea mai mare amenințare pentru rezerva  lui alcalină o reprezintă excesul de proteine și reziduurile acide ce nu pot fi eliminate. Apa, este indicat să aibă un pH alcalin, un potențial de oxido-reducere negativ, să conțină mineralele specifice organismului și să aibă o structură care să îi permită penetrarea cu ușurință a membranei celulare. 

Mulți dintre noi cred că boala de care suferă este o problemă care-l privește în primul rând pe medicul la care apelează, pentru că așteaptă ca de la el să le revină sănătatea pe care și-au pierdut-o. Unul de aspectele pe care omul le trece în plan secundar atunci când este vorba despre păstrarea sănătății este cel legat de cantitatea de toxine pe care le conține corpul său, toxine  ce provin de la paraziți și din alimentația greșită de zi cu zi. Noi, oamenii, suntem ființe intens parazitate. Trupul uman este suficient de mare pentru a furniza adăpost și hrană unei cantități între  3 și 5 kg de paraziți. Există  sute de tipuri de musafiri nepoftiți  care trăiesc în intestine, limfă și chiar organe  – de la  dimensiuni foarte mici, microscopice, până la câțiva zeci de centimetri.  Acești paraziți produc și eliberează  in organism toxine specifice, care se adaugă celor pe care omul și le administrează singur prin aerul, apa și hrana poluată, incluzând aici tutunul, alcoolul, drogurile. În general, efectul toxinelor în organismul uman este devastator: reduc capacitatea sa de funcționare normală și de  vindecare,  provocând leziuni la nivel celular, distrugând țesuturi și organe și agravând afecțiunile deja existente.
Într-un organism plin de toxine se mențin dezechilibrele energetice, metabolice și glandulare care perturbă structurile funcționale, nu doar la nivelul corpului fizic, ci și al corpului mental și spiritual. DEPARAZITAREA și DETOXIFIEREA ajută la curățarea organismului de toxinele acumulate de acesta.

PROGRAMUL DE SĂNĂTATE pe care îl promovăm oferă un algoritm de numai 5 săptămâni, iar pacienții au prezentat ameliorări ale bolilor digestive, neurologice, alergii și multe altele, ca urmare a hidratării-alcalinizării, deparazitării și detoxifierii.  

Dacă dorești să te alături echipei mele, contactează-mă acum la tel: 0723504025 (Mihai Lucian). 

_________________________________

DE CE ECHIPA DE DOCTORI A ALES PRODUSELE CORAL?

Pentru că:

 • Se adaptează programului de sănătate și îl fac ușor de învățat și de aplicat;
 • Sunt autorizate și sigure. Fiecare pachet este un produs unic pentru care compania își asumă răspunderea – Certificat GMP;
 • Suplimentele sunt realizate în laboratoarele RBC;
 • Sunt produse fabricate după tehnologia nanoclusterilor cu absorbție digestivă și celulară foarte ridicată și cu efecte vizibile după primele 3-7 zile de consum și nu după 3 luni, ca în cazul vechilor tehnologii; 
 • Reprezintă un bun raport între calitate și preț;
 • Sunt ușor de utilizat inclusiv de către persoanele care nu au cunoștințe de nutriție sau de natură medicală;
 • Consumatorilor li se poate explica mai ușor cum și de ce să facă un program complet;
 • Compania vine în ajutorul cosumatorilor prezentând produsele în pachete caracteristice celor 3 PAȘI din Programul de Sănătate, Hidratare-Alcalinizare, Deparazitare, Detoxifiere ușurând astfel alegerea produselor de către cei care au nevoie de ele.
 • Programul 2 ColoVada Plus este singurul program complet de detoxifiere din lume care are 4 zile de POST ASPRU;
 • Printre suplimentele din compania Coral sunt produse care ajută la decalcifierea glandei pineale și amplifică capacitățiile extra-senzoriale.;
 • Pulberea Coral Mine provine din coralul de apă adâncă din Marea Japoniei;
 • Coral Mine este un filtru de buzunar ușor de folosit, care înlocuiește cu succes alte filtre costisitoare; conține peste 70 de minerale necesare organismului și ADN-ului uman.

Cei 3 PAȘI ai PROGRAMULUI REVOLUȚIONAR DE SĂNĂTATE sunt o călătorie către îmbunătățirea sănătății noastre trupești și emoționale.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate – CLICK  AICI

Pentru a procura acest program cât și alte suplimente cu o reducere de 20% este necesară înscrierea ta (înregistrarea este gratuită)

ÎȚI RECOMAND CU DRAG!