CURS DE DEZVOLTARE SPIRITUALĂ ȘI PERSONALĂ

                 RECALIBRAREA FIINȚEI

                                                   cu Mihai Lucian

Duminică – 26 Noiembrie 2023

        Sâmbătă – 10:00 – 17:00

      Taxă curs – 500 ron / 100 euro

  60 locuri 

Te felicit că ai ales să te înscrii la acest curs!

Tot mai des auzim vorbindu-se de evoluție spirituală sau dezvoltare personală, însă puțini sunt aceia care explică ce înseamnă cu adevărat.
✅ Dar ce înseamnă evoluție personală pentru tine ? ✅ Când te gândești la evoluție personală ce îți vine în minte ?
Științele umaniste ne vorbesc despre un concept ce include activități și experiențe care au scop final îmbunătățirea calității vieții inclusiv prin dezvoltarea talentelor și abilitaților în vederea realizării aspirațiilor spirituale și personale. Etimologic vorbind, evoluția te duce cu gândul la schimbare, progres, creștere  spirituală (legătura ta cu Dumnezeu, Crezul tău) și personală (cunoașterea, experiențele sociale, etc.) ; așadar este un proces evolutiv spre o stare de împlinire și excelență personală. Este opus termenului de mediocritate.

Cursul de dezvoltare personală prin metoda Recalibrarea Ființei este mai mult decât un curs, este o investiție în tine și în viitorul tău. În cadrul evenimentului vei primi informații și îndrumări prețioase care te vor ajuta să ai o viață de calitate, cu valori, oferindu-ți soluții complete pentru îmbunătățirea sănătății din punct de vedere energetic, mental și trupesc (cauză și efect).

Mai jos vei regăsi câteva întrebări care te ajută să afli dacă acest curs este potrivit și pentru tine.

✅ Îți dorești să ai o viață de calitate cu satisfacții și împliniri?;   

✅ Vrei să știi cum este să trăiești cu sentimentul de încredere și siguranță;

✅ Ți-ai dori să afli secretul fericirii?;

✅ Te simți uneori „blocat/ă”, fără soluții?

✅ Ai spus măcar o dată în viață, merit și eu mai mult?

✅ Ți-ar plăcea să știi cum să alegi corect sufletul pereche? 

Dacă și tu ai răspuns cu „DA” măcar la trei întrebări, atunci este necesar ca tu să PARTICIPI la acest curs.

Fiecare dintre noi avem un potențial și resurse nelimitate, doar unii dintre noi știu folosească acest potențial iar alții îl lasă neexploatat preferând rolul de victimă.

✅ Cum începe evoluția personala?
Prin curajul de a pune întrebări și a răspunde cu sinceritate la ele.

✅ Cine sunt eu?  ✅ Ce vreau de la viață mea ?  ✅ Trăiesc viață pe care o doresc sau trăiesc viața altora?  ✅ Am făcut ceva notabil în viața asat?

✅ În ce constă pregătirea marelui voiaj către Tine?
Este o călătorie fascinantă în care te descoperi pe tine, îți conștientizezi potențialul și înveți te apreciezi la adevărată valoare; iar mai departe îți stabilești obiective valoroase.

Ce vei obține participând la acest curs?  Vei obține adevăruri despre:

✅ Cine ești tu;

✅ Cum venim în această experiență de viață;

✅ Elemente fundamentale ale evoluției;

✅ Rolul tău în această călătorie trecătoare pe pământ;

✅ Credința în adevăr (crezul);

✅ Adevăruri despre religie;

✅ Lucrarea Tatălui Ceresc prin noi;

✅ Mecanismul de lucru al lumii nevăzute;

✅ Înțelegerea lecțiilor de viață (scop);

✅ Mecanismul puternic al minții;

✅ Mecanismul de vindecare al afecțiunilor;

✅ Prevenirea afecțiunilor;

✅ Cum să menținem bogățiile în viața noastră.

✅ Gândirea care stă la baza prosperității;

✅ Silueta dorită;

✅ Menținerea stării de sănătate;

✅ Descoperirea partenerului ideal;

✅ Cum să atragem partenerul ideal;

✅ Menținerea relațiilor armonioase;

✅ Reînvierea relațiilor de cuplu;

✅ Împlinire sufletească;

În timpul cursului se vor face exerciții practice și demonstrații pentru a înțelege mai bine lumea nevăzută și bogățiile (harurile) pe care le avem în noi de la Dumnezeu.

Cursul meu este o investiție în tine!

Testimonialele participanților la cursul de dezvoltare personală cu Mihai Lucian

❇️ De ce este important pentru tine să participi la acest curs?

Când obții informațiile și instrumentele necesare, poți să pui în valoare potențialul tău maxim necesar evoluției tale. Viața ne rezervă tuturor obstacole mici sau mari, pentru a ne forma caracterul și pentru a evolua. Dacă înveți mai repede lecțiile de viață,  vei trece rapid la următoarele trepte de dezvoltare. Unii oameni sunt mai încăpățânați și preferă să dea de mai multe ori ”cu capul de tocul ușii”, alții înțeleg mai repede mesajul Universului și reușesc să treacă cu bine de situația respectivă.
Aici intervine dorința fiecăruia de perfecționare și evoluție personală.  Însă să nu uităm că fiecare experiență este de fapt o lecție de viață.

❇️ Cât de importantă este pentru tine evoluția personală ?

Nu contează ce așteaptă alții de la tine ci este important cu adevărat ceea ce aștepți tu de la tine. Sunt oameni care doar concurează cu cei din jur iar alții care doresc se perfecționeze și devină cea mai bună versiune a lor. Aceștia din urma își recunosc calitățile și își acceptă umbra căutând modalități propice pentru integrarea ei într-un proces de creștere și evoluție personală. Ei pun accent pe călătoria către sine însuși. Așa simți și tu ?
Te invit acum te uiți atent la toată viața ta, la oamenii din jurul tău și mi spui ce vezi mai mult: excelența sau mediocritate ?
Acum te rog te întrebi cum vrei fi, ”mediocru sau remarcabil?”
În funcție de răspunsul la această întrebare, vei ști ce faci mai departe, dacă merită sau nu găsești metode și strategii pentru valorificarea potențialului tău.

De aceea te invit să participi la cursul meu Recalibrarea Ființei. Depinde numai de tine dacă vrei devii maestrul propriei vieți lăsând altora rolul de pioni pe tabla de șah a vieții.

Alege acum și înscrie-te la curs, nici nu ai idee ce pierzi dacă nu participi!

Despre metoda Recalibrarea Ființei

Este o metodă simplă și completă de vindecare trupească, emoțională și energetică, care te va repune pe calea Binelui, a Fericirii și a Cunoașterii.
În ultimii ani, de când mi-am pus toată priceperea și experiența în slujba vindecării semenilor în cabinet, dar și în sala de curs, cu puține excepții, mai toate persoanele mi-au mărturisit la final: „Până acum nu am știut aceste lucruri și de aceea am făcut o mulțime de greșeli în viața mea!”. Acum, după ce și-au recuperat “fișa postului”, aceste persoane și-au găsit echilibrul, sănătatea fizică, psihică și emoțională și nu mai vor să trăiască în afara ei. Viața însăși este rezultatul unui schimb continuu de mesaje între corpul fizic și corpul subtil și între acestea și mediul înconjurător. Omul secolului 21 trebuie să fie corect informat și să știe că este o ființă complexă, o simbioză a mai multor componente: componenta materială (trupul), componenta energetică (aura energetică) și componenta spirituală (spiritul). Ignorarea acestor adevăruri vechi de când lumea, confirmate în zilele noastre de cele mai moderne științe, devine din ce în ce mai nocivă nu numai la nivel de individ, dar și pentru omenire în general.

Problemele tale de sănătate nu trebuie tratate doar la nivel fizic, de trup, pentru că tu nu ești numai trup iar bolile și afecțiunile cuprind evident și celelalte componente ale ființei tale.

Ființa umană are 7 corpuri, corpul fizic, corpul mental, corpul astral, corpul eteric, corpul atmic, corpul buddhic și corpul cauzal. 

Mai precis spus, orice boală sau afecțiune apare mai întâi la nivel subtil (sufletesc), se manifestă în plan energetic sub forma unui dezechilibru, iar gravitatea și persistența acestui dezechilibru energetic determină îmbolnăvirea trupului. Când îți tratezi doar trupul, obții o ameliorare numai la nivelul trupului. Asta nu înseamnă că ți-ai rezolvat sănătatea! Din păcate, dacă vindecarea nu se face pe toate componentele ființei tale, inclusiv pe cel energetic (prin proceduri energo-informaționale), cât și pe cel spiritual (prin tehnici parapsihologice), cauza rămâne nevindecată, iar ulterior lucrurile se complică: fie apar noi suferințe, fie vechile afecțiunile revin, poate chiar mai intense ca prima dată. Pentru vindecare, științele trebuie să se unească, medicina alopată trebuie sa își dea mâna cu medicina sufletului și cu terapiile energetice.
Să nu uiți niciodată om bun, lipsa cunoașterii corecte este cauza răului! A NU te informa, a NU-ți îmbogăți în permanență cunoștințele legate de tine și de lumea în care trăiești, a refuza să îți schimbi părerile și abordările învechite și depășite, face diferența între sănătate și afecțiune, fericire și tristețe, între prosperitate și sărăcie, între bine și rău, între viață și moarte.
___________________________________

Metoda Recalibrarea Ființei este structurată în 3 etape:
     – Etapa pregătitoare (transmiterea, înțelegerea corectă și completă a informațiilor …); 
     Etapa conștientizării și acceptării (descoperirea cauzelor problemelor și acceptarea acestora …);
     – Etapa transformării/vindecării (prin tehnici psihologice, parapsihologice, medicale și energetice …). 

1. Etapa pregătitoare presupune crearea unei baze de cunoștințe absolut necesară pentru buna desfășurare a etapelor ulterioare. Transmiterea, înțelegerea corectă și completă a informațiilor de bază ce țin de cele patru corpuri subtile ale Ființei umane, corpul fizic, mental, astral și eteric. Scopul este ca tu, cel care începi acest drum, să înțelegi corect noile informații pentru că numai în acest fel poți conștientiza și accepta cauzele tuturor problemelor și nemulțumirilor tale, pentru ca apoi să acționezi în direcția transformatoare potrivită ființei tale.

2. Conștientizarea și acceptarea sunt cele mai ușoare și importante procese psihice de eliminare a CAUZELOR tuturor problemelor tale (sentimente distructive, convingeri limitative, resentimente, regrete, comportamente negative), de la nivelul afecțiunilor trupești, până la cel al lipsei bunăstării materiale. Problemele tale provin din gândurile care reflectă un mod de viață lipsit de VALORILE REALE ale FIINȚEI UMANE: Credința, Iubirea, Iertarea, Dăruirea, Recunoștința, Integritatea și Disciplina. 
Exemple: 
     – Sentimente distructive (teama, neîncrederea, nesiguranța, mânia, vinovăția, orgoliul, gelozia, atașamentul); 
     – Convingeri limitative (nu pot, nu merit, nu reușesc, nu sunt suficient de bun, oamenii nu mă plac, oamenii sunt răi); 
     – Resentimente (iritarea, antipatia, mânia, nemulțumirea, ura); 
     – Regrete (nu am făcut/ devenit/realizat); 
     – Comportamente negative, reprobabile (dependențele de orice fel, viciile, încălcări ale regulilor morale).
3. Transformarea este procesul de schimbare în bine, de vindecare a Ființei tale, ca urmarea a schimbării modului de a gândi și de a te raporta la viața de zi cu zi (schimbarea modului de viață). Procesul transformării poate fi susținut și accelerat prin tehnici psihologice, medicale (nutriție), tehnici parapsihologice (reprogramări ale convingerilor mentale) cât și prin tehnici informaționale și energetice.  

Echipa Recalibrarea Ființei, vine în sprijinul tuturor participanțiilor pentru a dobândi
o viață SĂNĂTOASĂ, FERICITĂ ȘI PROSPERĂ.

SITE TABLETĂ

CURS DE DEZVOLTARE
SPIRITUALĂ ȘI PERSONALĂ

RECALIBRAREA FIINȚEI

Duminică  –  26 Noiembrie

📍Locația – Spania Madrid

⏰ Orele 10:00 – 17:00  |  👥  100 locuri

Preț – 500 ron / 100 euro

✅ După achitarea taxei de curs, vom reveni pentru confirmare.

Te felicit că ai ales să te înscrii la acest curs!

Tot mai des auzim vorbindu-se de evoluție spirituală sau dezvoltare personală, însă puțini sunt aceia care explică ce înseamnă cu adevărat.

✅ Dar ce înseamnă evoluție personală pentru tine?

✅ Când te gândești la evoluție personală ce îți vine în minte?

Științele umaniste ne vorbesc despre un concept ce include activități și experiențe care au scop final îmbunătățirea calității vieții inclusiv prin dezvoltarea talentelor și abilitaților în vederea realizării aspirațiilor spirituale și personale. Etimologic vorbind, evoluția te duce cu gândul la schimbare, progres, creștere spirituală (legătura ta cu Dumnezeu, Crezul tău) și personală (cunoașterea, experiențele sociale, etc.) ; așadar este un proces evolutiv spre o stare de împlinire și excelență personală.

Este opus termenului de mediocritate.

c0f0b7eced22981163af47e4af066e09

Cursul de dezvoltare personală prin metoda Recalibrarea Ființei este mai mult decât un curs, este o investiție în tine și în viitorul tău. În cadrul evenimentului vei primi informații prețioase care te vor ajuta să ai o viață de calitate, cu valori, oferindu-ți soluții complete pentru îmbunătățirea sănătății din punct de vedere energetic, mental și trupesc (cauză și efect).

Screenshot 2023-06-20 at 11.04.37

Mai jos vei regăsi câteva întrebări care te ajută să afli dacă acest curs este potrivit și pentru tine.

✅ Îți dorești să ai o viață de calitate cu satisfacții și împliniri?;   

✅ Vrei să știi cum este să trăiești cu sentimentul de încredere și siguranță;

✅ Ți-ai dori să afli secretul fericirii?;

✅ Te simți uneori „blocat/ă”, fără soluții?

✅ Ai spus măcar o dată în viață, merit și eu mai mult?

✅ Ți-ar plăcea să știi cum să alegi corect sufletul pereche? 

Dacă și tu ai răspuns cu „DA” măcar la trei întrebări, atunci este necesar ca tu să PARTICIPI la acest curs.

Fiecare dintre noi avem un potențial și resurse nelimitate, doar unii dintre noi știu folosească acest potențial iar alții îl lasă neexploatat preferând rolul de victimă.

Cum începe evoluția personala?
Prin curajul de a pune întrebări și a răspunde cu sinceritate la ele.

✅ Cine sunt eu?  

✅ Ce vreau de la viață mea?

✅ Trăiesc viață pe care o doresc sau trăiesc viața altora? 

✅ Am făcut ceva notabil în viața asat?

✅ În ce constă pregătirea marelui voiaj către Tine?

Evoluția personală și spirituală este o călătorie fascinantă în care te descoperi pe tine, îți conștientizezi potențialul și înveți te apreciezi la adevărată valoare; iar mai departe îți stabilești obiective valoroase.

Mărturii de la cursanți

Ce obți participând la acest curs?
Vei obține adevăruri despre:

✅ Cine ești tu;

✅ Cum venim în această experiență de viață;

✅ Elemente fundamentale ale evoluției;

✅ Rolul tău în această călătorie trecătoare pe pământ;

✅ Credința în adevăr (crezul) și religia;

✅ Lucrarea Tatălui Ceresc prin noi;

✅ Mecanismul de lucru al lumii nevăzute;

✅ Înțelegerea lecțiilor de viață (scop);

✅ Mecanismul puternic al minții;

✅ Mecanismul de vindecare al afecțiunilor;

✅ Prevenirea afecțiunilor;

✅ Împlinire sufletească;

✅ Silueta dorită;

✅ Menținerea stării de sănătate;

✅ Descoperirea partenerului ideal;

✅ Cum să atragem partenerul ideal;

✅ Menținerea relațiilor armonioase;

✅ Reînvierea relațiilor de cuplu;

✅ Gândirea care stă la baza prosperității;

✅ Cum să menținem bogățiile în viața noastră.

În timpul cursului se vor face exerciții practice și demonstrații pentru a înțelege mai bine lumea nevăzută și bogăția (harurile) pe care o avem în noi de la Dumnezeu.

❇️ De ce este important pentru tine să participi la acest curs?

Pentru că viața ne rezervă tuturor, mari sau mici, urcușuri și coborâșuri, pentru a ne forma caracterul și pentru a evolua. Scopul vieții nu este să trăiești cum vor alții. Unul din scopurile vieții este acela de fi o ființă onorabilă, utilă, empatică, altruistă, fericită, sănătoasă, deșteaptă, având cunoaștere și prosperitate materială. Este important să poți face diferența între a trăi și a trăi bine.
Atunci când îți este mai greu, sau atunci când simți că nu știi ce drum să alegi, aruncă o privire asupra răspunsurilor pe care le vei primi pe parcursul cursului și cu siguranță vei știi ce să alegi.
Din propria experiență vă pot spune că toate reușitele mele în viață au apărut în mod natural și foarte ușor atunci când am făcut alegeri corecte.
Toate informațiile prețioase pe care le oferim la acest curs pot fi și ale tale!

Alege acum și înscrie-te la curs, nici nu ai idee ce pierzi dacă nu participi!!

 


__________________________________

Detalii despre metoda Recalibrarea Ființei

[read more]Este o metodă simplă și completă de vindecare trupească, emoțională și energetică, care te va repune pe calea Binelui, a Fericirii și a Cunoașterii. Multiplele devieri de la natura primordială au generat efecte distructive în toate planurile existenței noastre. De aceea, era necesară o metodă ușoară și completă de corectare și vindecare, prin care să se acționeze benefic, în același timp, pe toate planurile existenței și asupra tuturor componentelor omului.
          Cu acest scop mi-a fost revelată metoda RECALIBRAREA FIINȚEI, pe care o utilizez în timpul consultațiilor din cabinetul meu. În ultimii ani, de când mi-am pus toată priceperea și experiența în slujba vindecării semenilor în cabinet, dar și alături de mine în sala de curs. Cu puține excepții, mai toate persoanele mi-au mărturisit la final: „Până acum nu am știut aceste lucruri și de aceea am făcut o mulțime de greșeli în viața mea!” Acum, după ce și-au recuperat “fișa postului”, aceste persoane și-au găsit echilibrul, sănătatea fizică, psihică și emoțională și nu mai vor să trăiască în afara ei. Viața însăși este rezultatul unui schimb continuu de mesaje între corpul fizic și corpul subtil și între acestea și mediul înconjurător. Omul secolului 21 trebuie să fie corect informat și să știe că este o ființă complexă, o simbioză a mai multor componente: componenta materială (trupul), componenta energetică (aura energetică) și componenta spirituală (spiritul). Ignorarea acestor adevăruri vechi de când lumea, confirmate în zilele noastre de cele mai moderne științe, devine din ce în ce mai nocivă nu numai la nivel de individ, dar și pentru omenire în general.
          Problemele tale de sănătate nu trebuie tratate doar la nivel fizic, de trup, pentru că tu nu ești numai trup iar bolile și afecțiunile cuprind evident și celelalte componente ale ființei tale.
           Ființa umană are 7 corpuri, corpul fizic, corpul mental, corpul astral, corpul eteric, corpul atmic, corpul buddhic și corpul cauzal. Mai precis spus, orice boală sau afecțiune apare mai întâi la nivel subtil (sufletesc), se manifestă în plan energetic sub forma unui dezechilibru, iar gravitatea și persistența acestui dezechilibru energetic determină îmbolnăvirea trupului. Când îți tratezi doar trupul, obții o ameliorare numai la nivelul trupului. Asta nu înseamnă că ți-ai rezolvat sănătatea! Din păcate, dacă vindecarea nu se face pe toate componentele ființei tale, inclusiv pe cel energetic (prin proceduri energo-informaționale), cât și pe cel spiritual (prin tehnici parapsihologice), cauza rămâne nevindecată, iar ulterior lucrurile se complică: fie apar noi suferințe, fie vechile afecțiunile revin, poate chiar mai intense ca prima dată. Pentru vindecare, științele trebuie să se unească, medicina alopată trebuie sa își dea mâna cu medicina sufletului și cu terapiile energetice.
Să nu uiți niciodată om bun, lipsa cunoașterii corecte este cauza răului! A NU te informa, a NU-ți îmbogăți în permanență cunoștințele legate de tine și de lumea în care trăiești, a refuza să îți schimbi părerile și abordările învechite și depășite, face diferența între sănătate și afecțiune, fericire și tristețe, între prosperitate și sărăcie, între bine și rău, între viață și moarte.
___________________________________

Metoda Recalibrarea Ființei este structurată în 3 etape:
     – Etapa pregătitoare (transmiterea, înțelegerea corectă și completă a informațiilor …); 
     – Etapa conștientizării și acceptării (descoperirea cauzelor problemelor și acceptarea acestora …);
     – Etapa transformării/vindecării (prin tehnici psihologice, parapsihologice, medicale și energetice …). 

1. Etapa pregătitoare presupune crearea unei baze de cunoștințe absolut necesară pentru buna desfășurare a etapelor ulterioare. Transmiterea, înțelegerea corectă și completă a informațiilor de bază ce țin de cele patru corpuri subtile ale Ființei umane, corpul fizic, mental, astral și eteric. Scopul este ca tu, cel care începi acest drum, să înțelegi corect noile informații pentru că numai în acest fel poți conștientiza și accepta cauzele tuturor problemelor și nemulțumirilor tale, pentru ca apoi să acționezi în direcția transformatoare potrivită ființei tale.

2. Conștientizarea și acceptarea sunt cele mai ușoare și importante procese psihice de eliminare a CAUZELOR tuturor problemelor tale (sentimente distructive, convingeri limitative, resentimente, regrete, comportamente negative), de la nivelul afecțiunilor trupești, până la cel al lipsei bunăstării materiale. Problemele tale provin din gândurile care reflectă un mod de viață lipsit de VALORILE REALE ale FIINȚEI UMANE: Credința, Iubirea, Iertarea, Dăruirea, Recunoștința, Integritatea și Disciplina. 
Exemple
     – Sentimente distructive (teama, neîncrederea, nesiguranța, mânia, vinovăția, orgoliul, gelozia, atașamentul); 
     – Convingeri limitative (nu pot, nu merit, nu reușesc, nu sunt suficient de bun, oamenii nu mă plac, oamenii sunt răi); 
     – Resentimente (iritarea, antipatia, mânia, nemulțumirea, ura); 
     – Regrete (nu am făcut/ devenit/realizat); 
     – Comportamente negative, reprobabile (dependențele de orice fel, viciile, încălcări ale regulilor morale).
3. Transformarea este procesul de schimbare în bine, de vindecare a Ființei tale, ca urmarea a schimbării modului de a gândi și de a te raporta la viața de zi cu zi (schimbarea modului de viață). Procesul transformării poate fi susținut și accelerat prin tehnici psihologice, medicale (nutriție), tehnici parapsihologice (reprogramări ale convingerilor mentale) cât și prin tehnici informaționale și energetice.   

Echipa Recalibrarea Ființei, vine în sprijinul tuturor participanțiilor  pentru a dobândi o viață SĂNĂTOASĂ, FERICITĂ ȘI PROSPERĂ.
___________________________________

[/read]