Mihai Lucian

SEMINAR GRATUIT - 20 AUGUST REPERUL IUBIRII DESĂVÂRȘITE

 Data inceperii: 20 Aug 2019 17:15
 Locuri disponibile: 50/60 locuri
 Pret: 0 Lei

Psi. Mihai Lucian

 

Programul seminarului:17.15 – 20.30.          

Seminarul se adresează doar celor care au absolvit cursul Recalibrarea Ființei sau un alt curs cu domnul Mihai Lucian.      

Pentru detalii suplimentare sunați la telefon 0770 529 696 – Magda Gheonea. 

Cândva, iubirea a fost a sufletului, infinită, desăvârșită. Apoi omul a înghesuit-o în mintea sa, atât cât a încăput, și i-a pus limite. A început să o gândească, să o judece, să o ciuntească. A turnat-o în formele pe care i le-a bricolat mintea, marea artistă a decorurilor din carton: condiții, pretenții, obligații, gelozii sau așteptări.

Conceptul de Iubire adevărată, infinită și desăvârșită a fost strivit sub zidurile unor epoci dominate de materialism, de gândire unilaterală și lipsită de Dumnezeu. Dar emoția acestei iubiri nesfârșite pulsează încă în ADN-ul sufletului nostru, chiar dacă mulți dintre noi îl acoperim, poate inconștient, cu ură și neiertare.

     Iubirea e în firea noastră, dar am devenit nefirești, ne-am ieșit din fire și am rătăcit căutându-ne firea, iubirea, starea de grație. Seminarul la care te invit să participi te călăuzește pe drumul regăsirii iubirii adevărate, firești, din profunzimile nealterate ale sufletului tău. Înlătură zidurile, scutură praful și scoate la lumină cel mai frumos diamant: iubirea desăvârșită. Este un proces la care vei participa activ, conștient și asumat. Este cel mai intens proces de auto-descoperire pe care l-ai trăit vreodată. Iar asta nu o spun numai eu, ci și sute de cursanți care au trăit această experiență.

Pentru a declanșa acest proces este nevoie ca subconștientul tău să dețină programele adecvate, iar apoi aceste programe să fie RECALIBRATE cu ajutorul unui exercițiu interactiv, desfășurat pe o vibrație înaltă, în timpul căruia vei activa iubirea, nu doar din minte, ci mai ales din suflet, ajutându-te de conexiunea cu Divinitatea. Intensitatea emoțiilor pe care le vei resimți în timpul acestui exercițiu îți va restructura tiparele energetico-emoționale de la nivelul celulelor, și îți va restarta ființa, așezând-o pe un nivel de vibrație superior.  

De aceea spunea Apostolul Pavel, în scrisoarea lui către Corinteni: ”(…) Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi unţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. (….)”.

Așadar, te astept, cu drag!  

Seminarul va începe cu o meditație ghidată în scopul implementării unor programe specifice pentru a vă putea racorda la vibrația Iubirii Desăvârșite.        

În cadrul  acestui seminar (3 ore), cursantului îi revine obligația de a achita 25 ron, în cadrul locației, reprezentând locul său în sala de curs. 

Prezența participanților în cadrul seminarului este obligatorie pe durata celor trei ore.