Mihai Lucian

Seminar gratuit Adevărul în Lumina Cunoașterii

 Data inceperii: 23 Jan 2021 11:00
 Locuri disponibile: 500/500 locuri
 Pret: 0 Lei
 Locatie: Str. Drumul Sării nr. 7, BUCUREȘTI

. .

Acest gen de seminar va fi susținut în fiecare lună.

Agenda seminarului: 
11.00 – 12.00, Tema 1, Raiul și Iadul
12.15 – 13. 45, Tema 2, Preoții care încalcă la fiecare Sfântă Liturghie cel puțin 9 porunci din 10.
14.15 – 16.00, Tema 3, Greșelile monstruoase din toate cărțile bisericești, rugăciuni; Condensarea energiei în timpul rugăciunii și cum să ne rugăm corect?

Acest gen de seminar se susține periodic în următoarele zile: 23.01.2021, 27.02.2021

Modalitatea de înscriere la seminar este foarte simplă.

Seminarul se desfășoară pe platforma ZOOM (descarcă aici aplicația: https://zoom.us/download) – CLICK AICI  sau pe pagina mea de Facebook – CLICK AICI .

Te rog să redistribui în cronologia prietenilor tăi.  

Te invit la acest seminar pe care ți-l dăruiesc cu drag gratuit,  în speranța că îți vei redobândi siguranța de sine în a face propriile alegeri corecte în viață. Seminarul îți oferă informațiile corecte, care, spre surprinderea ta, sunt foarte diferite față de ce ai primit tu de la societate până acum.

Cele 3 teme pe care le abordez în acest Seminar sunt doar câteva dintre nelămuririle a mii de oameni care au trecut pragul cabinetului și cursurilor mele în ultimii ani. 
Vă mărturisec sincer că de câțiva ani buni evit să expun public toate aceste adevăruri, tocmai pentru a nu șoca și a nu răscoli brutal concepțiile depășite ale societății în care suntem obligați să trăim.

Dar într-un final am înțeles că nu mai putem continua așa și am decis să scot la lumină informațiile care țin lumea într-o manipulare ieftină făcându-ne zilnic sclavii perfecți, furându-ne într-un mod agresiv și nedrept șansa la o viața corectă în Adevăr.

Omule drag, nu lipsi de la acest seminar gratuit!
Vei afla în sfârșit adevărurile care ți-au fost ascunse până acum. Vei afla multe din informațiile inaccesibile publicului larg.

Vei înțelege cum am fost și suntem încă manipulați de un sistem care are tot interesul să ne țină în întuneric.

Pentru a duce la bun sfârșit aceste dezvăluiri, îmi propun ca LUNAR să abordez pentru voi și împreună cu voi teme importante din multe domenii ale vieții noastre, pornind de la  Istoria Religiilor, Dogmele Bisericești și Parapsihologie.
Așadar, nu rata aceste Seminare care vor fi transmise live, atât pe zoom, cât și pe pagina mea publică de Facebook.!
A venit timpul să demascăm manipulările!

_______________________________