13 Septembrie 2021 |  Online | Ora 21:00 – 22:00

0Days
/
0Hours
/
0Mintues
/
0Seconds

Educație pentru o viață echilibrată

Educație pentru o viață echilibrată

Seminarul se desfășoară pe platforma ZOOM (descarcă aici) și este susținut de ….. .

Pentru validarea înscrierii, este necesar să completezi formularul alăturat cu datele personale, care se subînțelege că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

După finalizarea procedurii vei fi contactat de un membru al echipei Recalibrarea Ființei, iar în ziua evenimentului, link-ul și parola de conectare vor fi distribuite pe adresa ta de e-mail.
________________________________

Seminarul se desfășoară pe platforma ZOOM (descarcă aici) și este susținut de ……. .

Pentru validarea înscrierii, este necesar să completezi formularul alăturat cu datele personale, care se subînțelege că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

După finalizarea procedurii vei fi contactat de un membru al echipei Recalibrarea Ființei, iar în ziua evenimentului, link-ul și parola de conectare vor fi distribuite pe adresa ta de e-mail.
________________________________

PREZENTAREA SEMINARULUI Cei 3 PAȘI
(Hidratare – Alcalinizare, Deparazitare și Detoxofiere).

Acesta este tiparul biochimic al organismului sănătos. Viaţa omului în trup se menţine cu darurile pe care i le-a oferit Creatorul pe această planetă: aerul curat, apa vie, structurată, lumina şi roadele pământului crescute natural, în timp ce sufletul se hrăneşte cu iubirea smerită către El. Din păcate, omul a întinat toate aceste daruri divine, degradându-și sănătatea fizică, psihică și spirituală.

Stilul nostru de viață stresant și imoral, viciile (alcool, tutun), poluarea mediului înconjurător (aerul, apa, solul), modificarea genetică a alimentelor sau nivelul ridicat de radiaţii de toate felurile la care suntem expuși în fiecare clipă, ne transformă corpul într-un depozit de toxine și aciditate (acidoza) care slăbesc puterea sistemului imunitar și facilitează instalarea bolilor. Când lăsăm să se acumuleze în corp aciditate și toxine, ne scădem atât de mult frecvența energetică a corpului, încât vindecarea problemelor de sănătate devine un obiectiv din ce în ce mai greu de realizat. Atunci ne îndreptăm speranța către metode și remedii terapeutice complementare, revoluționare, cum este acest program de sănătate. La acest seminar vei înțelege cum să obții sănătatea, vitalitatea și energia trupului, precum și echilibrul mental și emoțional. Sunt informații care se ascund publicului larg, pentru a-l menține în aceeași stare de ignoranță și somnolență a conștiinței. Dar adevărul iese la iveală și omul modern începe să descopere piesele lipsă din puzzle-ul cunoașterii despre viața sa pe pământ.

HIDRATAREA și ALCALINIZAREA
Apa reprezintă sursa primordială a susținerii și menținerii vieții pe planetă. Și omul este dependent de apă, pentru că 70 % din corpul său este alcătuit din apă; fără apă, omul nu supraviețuiește mai mult de 5 zile. Dar viața lui este pusă în pericol și de lipsa calității apei. Este extrem de important ca apa pe care o furnizăm corpului său să fie benefică și să îndeplinească acele calități care să ne ajute organismul să funcționeze normal, așa cum era apa de izvor curgătoare, oxigenată, alcalină și structurată anume pentru a fi integrată cu ușurință în celulele umane, într-un cunvânt, VIE.

Rolul apei pentru organismul nostru este foarte important, întrucât toate procesele metabolice se desfășoară în exclusivitate în mediu lichid. Sângele, limfa, lichidul intercelular și intracelular, saliva, transpirația, sucul gastric, bila, urina conțin apă în care sunt prezenți reprezintă diverși metaboliți. Apa pe care o consumăm în fiecare zi nu mai are o structură identică cu cea de care are nevoie organismul uman, iar acest aspect produce mari dificultăți în funcționarea organismului, de la nivel de celulă, până la organe și sisteme anatomo-functionale. Ce să mai vorbim de faptul că mulți dintre noi au înlocuit apa de băut cu băuturi carbogazoase sau alcoolice, cafea ceai, sucuri îmbuteliate care conțin conservanți, coloranți sau alți aditivi de sinteză și care contribuie mai mult la eliminarea rapidă a apei conținute, decât la asimilarea acesteia, producând un șir de dezechilibre bio-chimice.

Ființa umană a fost concepută ca organism alcalin, iar cea mai mare amenințare pentru rezerva lui alcalină o reprezintă excesul de proteine și reziduurile acide ce nu pot fi eliminate. Singura apă care îndeplinește toate funcțiile de care are nevoie corpul uman este apa vie structurată, indispensabilă vieţii, cu rolul de a asigura desfăşurarea normală a proceselor metabolice din organism. Ea trebuie să aibă un pH alcalin, între 7,35 și 9, un nivel de antioxidanți situat între -200 și -500, să conțină mineralele specifice organismului și să aibă o structură care să îi permită penetrarea cu ușurință a membranei celulare.

MARE ATENȚIE: Din verificările pe care le-am făcut și le fac permanent echipele noastre de medici, inclusiv la seminarele pe care le susținem cu public, apa din comerț nu respectă cei 4 parametri esențiali necesari vieții intracelulare, necesari vieții, ci doar unul singur (ph-ul), de multe ori, nici acela nu este conform cu eticheta publicitară (verifică ce bei, verifică tot ce oferi copilului tău).

Programul de Sănătate pe care îl promovăm îți oferă soluția cea mai eficientă, sigură și comodă de a transforma orice apă la care ai acces, inclusiv apa de la robinet, în apă vie structurată, adică acea apă care îndeplinește toate condițiile de mai sus pentru a fi sută la sută benefică organismului tău. Mulți dintre noi cred că boala de care suferă este o problemă care-l privește în primul rând pe medicul la care apelează, pentru că așteaptă ca de la el să le revină sănătatea pe care și-au pierdut-o.

DEPARAZITAREA și DETOXIFIEREA  
Mulți dintre noi cred că boala de care suferă este o problemă care-l privește în primul rând pe medicul la care apelează, pentru că așteaptă ca de la el să le revină sănătatea pe care și-au pierdut-o. Unul de aspectele pe care omul le trece în plan secundar atunci când este vorba despre păstrarea sănătății este cel legat de cantitatea de toxine pe care le conține corpul său, toxine ce provin de la paraziți și din alimentația și medicamentația de zi cu zi. Noi, oamenii, suntem ființe intens parazitate. Trupul uman este suficient de mare pentru a furniza adăpost și hrană unei cantități între 3 și 5 kg de paraziți. Există sute de tipuri de musafiri nepoftiți care trăiesc în intestine, limfă și chiar organe – de la dimensiuni foarte mici, microscopice, până la câțiva zeci de centimetri. Acești paraziți produc și eliberează in organism toxine specifice, care se adaugă celor pe care omul și le administrează singur prin aerul, apa și hrana poluată, incluzând aici tutunul, alcoolul, drogurile.

Cercetări științifice din anii 1990 au descoperit că adevărata cauză a cancerului, este un parazit, trematodul intestinal Fasciolopsis buskii, a cărui prezență a fost dovedită în fiecare caz de cancer cercetat, indiferent de tipul acestuia. Există teorii conform cărora eczema se datorează viermilor cilindrici, schizofrenia și depresiile sunt declanșate de anumiți paraziți din creier și că multe din bolile de inimă sunt cauzate de Dirofilaria, un parazit care se stabilește și în inima câinilor. Paraziții produc o mare cantitate de amoniu ca excreții. Aceasta substanță este foarte toxică mai ales pentru creier și produce tulburări ale somnului și anxietate. În general, efectul toxinelor în organismul uman este devastator: reduc capacitatea sa de funcționare normală și de vindecare, provocând leziuni la nivel celular, distrugând țesuturi și organe și agravând afecțiunile deja existente. Într-un organism plin de toxine se mențin dezechilibrele energetice, metabolice și glandulare care perturbă structurile funcționale, nu doar la nivelul corpului fizic, ci și al corpului mental și spiritual.
Deparazitarea și detoxifierea au ca scop anihilarea paraziților și curățarea organismului de toxinele acumulate de acesta.

PROGRAMUL DE SĂNĂTATE în trei pași, pe care îl promovăm oferă soluții eficiente și sigure, verificat pe sute de pacienți, care s-au însănătoșit, îndepărtând afecțiuni dintre cele mai grave ca urmare a hidratării-alcalinizării, deparazitării și detoxifierii.

Seminarul vine în completarea cursului Recalibrarea Ființei și a cărții cu același nume și s-a născut din dorința mea de a ajuta un număr cât mai mare de oameni, printre care ești și TU.

Tot în același timp din anul 2014, Recalibrarea Ființei îndeamnă ca științele umaniste Teologia, Psihologia și Medicina să se unească și să lucreze împreună pentru binele umanității.

De aceea, EU te invit cu drag să participi la acest seminar unde iți voi dezvălui și multe alte Secrete ale Vieții și Sănătății.

Pentru înregistrarea și achiziționarea programului de sănătate – CLICK AICI

Sănătatea, fericirea și prosperitatea este doar pentru oamenii inteligenți!

După completarea formularului de ÎNSCRIERE la seminar, vei primi pe e-mail confirmarea. 

Înscrie-te

    Înscrie-te

      După completarea formularului de ÎNSCRIERE la seminar, vei primi pe e-mail confirmarea.