Mihai Lucian

Seminar Gratuit Online Dinții și Semnificația lor Psihospirituală

 Data inceperii: 25 Jan 2021 20:00
 Locuri disponibile: 100/100 locuri
 Pret: 0 Lei
 Locatie: Brașov, Buzău, Constanța, Pitești, Ploiești, Tărgu jiu, Galați., BUCUREȘTI

 

Dr. C. Daniela

Pentru participare la curs este necesară completarea formularului de ÎNSCRIERE.

Programul seminarului ONLINE este de la 20.00 – 21.30., și va fi difuzat pe platforma ZOOM, (click aici). 

LINK-UL de acces și parola pentru platforma ZOOM, pentru seminarul ONLINE se va transmite pe email-ul dumneavoastră din formularul de ÎNSCRIERE, cu 3 ore înainte de începerea sesiunii.

_____________________________

Problemele dinților, afectează astăzi 8 din 10 români, iar din cauza lor oamenii își pierd dinți sănătoși.

Bolile se vindecă în mod complet doar atunci când acționăm asupra lor concomitent pe toate planurile care ne compun ființa : fizic, spiritual și energo-informațional.  

Aceasta este unica abordare corectă în vederea vindecării complete. Nu pierde ocazia de a afla informații prețioase despre vindecare, de a ne adresa intrebări despre problema ta si de a primi  sfaturile noastre!

Acolo unde va fi cazul, dna doctor va descifra aspecte legate de aceste patologii inclusiv în  harta astrologică a celor care vor intra în legătură cu noi. 
Înscrie-te ACUM, în formularul de ÎNSCRIERE de mai sus, iar în ziua de 5 mai vei primi linkul și parola de acces la întâlnirea noastră. 

În cadrul întâlnirii noastre vom vorbi despre CAUZELE medicale si spirituale ale acestora, despre simptome dar mai ales  despre abordările CORECTE si COMPLETE  care pot aduce VINDECAREA lor. 

_____________________________

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.