Mihai Lucian

Seminar Internațional Gratuit - Cum să ne menținem sănătoși și fericiți

 Data inceperii: 11 Mar 2021 19:00
 Locuri disponibile: 500/500 locuri
 Pret: 0 Lei

. .

. .

COMPLETAREA FORMULARULUI ESTE OBLIGATORIE.

Programul seminarului gratuit ONLINE este de la 19:00 la 20:00 și este susținut de o echipă formată din Mihai Lucian și Balan Noemi

Data de susținere a seminarului: 11.03.2021

Modalitatea de înscriere la seminar este foarte simplă.

Seminarul se desfășoară pe platforma ZOOM (descarcă aici). După completarea formularului de ÎNSCRIERE la seminar, vei primi pe e-mail CONFIRMAREA automată.

În ziua desfășurării evenimentului vei primi pe e-mail, userul (id-ul) și parola.

Te rog să redistribui în cronologia prietenilor tăi.  

Viața este 10% ceea ce ni se întâmplă și 90% cum reacționăm la ceea ce ni se întâmplă. Cu alte cuvinte, viața nu este altceva decât suma tuturor alegerilor pe care le facem, atât conștient cât și inconștient, de aceea alegerile zilnice, aparent neimportante, sunt cele care au un impact major asupra stării de sănătate a ființei, implicit asupra întregului destin.

Liberul arbitru este un dar prețios deoarece ne oferă posibilitatea de a ne crea și influența propria realitate dar și responsabilitatea de a alege în mod înțelept.

Atunci când nu suntem pe deplin mulțumiți de evoluția noastră, fiecare zi reprezintă o nouă șansă de a ne schimba radical destinul, dacă suntem pregătiți să renunțăm la ceea ce este nociv și să integrăm în viața noastră toate acțiunile sănătoase necesare schimbării.

Gândurile si sentimentele pe care le avem vis-a-vis de propria persoană, precum și felul în care ne îngrijim de trupul nostru au un impact decisiv în capacitatea noastră de a ne schimba.

În cadrul acestui seminar gratuit, vom învăța cum să ne armonizăm corpul subtil (spirit) si corpul energetic (informații, energii) precum și cum să ne îngrijim corpul fizic (trup) prin odihnă, hidratare, alcalinizare, deparazitare, detoxifiere, nutriție și sport pentru a putea obține acel echilibru armonios mult dorit.

Te invităm așadar, împreună cu familia și prietenii să participi gratuit la acest seminar de nutriție și sănătate