Mihai Lucian

SEMINAR ONLINE - GRATUIT ABORDAREA COMPLETĂ A VINDECĂRII

M. Lucian

C. Gabriela

B. Dorina

Seminarul este dedicat doar persoanelor din grupul meu privat de Facebook, Recalibrarea Ființei cu Mihai Lucian.

Dățile când se susțin acest seminar sunt: 18.05.2021

Daca și tu dorești să te alături acestui grup unic, CLICK AICI.

______________________________

Gazdă: Psiholog Mihai Lucian

Colaboratori: Doctor Gabriela Chivu, Psiholog/Teolog/Tehnician în Biorezonanță Dorina Baciu și Numerolog Ciobanu Iosif.

______________________________

Aceste sesiuni de consultații vor fi susținute ONLINE, GRATUIT,  de Psihologul Lucian Mihai  cât și de invitații săi medici, psihologi, Teologi, Tehnicieni în biorezonanță și Numerologi.

A venit timpul și pentru tine să pui punct confuziilor și suferințelor pe care le trăiești, care îți produc blocaje emoționale și îți afectează tot  fluxul vieții. Dacă tot trebuie să stai acasă și să nu mai aștepți pe la ușile cabinetelor medicale pentru consultații, nu sta degeaba!

Noi iți oferim soluția unor consultații științifice și complete, cum nu ți s-au mai facut niciodată.

Problema ta de sanatate iți va fi analizată și explicată nu doar medical, ci și psihologic și parapsihologic, ca să înțelegi care sunt cauzele emoționale ce ți-au generat suferința. Întelegerea și îndepartarea cauzelor este cea mai eficientă cale de vindecare.

Medicamentele tratează doar simptomele, nu și cauzele. De aceea, suferința poate  reveni după un timp în care credeai că s-a vindecat sau ești nevoit să trăiești cu ea luând toată viața medicamente care au o mulțime de efecte adverse. 

______________________________

Când cauzele emoționale sunt dificil de rezolvat de unul singur, în afara duhovnicului și psihologului te mai pot ajuta și terapiile de biorezonanță care acționează pe biocâmpurile tale energetice chiar și de la distanță. Cu ajutorul lor ți se reface frecvența stării de sănătate pe care ar trebui să funcționeze fiecare organ, țesut și celulă până la ADN. Așadar, dragii mei, întrucât omul este o ființă complexă, vindecarea bolilor și afecțiunilor sale  este un proces la fel de complex, care necesită masuri pe toate componentele sale, în același timp: pe corp, din partea medicului, psihologului, nutriționistului, Tehnicianului în biorezonanță și al comuniunii cu Dumnezeu. Este necesară această abordare complexă pentru ca tu să găsești și să remediezi cauzele concrete și blocajele energetice care au creat problemele de sănătate. 

De ce am ales să organizez un astfel de eveniment?

 Experiența mi-a dovedit ca aceste sesiuni comune sunt foarte eficiente; în cadrul lor toți participanții au de învățat unii  din problemele celorlalți.

Eu împreună cu echipa Recalibrarea Ființei te îmbrățișăm cu drag.