Evenimente – Anul 2023

📗 Prezintă – 🧔🏻‍♂️ Mihai Lucian și 👩🏽‍🤝‍👨🏼 Echipa
🗓️ Luni, Marți, Miercuri, Joi

Seminarele online au diferite teme psihologice, medicale, teologice, spirituale și se susțin de către oameni competenți din echipa Recalibrarea Ființei, pe grupul privat de Facebook:
Mihai Lucian – Cunoaștere | Sănătate | Prosperitate
 

Pentru înscrierea în grup apasă butonul de mai jos, completează formularul și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un membru al echipei pentru detalii legate de temele seminariilor cât și pentru validare.  


_______________________________________ 

📗 Prezintă – 🧔🏻‍♂️ Mihai Lucian
🗓️ Curs Online / Curs București / Curs Pitești

Cursul de dezvoltare personală prin metoda Recalibrarea Ființei este mai mult decât un curs, este o investiție în tine și în viitorul tău.  Alege acum locația cea mai avantajoasă pentru tine!

📗 Prezintă – 🧔🏻‍♂️ Mihai Lucian
🗓️ Curs Internațional – Relația de cuplu și Familia

Cum să ai o viață amoroasă plină de satisfacție!
Transformă-ți viața
Ești singur(ă)? Ești într-o relație? Ești căsătorit(a)? Ai divorțat? Simți că te-ai blocat  și nu știi ce să faci mai departe? Vrei altceva, dar ajungi în aceeași situație?

A venit momentul ca TU sa faci schimbarea!
Ți-am pregătit un curs care îți va schimba, cu siguranță, felul în care percepi și trăiești viața de cuplu, îți va îmbunătăți semnificativ relația cu partenerul/a și îți va schimba modul în care gândești și acționezi zi de zi pentru ca tu sa obții ce îți dorești.


_______________________________________