Bine ai venit pe pagina mea de evenimente gratuite online!

🗓️ Luni, Marți, Miercuri, Joi 
⏰ Ora 20:00 – 21:00 

Scopul seminarelor este acela de a sprijini dezvoltarea personală, educația sanitară și prevenirea afecțiunilor. Acestea au diferite teme psihologice, medicale, teologice, spirituale și se susțin de către oameni competenți pe grupul meu privat de Facebook: 

Mihai Lucian
Cunoaștere
Sănătate |
Prosperitate 

Pentru înscrierea în grup apasă butonul de mai jos, apoi completează întrebările din formularul de grup. 

‼️Adevărata bogăție🌈 este atunci când dăruiești 🤗📚, iar cei care o fac au totul 🙏.

Bine ai venit pe pagina mea de evenimente gratuite online!

Miercuri
20:00 – 20:20

Grup privat Facebook

Mihai Lucian – Cunoaștere | Sănătate | Prosperitate

Te așteptăm cu drag la seminarele noastre!

Cum să ne schimbăm gândirea și viața
🗓️ Marți – 09 Iulie | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Ați trăit vreodată sentimentul rutinei apăsătoare, când zilele seamănă unele cu altele? Sunt convins că te gândești la o schimbare a serviciului, a locuinței, a garderobei, sau eventual numai a decorului.
Parcă îți dorești la un moment dat să cunoști oameni noi, interesanți, care transmit un ,,vibe” pozitiv, de la care ai ce învăța. 

Reperele alegerilor corecte și greșite
🗓️ Miercuri – 17 Iulie | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Ai putea avea tot ce ți-ai dori….. însă ai făcut alegerea greșită..!
De ce mintea face de multe ori asocieri și alegeri greșite? Multe persoane reacționează negativ la diverse situații de viață, ca un act de reflex, fără să conștientizeze că alegerile făcute nu le aparțin, fiind preluate din familie sau societate. Anumite asocieri sau alegeri le facem pe baza unor programe mentale negative, șabloane sau condiționări preluate sau impuse de anturaj sau societate.

Medicină energetică
Secretele vindecării și importanța corpurilor subtile
🗓️ Miercuri – 24 Iulie | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Terapeut Biorezonanță) 

Descoperirea unei patologii în fazele incipiente sunt aspecte importante în lupta cu boala și menținerea integrității stării de sănătate a individului. Din punct de vedere al prevenției, aceasta este clasificata în trei clase mari. Preventia primara este cea care vizează evitarea instalării bolilor prin combaterea factorilor de risc care ar putea, ipotetic, să cauzeze îmbolnăvirea, prevenția secundară se referă la depistarea precoce a afecțiunii și stoparea evoluției ei, iar prevenția terțiară urmărește combaterea complicațiilor care pot apărea ca urmare a impactului negativ al patologiei în cauză.

  

Fericirea și împlinirea
🗓️ Miercuri – 31 Iulie | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Legătura strânsă dintre sistemul nervos și sistemul endocrin ne oferă nouă tuturor celor care dorim, sănătatea mintală și fericire, care este un motiv suficient pentru a face din fericire o prioritate.
Știința a dovedit că prin echilibrarea celor două sisteme le care se adaugă obiceiuri noi de gândire, sănătoase, îți poți modifica structura și chimia creierului.

Teme susținute de către membrii echipei Recalibrarea Finței

(Psihologi, Medici, Teologi, Terapeuți, etc) 

Surpriză – Mihai Lucian
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă surpriză
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Sper că această zi îți aduce bucurii și momente frumoase!
Îmi face mare plăcere să te invit la seminarul nostru gratuit de astăzi seara, unde ne-am gândit să adăugăm o notă specială (surprize) pentru toți cei fideli seminarelor noastre, printre care te numeri și tu.
Te așteptăm cu brațele deschise să împărtășim împreună cunoștințe, să avem discuții interesante și să ne bucurăm de atmosfera prietenoasă pe care o creeăm la fiecare seminar.
Momentul surpriză este doar un mic gest pentru a-ți mulțumi pentru contribuția ta valoroasă.

Regatul Invizibil
Lumea Fascinantă și Terifiantă a Paraziților
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă surpriză
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)
Paraziții sunt organisme care trăiesc pe seama altor ființe vii, numite gazde, provocând diverse probleme de sănătate. Este esențial să ne protejăm de acești paraziți, deoarece pot declanșa boli grave și inflamații în corpul nostru. Aceste inflamații sunt deseori cauza unor afecțiuni cronice și pot duce la dezechilibre atât fizice, cât și emoționale și mentale. Infecțiile parazitare pot fi insidioase, uneori trecând neobservate pentru perioade lungi. Paraziții precum Giardia, Entamoeba histolytica sau viermii Ascaris, invadează organismul și încep să consume nutrienții destinați corpului nostru. Acest lucru nu doar că slăbește sistemul imunitar, dar creează și un teren propice pentru dezvoltarea altor boli. De exemplu, Plasmodium, parazitul care cauzează malaria, poate provoca febră, anemie severă și poate afecta multiple organe vitale. Schistosoma, un alt parazit, poate duce la afecțiuni hepatice și intestinale grave, afectând în final întregul metabolism al corpului.
Prevenirea infecțiilor parazitare este esențială pentru menținerea unei stări bune de sănătate și pentru a evita complicațiile grave pe termen lung.

Înțelegerea microbiomului intestinal
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20 

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)  

Corpul uman este o minune a sistemelor complicate care lucrează în armonie, iar în el se află o lume ascunsă de organisme microscopice care joacă un rol crucial în sănătatea și bunăstarea noastră. Această lume este microbiomul intestinal, un ecosistem divers de bacterii, viruși, ciuperci și alte microorganisme care locuiesc în tractul nostru gastrointestinal. Deși invizibil cu ochiul liber, microbiomul exercită o influență profundă asupra sănătății noastre, de la digestie la funcția imunitară și bunăstarea mintală. Microbiomul intestinal joacă un rol crucial în numeroase aspecte ale sănătății umane, făcându-l esențial pentru bunăstarea noastră. Una dintre funcțiile sale principale este de a ajuta la digestie și absorbția nutrienților. Anumite bacterii din microbiom ajută la descompunerea carbohidraților complecși și a fibrelor pe care corpul uman nu le poate digera singur, eliberând nutrienți esențiali și acizi grași cu lanț scurt care hrănesc celulele care căptușesc intestinul.

Cum să începi o afacere
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55 

Temă socială
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)  

Există afacerile proprii, în care oamenii curajoși își găsesc împlinirea profesională, materială și personală, pentru au reușit își clădească micul lor regat, pe care ei îl conduc așa cum și-au dorit din totdeauna. Poate deja te-ai gândit la o afacere a ta, sau poate nici nu îndrăznești visezi fiindcă nu te crezi capabilă coordonezi un business, dar gândurile și imaginația sunt gratuite; încearcă te vizualizezi în postura de antreprenor și ai vezi acest gând iți fi suficientă motivație pentru a găsi resurse începi o afacere pe cont propriu.

Comunicare asertivă
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă surpriză
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Asertivitatea este abilitatea unei persoane de a-și exprima cu ușurință punctul de vedere și interesele, fără anxietate și fără a le nega pe ale celorlalți. Comunicarea eficientă și asertivitatea merg mana in mana.
Aceasta este o abilitate ce se învață. Nu ne naștem cu ea. În mod natural, comunicăm și ne comportam în două moduri: pasiv și agresiv.

 

Renunță la limitări și urmează-ți calea
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 20:20

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)  

Renunțarea la securitatea unui loc de muncă pentru a-ți urma propria cale poate fi o decizie dificilă și poate fi însoțită de incertitudine și anxietate.
Totuși, pentru mulți oameni, această decizie este esențială pentru a-și atinge scopurile și pasiunile. 
Renunțarea la siguranța locului muncii pentru a-ți urma calea ta poate fi o decizie îndrăzneață, dar, pentru mulți oameni, este și o decizie care le aduce împlinire și satisfacție personală. Este important să analizeze atent situația ta și să iei decizia care este cea mai potrivită pentru tine.

 

Respectul
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Temă Psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

A respecta pe cineva înseamnă a-i respecta credințele și valorile, a i le recunoaște, a le accepta, chiar dacă nu ești de acord cu ele. Înseamnă a avea răbdare să-l asculți, să încerci să-l înțelegi fără a emite judecăți de valoare sau critici. Respectul de sine ne ajută să construim și să menținem în viața noastră relații sănătoase și frumoase. Respectul de sine este: încrederea în capacitatea ta de a gândi spiritual, pentru a face faţă provocărilor fundamentale ale vieţii; sentimentul că meriți să fii fericit și îndreptăţit să îți manifești nevoile, că ești demn și să te bucuri de rezultatele eforturilor tale.

 

Legătura dintre emoții și starea de sănătate 
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Temă medicală și psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Legarea emoțiilor de sistemul nervos se face prin intermediul hormonilor care apar în momentele de stres. Aceștia atacă celulele imunitare, reducând astfel rezistența sistemului imunitar. Cu cât este mai intens și de lungă durată stresul, acesta se instalează și atacă pe acea perioadă.

Medicină energetică
Paraziți intestinali și Paraziți astrali
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Medicina energetică prin geometria sacră este un domeniu care combină cunoștințele din medicina energetică cu principiile geometriei sacre pentru a influența sănătatea și binele ființei umane. Iată câteva aspecte despre rolul și importanța acestei abordări:
1.
Armonizarea energetică; 2. Recuperarea echilibrului; 3. Îmbunătățirea conștiinței și a stării de bine; Tratament complementar; Explorarea potențialului uman; etc.

Prin studiul geometriei sacre, oamenii pot explora și înțelege mai profund legătura dintre aspectele spirituale, mentale, emoționale și fizice ale existenței lor. Această explorare poate aduce lumină asupra potențialului uman și asupra conexiunii cu universul.

Autofagia și postul intermintent
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:05 – 20:20

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Autofagia este un mecanism firesc al organismului si are rol benefic asupra starii generale de sanatate.
Cu ajutorul acestui proces, corpul este capabil sa inlature celulele deteriorate sau disfunctionale, pentru a crea in locul lor altele noi si sanatoase, sau poate salva parti din cele afectate, cu scopul de a le regenera. 
Prin intermediul autofagiei, resturile nefolositoare organismului sunt eliminate in mod natural si are loc regenerarea, fapt ce contribuie la functionarea optima a organelor si a activitatilor din corp. 

 

Medicină energetică – Cauza și efectul
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Majoritatea oamenilor privesc boala ca pe un ghinion în viaţa lor, o nedreptate, mai ales dacă este vorba de o maladie ereditară sau e luată de la cineva. Orice boală sau accident apărut în viaţa ta a fost provocat de tine. Boala este pur şi simplu un semnal al corpului tău.
Cănd starea de rău persistă, e timpul să vezi neapărat despre ce e vorba. Dacă boala e puternică înseamnă că ea s-a instalat în tine de multă vreme. Este sufletul tău care strigă ajutor.
Trebuie să revii pe drumul cel bun, pe drumul dragostei.

 

 

Oglinda și judecata negativă
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 

Tu ai iubi un om ca tine?
Fii curios, căuta, imaginează-ți. Toate acestea lucruri ar trebui sa îți fie la îndemna. Putem cădea in capcana emoțiilor, putem crede despre acel sentiment pe care ni-l da motivația, de exemplu, ca ne poate fi suficient, dar fara acțiune el trece imediat. Te aștept sa descoperim împreună ce te tine pe LOC.
Vino sa afli cum arata OGLINDA ta!

Fibrom uterin
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Fibroamele uterine sunt tumori benigne frecvente, care apar la aproximativ 70% dintre femei. De obicei, sunt descoperite întâmplător la un consult ginecologic de rutină. Alteori femeia se prezintă la medic din cauza unor simptome caracteristice acestei boli: sângerări uterine, tulburări de tranzit intestinal, dureri abdominale, tulburări de menstruație.

Lucrarea duhului sfânt în viața omului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă teologică
Raluca Rugină (Coach / Terapeut biorezonanță)

Dintre toate darurile date de Dumnezeu omenirii, nu există nici unul mai mare decât prezenţa Duhului Sfânt. Duhul are multe funcţii, roluri şi activităţi. În primul rând, El face o lucrare în inimile tuturor oamenilor de pretutindeni. Domnul Isus a spus ucenicilor că El va trimite pe Duhul în lume pentru a „convinge lumea de vinovăţie în ceea ce priveşte păcatul, neprihănirea și judecata” (Ioan 16:7-11). Toată lumea are „conștiența că este Dumnezeu” chiar dacă nu vor să recunoască acest lucru. Duhul aplică adevărurile lui Dumnezeu în minţile oamenilor pentru a-i convinge prin argumente corecte şi suficiente că sunt păcătoşi. Răspunzând la convingerea Lui, Duhul îi aduce pe oameni la mântuire.

Alimentele și creierul
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:35

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Soarta creierului tău nu stă în gene. Are legătură cu ceea ce mănânci. Disfuncția creierului începe cu pâinea ta de toate zilele și îți voi dovedi acest lucru. Am s-o repet, deoarece îmi dau seama că pare absurd: cerealele moderne îți omoară creierul pe ascuns. Când spun „modern“ mă refer la toate cerealele. Mulți dintre noi cred că ne putem trăi viețile oricum dorim, iar apoi, când apar problemele medicale, ne putem adresa doctorilor ca să ne facă rapid bine, cu cele mai noi și mai grozave pastile. Această perspectivă este totalmente greșită din două puncte de vedere. În primul rând, ținta vizată este boala, nu sănătatea. În al doilea rând, tratamentele în sine sunt adesea marcate de consecințe periculoase.

Gelozia 
🗓️
…… | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Gelozia are în spate o emoție legată de teamă, de neîncredere în propria persoană, de abandon, de respingere. În doze mici, ea are valențe pozitive, pentru că transmite prtenerului mesajul „îmi pasă de tine, ma interesează ce se întâmplă cu tine”. În lipsa ei, se poate naște ideea de nepăsare din partea celuilalt.  

Cauza și efectul
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Într-o lume complexă și interconectată, există o serie de relații cauză-efect care ne pot influența viețile și mediul înconjurător în moduri neașteptate. Un studiu recent realizat în domeniul științelor sociale și mediului a scos la lumină unele conexiuni surprinzătoare, subliniind puterea acțiunilor noastre de a schimba lumea în care trăim.

Recunoștința
🗓 …….  | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Beneficiile exersării recunoștinței sunt aproape nesfârșite. Oamenii care practică în mod regulat recunoștința, făcându-și timp să observe și să reflecteze asupra lucrurilor pentru care sunt recunoscători, experimentează mai multe emoții pozitive, se simt mai în viață, dorm mai bine, exprimă mai multă compasiune și bunătate, și chiar au un sistem imunitar mai puternic.

Dezvoltarea stimei de sine
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)


Încrederea în sine reprezintă modul în care ne prețuim și ne percepem pe noi înșine. Atunci când încrederea în sine este căzută pe termen lung devine o problemă, putând avea un efect dăunător asupra sănătății noastre mintale și asupra vieții de zi cu zi!
Încrederea în sine sau părerea pe care o ai despre tine îți influențează modul de a lua decizii, de a acționa, modul în care te înțelegi cu ceilalți , succesul.

Ce să fac pentru sănătatea și fruusețea pielii?
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:35

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Pielea se regenereaza constant, la aproximativ fiecare 27 de zile. Acest lucru nu inseamna neaparat ca greselile facute cu sau fara voie in ingrijirea pielii se sterg dupa 27 de zile. Unele dintre ele grabesc procesul de imbatranire, care oricum nu poate fi evitat, ci, in cel mai bun caz, intarziat. Ingrijirea delicata a pielii dar si alegerile sanatoase ale stilului de viata pot contribui la intarzierea procesului natural de imbatranire si la prevenirea diferitelor probleme ale pielii. care te ajută să dormi. 

Trauma de abandon
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Traumele copilăriei au un impact enorm asupra vieții de adult.  Rana de abandon este una dintre cele mai grele traume ale copilăriei. A abandona pe cineva înseamnă a-l părăsi, a-l lăsa deoparte, a nu vrea să te ocupi de el. Rana de abandon se poate manifesta diferit la fiecare, în funcție de tipul de personalitate.  Oamenii cu probleme de abandon se luptă cu îngrijorările că vor fi părăsiți de persoanele apropriate.

A sosit timpul să acționezi!
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:50

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

„Nu am timp”, „Sa văd dacă pot!”, „Nu știu când o să reușesc să fac și asta…”.
Brusc parcă “s-a terminat” timpul sau doar unii au vreo metodă magică prin care dilată ziua la vreo 48 ore.
Haide sa descoperim impreuna ce avem in COMUN cu totii.

Comunicarea eficientă
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:50

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Comunicarea eficientă este procesul prin care informațiile sunt transmise și primite într-o manieră clară, precisă și ușor de înțeles. Scopul acesteia este ca mesajul transmis să fie interpretat de receptor exact în forma și cu intenția cu care a fost emis de către expeditor.
În esență, comunicarea eficientă se referă la capacitatea de a transmite un mesaj într-un mod care promovează înțelegere și angajament reciproc, minimizează erorile și încurajează un răspuns pozitiv. Elementele cheie ale comunicării eficiente includ claritatea mesajului, utilizarea unui limbaj adecvat publicului țintă, ascultarea activă, feedback-ul constructiv și adecvarea canalului de comunicare pentru contextul și conținutul mesajului.

Apa –  religie, filozofie, viață – 
Duhul Sfănt și Mitocondria
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Apa a reprezentat de-a lungul mileniilor însăți viața fiind reprezentată în religie, artă și în gândirea filozofică.
Dicționarul de simboluri reduce semnificațiile simbolice ale apei la trei teme dominante: origine a vieții, mijloc de purificare și centru de regenerescență. 
Apa este considerată purificatoare în majoritatea religiilor ( hinduismul, creștinismul, islamismul, iudaismul și șintoismul). 

Insomnia și oboseala
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Dacă ai probleme cu somnul, creierul, inima, plămânii rinichii și metabolismul tău pot să fie toate afectate. Când ciclul de somn trezire este afectat se ajunge la probleme metabolice. Adesea cea mai bună rețetă pentru somn implică o dieta sănătoasă. Anumite alimente afectează somnul și te pot împiedica să te simți odihnit. Identificăm împreună alimentele care te ajută să dormi. 

Gândirea care atrage abundența lui Dumnezeu
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)


Cunoașterea,
un dar divin care ne oferă posibilitatea de a ne dezvolta intelectual și de a contribui la progresul uman;
Iubirea, include atât iubirea reciprocă în relațiile umane; Sănătatea, un trup sănătos este un dar divin. Abundența în sănătate este ca o binecuvântare care ne permite să trăim viața la potențialul nostru maxim; Familia, este considerată o sursă de susținere și iubire și este privită ca un dar sacru; Bani, prosperitatea materială este un dar de la Dumnezeu, este dreptul tău divin. Dumnezeu este cea mai mare bogăție. Te poți apropia de Dumnezeu prin bogăție sau prin sărăcie, alege bogăția; Libertatea de a călători, un dar care ne oferă oportunitatea de a descoperi frumusețea creației divine în diferite locuri și culturi; Case, mașini; Oameni de calitate; etc..

 

 

Medicină energetică
Sănătatea pancreasului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 20:55 

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Medicina energetică prin geometria sacră este un domeniu care combină cunoștințele din medicina energetică cu principiile geometriei sacre pentru a influența sănătatea și binele ființei umane. Iată câteva aspecte despre rolul și importanța acestei abordări:
1.
Armonizarea energetică; 2. Recuperarea echilibrului; 3. Îmbunătățirea conștiinței și a stării de bine; Tratament complementar; Explorarea potențialului uman; etc.

Prin studiul geometriei sacre, oamenii pot explora și înțelege mai profund legătura dintre aspectele spirituale, mentale, emoționale și fizice ale existenței lor. Această explorare poate aduce lumină asupra potențialului uman și asupra conexiunii cu universul.

Puterea gândului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Puterea minții este una dintre cele mai puternice și mai folositoare arme pe care fiecare persoană o deține. Împreună cu imaginația, gândul, poate crea succes, eșec, fericire, nefericire, oportunități sau obstacole. Totul depinde de mindsetul tău.
Gândurile tale sunt principalul ingredient al acestei puteri și când adaugi la ele concentrare și emoții, gândurile tale devin puternice și pot modifica realitatea. Gândurile care trec prin mintea ta sunt responsabile pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ta.

 

Virusuri – simptome și afecțiuni 
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Timpul trece peste noi și neglijăm adesea să ne tratăm cu grijă, mai ales în momente de stres. Chiar dacă această pandemie ne-a dat peste cap planurile de viitor, e important să nu uităm că sănătatea este prioritară. Pentru că ea nu face pauze niciodată, are nevoie constantă de îngrijire și atenție din partea noastră dacă vrem să se păstreze la cote maxime.

Deparazitarea 
🗓️……… . . . . . 
 | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Bolile parazitare sunt cauza întârzierii dezvoltării psihice şi fizice la copii; la adulții activi, ele reduc capacitatea de muncă, provocând alergizarea organismului infestat, paraziții scad rezistența organismului. În general, conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste jumătate din populaţia planetei suferă de boli parazitare.

Sănătatea trupului și a sufletului 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)


Sănătatea trupului și a sufletului sunt două aspecte inseparabile ale bunăstării noastre generale. Îngrijirea corpului prin exerciții regulate, alimentație sănătoasă și odihnă adecvată este crucială pentru funcționarea optimă a organismului. În același timp, îngrijirea sufletului prin autocunoaștere, relații sociale sănătoase, recunoștință și exprimare creativă ne ajută să cultivăm fericirea și împlinirea interioară. Echilibrul între aceste două aspecte ne ajută să trăim o viață sănătoasă și satisfăcătoare în ansamblu.

Mituri despre nutriție
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Nutriția este un aspect important al vieții noastre și există o multitudine de informații disponibile despre ce ar trebui să mâncăm și cât de mult ar trebui să mâncăm. Cu toate acestea, nu toate aceste informații sunt corecte sau bazate pe dovezi științifice. De fapt, există multe mituri despre nutriție care pot fi derutante și chiar dăunătoare pentru sănătatea noastră.

Colagenul, tinerețea și sănătatea
🗓️ .. . . . . . . . | ⏰ Ora 20:10 – 20:50

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Rolul colagenului în organismul uman este imens.
Este ca un stimulent pentru viața moleculară pe care o asociază cu frumusețea tocmai datorită capacității sale de a menține tinerețea în corpul uman. 
Colagenul este o proteină esențială în organismul uman. Fibrele puternice de colagen au rolul de a face oasele puternice, de a permite pielii și tendoanelor să se întindă și de a ajuta pielea să se refacă după o rănire.
Constituie cea mai mare parte din proteinele din corpul nostru, până la 30%. Colagenul este o proteina care te poate ajuta sa slăbești, fiind proteina pura. 

Homeostazia
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Homeostazia este un concept ce se referă la o serie de procese care au loc în interiorul corpului. Aceste procese ne permit să menținem un echilibru între mediul intern și mediul înconjurător. Cuvântul homeostazie provine din greacă, unde hómoios înseamnă egal și stásis înseamnă stabilitate. Este un concept care a fost descris pentru prima dată în 1926 de omul de știință Walter Cannon. Acest set de procese este esențial pentru supraviețuire, deoarece ne permite să ne adaptăm la toate schimbările care au loc în mediul în care trăim.

Sănătatea minții depinde de sănătatea intestinului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Corpul nostru are o capacitate miraculoasă de a se vindeca singur.
O persoană cu o stare de sănătate gastrointestinala va fi sănătoasă fizic și psihic, dar o persoană cu tulburări gastrointestinale va avea, de regulă, o problemă mentală sau fizică oarecare.  Și reciproca: o persoană sănătoasă nu are probleme gastrointestinale.

Valoarea unei femei
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Valoarea femeii este complexă și se reflectă în diverse aspecte ale vieții sale, incluzând respectul de sine, prețuirea personală și stima de sine. Aceste aspecte pot fi întărite prin îngrijirea sănătății, dezvoltarea personală și angajarea în activități și relații de valoare. Iată cum aceste componente pot contribui la cultivarea unei stime de sine sănătoase și la recunoașterea valorii femeii:
Sănătatea fizică și mentală; Dezvoltarea personală și cunoaștere; Autonomia și independența; Relații sănătoase; Contribuții sociale și profesionale; Pretuirea personală; Gestionarea emoțiilor și acceptarea propriei autenticități.

 

Silueta pentru vară
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Vara este anotimpul pentru care multă lume este motivată să renunțe la obiceiurile nesănătoase și să înceapă un nou stil de viață, pentru o siluetă de invidiat. Astfel, silueta de vară poate fi ușor de obținut cu puțină determinare și respectate a câtorva sfaturi utile pentru menținerea în formă a corpului.
Pentru a ajunge la forma mult dorită până la vară, este important să nu îți pierzi motivația pe drum, oricât de greu poate părea întreg procesul.

Cunoaștere vs Ignoranță
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Ignoranța este rezultatul lipsei de acces la informații, nepăsării față de dobândirea cunoștințelor sau pur și simplu alegerea de a ignora sau nega anumite fapte sau idei. Pe de altă parte, cunoașterea implică conștientizarea și asimilarea informațiilor, învățarea și aplicarea lor în diverse contexte.
Îmbunătățirea cunoașterii poate duce la reducerea ignoranței, iar educația joacă un rol esențial în acest proces. Cei care caută cunoaștere sunt mai predispuși să-și extindă perspectivele și să-și îmbunătățească capacitatea de a înțelege lumea din jurul lor. Astfel, relația dintre ignoranță și cunoaștere este una dinamică și poate fi influențată de dorința și eforturile individuale de a învăța și de a se dezvolta.

Hidratarea | Deparazitare | Detoxifiere
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Hidratarea, alcalinizarea, deparazitarea și detoxifierea corpului este esențială pentru menținerea sănătății. Studiile științifice demonstrează că bacteriile, virusurile, ciupercile și celulele cancerigene, nu pot supraviețui într-un mediu alcalin.
Vindecarea si regenerarea presupun 4 elemente: hidratare, alcalinizare, deparazitare şi detoxifiere. 

Afecțiunile în trup nu sunt pedepse
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă Teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Nu este corect să considerăm că afecțiunile în trup sunt pedepse. Această perspectivă poate fi considerată în mod greșit ca fiind o justificare pentru suferință, dar există multe motive diferite pentru care oamenii pot experimenta probleme de sănătate, iar aceste motive pot fi cauzate de factori biologici, genetici, de mediu, de stilul de viață sau de accidente. Este important să înțelegem că sănătatea fizică poate fi influențată de o varietate de factori, iar acești factori pot fi dificil de controlat în anumite circumstanțe. În plus, nimeni nu merită să sufere și să lupte cu probleme de sănătate, indiferent de circumstanțele lor.

Confort  vs  Succes
🗓️ ……. ⏰ Ora 20:10 – 20:55 

Temă Psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Zona de confort este un termen folosit pentru a descrie situația în care te simți în siguranță, comod și fară riscuri. Este acea zona în care știi exact ce să aștepți și cum să acționezi, pentru că ai mai făcut asta înainte și ești familiarizat cu ea. Este locul în care te simți protejat împotrivă schimbărilor și riscurilor, dar, în același timp, este și locul în care nu vei creste sau evolua prea mult. Pentru a creste și a evolua, trebuie să ieșim din zona de confort. Este necesar să încercam lucruri noi, să ne confruntam cu situații neobișnuite și să ne adaptam la schimbări.

Destruparea și Călătoria
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Totul în viața noastră este important, inclusiv procesele destrupării(moartea) și călătoria. Cu siguranță, de mai multe ori toată lumea s-a gândit la ce se va întâmpla în continuare.
O parte din oameni se tem de debutul acestui moment, alții îl așteaptă cu nerăbdare, iar unii pur și simplu trăiesc și nu-și amintesc că, mai devreme sau mai târziu, viața se va termina.

Detoxifierea sângelui și limfei
🗓️ ….. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Timpul trece peste noi și neglijăm adesea să ne tratăm cu grijă, mai ales în momente de stres. Chiar dacă această pandemie ne-a dat peste cap planurile de viitor, e important să nu uităm că sănătatea este prioritară. Pentru că ea nu face pauze niciodată, are nevoie constantă de îngrijire și atenție din partea noastră dacă vrem să se păstreze la cote maxime.

Înlătură kilogramele în plus
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Cum ar fii să fi suplă pentru totdeauna? Este necesar ca tu să știi că a slăbii corect, sănătos și de durată înseamnă a corecta mecanismul energetic, al minții, nutriția dar și obișnuințele nesănătoase, ca după să dezvolți un mod de viață de calitate la nivel de ființă, nu doar la suprafață. Doar cu o abordare corectă vei avea pentru totdeauna un trup minunat și un suflet pereche compatibil frumos lângă tine.

Civilizații necunoscute 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Informaţiile vehiculate în prezent despre aceste civilizaţii sunt învăluite în atât de multe teorii, legende şi speculaţii, încât este realmente dificil să decelezi ce anume mai poate fi considerat ca fiind un adevăr obiectiv.
În cele ce urmează vom urmări să evidenţiem totuşi elementele cele mai pertinente, susţinute de atestările istorice.

Medicină energetică – Geometria Sacră
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:15 – 20:55

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Medicină sacră este legată de utilizarea practicilor spirituale sau ceremoniale în scopul vindecării și menținerii sănătății. Iată câteva aspecte relevante:
Importanța Medicinei Sacre:
Dimensiune Spirituală: Medicina sacră implică adesea conexiuni cu dimensiuni spirituale ale vieții. Aceasta poate integra elemente precum rugăciunea, meditația sau ritualurile sacre în procesul de vindecare.
Tratament Holistic: Abordarea medicinei sacre este adesea holistică, concentrându-se nu doar asupra aspectelor fizice ale bolii, ci și asupra aspectelor mentale, emoționale și spirituale.
Cultură și Tradiție: În multe culturi, medicina sacră are rădăcini adânci în tradiții și practici străvechi. Aceasta reflectă modul în care comunitățile au gestionat sănătatea și boala de-a lungul istoriei lor.

Aminoacizii esențiali și neesențiali
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:15

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Aminoacizii sunt compușii care stau la baza formării proteinelor, cu un rol major în corpul uman. Sunt necesari pentru ca organismul să îndeplinească procese vitale, cum ar fi sintetizarea hormonilor și a neurotransmițătorilor, pe lângă crearea proteinelor. Aminoacizii în alimentația zilnică îi oferă organismului tău materialul de care are nevoie pentru a repara mușchi, organe sau alte țesuturi.

Cum să ne descoperim feminitatea
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:20 – 20:55

Temă socială
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Femeia este o manifestare a gingășiei și a puterii, o comoară vie, a cărei strălucire nu poate fi eclipsată de trecerea timpului sau de vremurile schimbătoare. Ea îmbrățișează lumea cu grație și rafinament, devenind o sursă inepuizabilă de inspirație și iubire.

Dar pentru a-și atinge potențialul ei maxim, femeia are nevoie să-și descopere feminitatea. Cum poate face acest lucru?

Mihai Lucian răspunde la întrebările voastre 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:20 – 20:55

Temă generală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Se întâmplă deseori în viață să trecem prin momente în care totul pare fără ieşire și ne tulbură atât de profund, încât ne întrebăm ce este cu adevărat important şi ce nu.
Dacă nu ai un nici un răspuns sau o soluție, adresează întrebarea ta aici.

Îți voi răspunde în cadrul seminarului, bineînțeles cu păstrarea anonimatului. 

Omul și complexitatea corpurilor energetice
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:20 – 20:55

Temă spirituală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Corpul uman este format dintr-un sistem complex de organe, țesuturi și celule, care lucrează împreună pentru a menține viața. Acesta este alimentat de energie provenită din hrana și din respirație, iar metabolismul are rolul de a transforma aceasta energie în forme pe care corpul le poate utiliza. În afara corpului fizic, există și corpurile energetice, care sunt considerate a fi componente ale sistemului energetic uman. Acestea sunt formate din mai multe niveluri, începând de la nivelul cel mai dens, până la cel mai subtil.

Despre dieta cu gluten și inflamații
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Principiul acestei diete este unul extrem de simplu: trebuie sa elimini glutenul din mesele tale zilnice. Aceasta este recomandata in primul rand persoanelor care sufera de enteropatia glutenica denumita si boala celiaca. Exista dovezi care sugerează ca cel puțin 1 din 10 persoane este sensibila sau nu tolerează glutenul.
Multe boli autoimune pot fi, de asemenea, asociate cu intoleranta la gluten, cum ar fi, fibromialgia, oboseala cronica, artrita reumatoida, tulburările tiroidiene si diabetul. 

 

Planuri și obiective pentru noul an 2024
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

O listă cât mai clară de obiective te ajută să urmărești evoluția lor în timp, să le ajustezi atunci când apar schimbări și să simți că lucrezi în direcția dorințelor tale. Anul 2024 poate fi anul în care îți iese ce ți-ai propus. Alege să lucrezi cu tine și să investești în tine. Tu ești cea/cel care pune lucrurile în mișcare în tot ce faci. Dacă ți-ai scris lista de rezoluții pentru că ai vazut ce fac alții, ce zic alții că e bine sau că trebuie, e timpul să te întrebi ce vrei tu cu adevărat să obții în 2024 pentru tine.

 

Meditație ghidată – Încrederea 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:35 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

De ce este benefică meditația?
Meditația este o tehnică practicată de multe culturi și religii, care implică concentrarea atenției și calmarea minții pentru a ajunge la un nivel de conștiență mai profund și mai liniștit. Există mai multe tipuri de meditație, dar toate se bazează pe ideea de a ajunge la o stare de conștiență relaxată și focalizată. În general, meditația poate aduce o mulțime de beneficii pentru sănătatea mentală și fizică. Practicarea regulată a meditației poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății, la îmbunătățirea stării de spirit și a sănătății generale.

Atitudinea este secretul succesului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:20 – 20:55 

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Pentru a-ți atinge potențialul major în viață, trebuie să înveți să-ți cizelezi atitudinea și impactul ei asupra performanțelor tale.
Este un proces care necesită timp și răbdare,  dar care îți va aduce doar gânduri și trăiri pozitive și care te va face să te apreciezi mai mult pe tine și pe ceilalți.
Vei realiza că toate se întâmplă cu un scop și vei deveni mul mai încrezător în propria intuiție și în luarea deciziilor. 

 

Medicină energetică – Toxicitatea și Cancerul
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55 

Temă medicală
Mihai L. (Teolog / Psiholog / Terapeut Biorezonanță) 

Medicina energetică prin geometria sacră este un domeniu care combină cunoștințele din medicina energetică cu principiile geometriei sacre pentru a influența sănătatea și binele ființei umane. Iată câteva aspecte despre rolul și importanța acestei abordări:
1.
Armonizarea energetică; 2. Recuperarea echilibrului; 3. Îmbunătățirea conștiinței și a stării de bine; Tratament complementar; Explorarea potențialului uman; etc.

Prin studiul geometriei sacre, oamenii pot explora și înțelege mai profund legătura dintre aspectele spirituale, mentale, emoționale și fizice ale existenței lor. Această explorare poate aduce lumină asupra potențialului uman și asupra conexiunii cu universul.

Importanța Enzimelor
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:05 – 20:20

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Enzimele digestive sunt o componentă esențială a sistemului digestiv. Fără enzime, corpul nu ar putea descompune alimentele iar nutrienții conținuți de acestea nu ar putea fi absorbiți complet.
Lipsa sau insuficiența enzimelor digestive cauzează o serie intreaga de tulburări gastrointestinale si predispun la malnutriție, chiar daca se consuma o dieta sănătoasă și variata. 
Aflați mai multe despre enzimele digestive și despre rolurile lor!

Cum să evoluăm corect
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Evoluția corectă reprezintă procesul de dezvoltare personală și spirituală, care ne permite să devenim o versiune îmbunătățită a noastră înșine. Este un drum care ne oferă oportunitatea de a crește, învăța și înțelege mai mult despre noi și despre lumea înconjurătoare.
Evoluția corectă nu este doar despre realizările materiale sau succesul profesional, ci despre găsirea unui echilibru între aspectele fizice, emoționale, mentale și spirituale ale vieții noastre.

 

Impactul depresiei asupra calității vieții 
🗓️ …….
 | ⏰ Ora 20:20 – 20:40

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Depresia este cunoscută sub numele de tulburare depresivă majoră, determină un sentiment profund de tristețe, apatie și lipsa interesului față de activitățile zilnice. Depresia este diferită de fluctuațiile de dispoziție cu care ne confruntăm cu toții, pe parcursul vieții. Cel mai bun mod de a-ți da seama dacă suferi de depresie este să te informezi.

Ritmul circadian (nictemeral)
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Ritmul circadian este stabilit și reglat pe baza mai multor factori din mediul înconjurător, în principal ciclul natural lumină-întuneric (zi-noapte).
Diferite sisteme ale corpului urmează ritmuri circadiene, unul dintre cele mai importante și cunoscute fiind ciclul somn-veghe.
Ritmul circadian poate influența însă și temperatura corpului, metabolismul, tensiunea arterială, secreția anumitor hormoni sau digestia.

Sănătatea articulațiilor
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă medicală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

În urma traumelor minore, a modificărilor induse de vârstă în organism și de greutatea excedentară, ridicarea de greutăți, sedentarismul, mersul îndelungat pe tocuri, etc., scade producția de acid hialuronic (principalul element nutritiv pentru articulații) de către capsula articulară, și, pe cale de consecință, apar tulburări la nivelul hrănirii cartilajului, iar suprafețele cartilaginoase se subțiază. 

Abundența și recunoștința
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Recunoștința și abundența banilor sunt două concepte importante în viața. Ele influențează în mod semnificativ starea noastră de bine și calitatea vieții. Recunoștința și abundența sunt interconectate prin intermediul mentalității pozitive, a atitudinii față de viață și a modului în care gestionăm resursele noastre. Practicarea recunoștinței ne poate ajuta să atragem și să păstrăm abundența în viața noastră, contribuind la starea noastră de bine și la succesul financiar.

Nervul vag 
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Nervul vag, cunoscut și sub denumirea de nervul cranian X. Nervul vag este un nerv important în corpul uman și face parte din sistemul nervos periferic. Este unul dintre cei 12 nervi cranieni și este denumit astfel pentru că se extinde din creier și trece prin gât (de unde și denumirea de „vag”, care provine din cuvântul latin pentru „vagabond” sau „rătăcitor”). Nervul vag are mai multe funcții în corp, inclusiv controlul activității inimii, reglarea tensiunii arteriale, digestia și funcțiile respiratorii. Acesta este implicat și în transmiterea informațiilor senzoriale de la urechea internă și de la organele interne ale pieptului și abdomenului către creier.

Importanța sistemului limfatic
🗓️ . . . . . . | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Temă medicală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 

Ascuns în profunzimile corpului tău, sistemul limfatic este o rețea extraordinară de căi și organe ce asigură protecția și purificarea organismului tău. Deci, cum poți să îți aperi și să îți menții sistemul limfatic sănătos? Simplu! Prin adoptarea unui stil de viață activ, prin consumul unei alimentații echilibrate și bogate în antioxidanți, prin hidratarea adecvată și prin reducerea nivelului de stres. Exercițiile fizice regulate, somnul de calitate și evitarea fumatului și a consumului excesiv de alcool vor susține și ele funcționarea optimă a acestui sistem vital.

Diabetul zaharat

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 
🗓️…… | ⏰ Ora  20:30 – 20:55

STIAI CA EXISTA 3 TIPURI DE DIABET ?

Diabetul de tip 1 afectează 8% din persoanele cu diabet. Diabetul de tip 1 apare când sistemul imunitar al organismului atacă și distruge celulele care produc insulină din pancreas. Toți pacienții cu diabet de tip 1 sunt dependenți de insulină.
Diabetul de tip 2 afectează aproximativ 90% din pacientii diabetici si se tratează cu dieta si medicamente.
DIABETUL DE TIP 3 SI BOALA ALZHEIMER
Diabetul de tip 3 este un termen care a fost propus pentru boala Alzheimer care rezulta din rezistenta la insulina a creierului.

Cauzele anemiilor
🗓️ . . . . . . | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Temă medicală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 

Anemiile reprezintă o afecțiune caracterizată prin scăderea numărului de globule roșii sau a concentrației de hemoglobină din sânge. Aceasta poate cauza oboseală, slăbiciune, paloare și alte simptome neplăcute. Există diferite tipuri de anemii, cum ar fi anemia feriprivă, anemia megaloblastică, anemia hemolitică și anemia aplastică. Diagnosticul corect și tratamentul adecvat sunt esențiale pentru a gestiona această afecțiune.

Importanța absorției intestinale
🗓️ . . . . . . | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 

Absorbția intestinală a mineralelor și vitaminelor joacă un rol crucial în menținerea sănătății și bunăstării noastre. Procesul de absorbție are loc în intestinul subțire, unde substanțele nutritive sunt preluate de către celulele intestinale și transferate în sânge pentru a fi distribuite în întregul organism. Absorbția eficientă a mineralelor și vitaminelor este esențială pentru a ne asigura că organismul primește cantitatea necesară de substanțe nutritive.  Un intestin sănătos și funcțional joacă un rol crucial în absorbția optimă a mineralelor și vitaminelor. 

Eliminarea toxinelor din creier
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

 

Temă medicală și psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)  Bioreoznanță)

Eliminarea toxinelor din creier este crucială pentru menținerea unei sănătăți optime. Creierul nostru este responsabil pentru controlul majorității funcțiilor vitale și a proceselor cognitive, iar acumularea de toxine poate afecta negativ funcționarea acestuia. Eliminarea acestor substanțe nocive permite creierului să funcționeze eficient și să se regenereze. Prin adoptarea unui stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, hidratare adecvată, exerciții fizice regulate și somn de calitate, putem sprijini eliminarea eficientă a toxinelor și proteja sănătatea creierului pe termen lung.

Importanța comunicării în relații
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 

Comunicarea este fundamentala în orice relație umană. Indiferent dacă este vorba despre o relație personală, profesională sau socială, comunicarea eficientă este esențială pentru a stabili conexiuni puternice și pentru a construi înțelegere reciprocă. O comunicare eficientă în relații implică ascultarea activă, exprimarea clară și comunicarea non-verbală. Ascultarea activă ne permite să ne dăm seama de nevoile și preocupările celuilalt și să arătăm că îl respectăm. De asemenea, exprimarea clară a propriilor noastre sentimente și idei ajută la evitarea neînțelegerilor și a conflictelor.

Postul intermitent

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:30 – 20:55

Postul intermitent nu este o dietă în sine, ci un stil alimentar sănătos care alternează perioadele de post cu cele ale unei alimentații normale, echilibrate, dar lipsite de restricții severe.  Printre beneficiile unui astfel de stil alimentar se află scăderea în greutate și reglarea unor constante biologice.

Importanța cunoașterii

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)
🗓️……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Una dintre cele mai importante aspecte ale cunoașterii este că ne permite să înțelegem lumea în care trăim. Prin cunoaștere, descoperim principiile și legile care guvernează natura, societatea și universul. Ne putem informa cu privire la istorie, cultură, știință, artă și multe alte domenii, extinzându-ne orizonturile și perspectiva asupra vieții. Cunoașterea ne ajuta să ne formăm propria opinie, să fim mai tolerați și să înțelegem diversitatea și complexitatea umanității.

Paraziții din corp, frățiorii paraziților astrali

Temă spirituală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)
🗓️ Marți ….. | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

În general, conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste jumătate din populaţia planetei suferă de boli parazitare. Bolile parazitare sunt cauza întârzierii dezvoltării psihice şi fizice la copii; la adulții activi, ele reduc capacitatea de muncă, provocând alergizarea organismului infestat. Paraziții scad rezistența organismului. Chiar dacă este de domeniul SF-ului pentru unii oameni, paraziții din interiorul corpului nostru comunică cu prezențele unor entități cu energii joase sau care pot „parazita” sau afecta aura sau corpul astral al unei persoane.

Necesitatea îndrumătorului!

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 
🗓 ……  | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Îndrumarea este o relație de învățare, axată în general pe dezvoltarea personală pe termen lung a unei persoane care primește sprijin de la un îndrumător, o persoană cu experiență. Scopul principal este acela de a stimula creșterea personală și profesională, dezvoltarea abilităților, cunoștințelor și înțelegerii anumitor segmente.

Femei  vs  Barbati

Temă spirituală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog) 
🗓️ …….  | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

Nu există o diferență fundamentală între femei și bărbați în ceea ce privește natura lor umană, ci mai degrabă o serie de diferențe în funcție de sex care sunt determinate biologic. Aceste diferențe pot include diferențe anatomice și fiziologice, precum și diferențe în hormoni și comportament. Deși aceste diferențe pot fi semnificative în anumite contexte, cum ar fi sportul sau sănătatea sexuală, este important să subliniem că acestea nu determină abilitățile sau valoarea unei persoane.

Dincolo de aparențe! (partea  a- II a)

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog) 
🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:25

Se mai ascunde ceva dincolo de aparențe?
Sau nu mai este nimic?
Sau vedem doar ceea ce ne convine?
Oare aparențele ne pot salva?
Te așteptăm să PARTICIPI să vezi și tu cât de mare e diferența dintre esență și aparență.

Echilibrul între job și viață

 

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:00 – 20:25 

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională implică și un program de lucru sănătos, echilibrat și care te ajută să eviți stările de stres accentuat. Dezechilibrul care apare atunci când nu există conceptul de work-life balance poate duce la lipsa de concentrare. Atunci când limitele dintre cele două lumi sunt încălcate cu regularitate, fie prin munca peste program sau printr-un stil haotic de lucru, se poate instala senzația de burnout.

Rolul și importanța vitaminelor

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Vitaminele sunt nutrienți esențiali având roluri în : menținerea barierei de apărare la nivelul mucoaselor și creșterea rezistenței la infecții; metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor și mineralelor; sinteza unor structuri indispensabile (acizi nucleici și nucleoproteine din molecula de ADN, enzime, factori de coagulare); procesele de oxidare (efect antioxidant) și aterogeneză (efect antiaterogen).

Sănătatea celulară

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Celulele au multe forme, dimensiuni, și sunt de tipuri diferite, dar toate au funcții și nevoi de bază similare. Cunoașterea acestor funcții și nevoi celulare de bază, și susținerea acestora, permite corpului nostru să funcționeze optim la nivel celular, ceea ce generează, implicit, o bună funcționare a organelor și sistemelor acestuia. Iar sănătatea celulară pune accent pe modul în care putem susține un stil de viață și o dietă cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și funcționarea corectă a tuturor activităților din interiorul organismului.

Obiceiurile alimantare

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Fiecare om, fiecare familie, chiar fiecare societate își are tipul său alimentar. Între om si alimentația sa există o relație, care deseori este mult mai profundă chiar decât ar dori omul să fie. Obiceiurile si gusturile alimentare transmise prin traditie sunt uneori aproape imposibil de schimbat într-o singură generație. O problemă importantă de sănătate o constituie anumite comportamente alimentare ale copiilor si tinerilor, fie prin aport insuficient de alimente.

Cum să găsim scopul în viață

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50 

Scopul în viață nu înseamnă un singur lucru. Facem parte dintr-un Univers inteligent și fără limite. Să ne dorim un singur lucru în viață pare prea puțin.Și, cu toate acestea, de multe ori găsirea scopului în viață necesită multă energie…mai ales când avem ceva „de făcut”. “Scopul” nu este, de fapt, “ceva”. Ține mai mult de esența personală a fiecărui om în parte, care se manifestă în moduri care ajută atât persoana respectivă, cât și pe cei din jurul ei. 

Noduli la sâni

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 

🗓️ …… | Ora 20:00 – 20:30

Schimbările la nivelul sânilor sunt des întâlnite. Încă de la primele semne de dezvoltare a sânilor, continuând cu menstruația și, în general, pe tot parcursul vieții, femeile resimt diferite dureri și schimbări, majoritatea normale. Și nodulii apar în mod frecvent, însă în majoritatea cazurilor aceștia sunt inofensivi și reprezintă schimbări la nivelul țesutului mamar. 

Insomnia

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 

Insomnia este o tulburare a somnului care se manifestă prin dificultate în a adormi, somn insuficient sau de slabă calitate și o stare de oboseală pe parcursul zilei următoare. Atunci când aceste momente au loc frecvent, insomnia poate duce la apariția tulburărilor de concentrare la locul de muncă sau la scoală și o stare de somnolență. 

Grup privat Facebook  Mihai Lucian Cunoaștere | Sănătate | Prosperitate ” 
Pentru înscrierea în grup apasă butonul de mai jos, completează formularul și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un membru al echipei pentru detalii legate de temele seminariilor cât și pentru validare.

Programul: 🗓️ Miercuri; ⏰ 20:00 – 20:20.