Mihai Lucian

Despre Mine

Mi-am dedicat o parte din viață studiului sufletului uman din dorința de a desluși sursa suferinței, a deznădejdii, a bolilor de tot felul, a nefericirii, etc. Zilnic sufletul e mistuit de frici, de griji, de supărări și de resentimente. Când sufletul este afectat suferă și trupul iar atunci apar dizarmonii și afecțiuni (cauză și efect). 
Am urmat facultățile umaniste, una dintre ele fiind Psihologia. Am urmat drumul cunoașterii naturii umane aprofundând tainele Facultății de Teologie Ortodoxă cât și alte științe Nutriție, Biorezonanță și Sport. Înainte de a începe studiile universitare m-a atras și domeniul fascinant al terapiilor complementare, cunoașterea din alte religii care mi-au oferit informații prețioase în abordarea holistică a ființei umane. De aceea, pot spune acum, în mod avizat, din proprie experiență, că toate metodele și tehnicile terapeutice sunt benefice și eficiente însă, am constatat că, din punct de vedere al vindecării, fiecăreia îi lipsește ceva. Utilizarea în terapie a unei singure științe din cele trei este utilă însă incompletă, oferind doar iluzia unei vindecări de scurtă durată.
Din păcate, în societatea modernă, școala nu oferă informații despre existența și importanța componentei spirituale a omului.

De aceea, am ajuns să ignorăm faptul că, în calitate de creații ale Tatălui Ceresc, avem o “fișă a postului” pe care trebuie să o îndeplinim în această existență. Acolo sunt înscrise toate caracteristicile, scopurile și regulile de funcționare ale omului: ca bărbat și femeie, ca soț și soție, ca părinte și copil. În acest Univers totul a fost așezat într-o ordine precisă de către Creator. Din păcate, oamenii au crezut că pot să încalce, să ignore ordinea divină și au făcut-o. Au crezut că li se permite să modifice regulile divine, le-au schimbat după bunul lor plac și, cu timpul, au uitat de ele. Astfel am ajuns în situații bizare, nefirești. 

Ca să fac o comparație pe înțelesul tuturor, am început să croim pantaloni folosind tipare de rochie sau, dacă am fi un fir de iarbă, ne-am aștepta să facem ghindă!

Cam așa s-au deranjat lucrurile în universul interior al oamenilor….Urmarea? Au apărut efectele negative, probleme de moralitate, de nefiresc care au generat la rândul lor diferite dezechilibre și afecțiuni. Pentru că deranjarea ordinii divine, de care nu s-a mai ținut cont la un moment dat, nu se poate lăsa la voia întâmplării de către Creator. Doar așa funcționează lucrurile și sper din tot sufletul ca tu să înțelegi.

Utilizarea în terapie a unei singure științe din cele trei este utilă însă incompletă, oferind doar iluzia unei vindecări de scurtă durată.

METODA RECALIBRAREA FIINȚEI

Este cea mai simplă și completă metodă de vindecare trupească, emoțională și energetică, care te va repune pe calea Binelui, a Fericirii și a Cunoașterii.  
Multiplele devieri de la natura primordială au generat efecte distructive în toate planurile existenței noastre. De aceea, era necesară o metodă ușoară și completă de corectare și vindecare, prin care să se acționeze benefic, în același timp, pe toate planurile existenței și asupra tuturor componentelor omului. Cu acest scop mi-a fost revelată metoda RECALIBRAREA FIINȚEI, pe care o utilizez în timpul consultațiilor din cabinetul meu. În ultimii ani, de când mi-am pus toată priceperea și experiența în slujba vindecării semenilor în cabinet, dar și alături de mine în sala de curs, am interacționat cu mii de persoane. 

Citește mai departe . . . ⬇️

Dacă și tu îți dorești acest lucru, te aștept la Cursurile mele de RECALIBRAREA FIINȚEI sau la o consultație individuală.