Bine ai venit pe pagina mea de evenimente gratuite online!

🗓️ Luni, Marți, Miercuri, Joi 
⏰ Ora 20:00 – 21:00 

Scopul seminarelor este acela de a sprijini dezvoltarea personală, educația sanitară și prevenirea afecțiunilor. Acestea au diferite teme psihologice, medicale, teologice, spirituale și se susțin de către oameni competenți pe grupul meu privat de Facebook: 

Mihai Lucian
Cunoaștere
Sănătate |
Prosperitate 

Pentru înscrierea în grup apasă butonul de mai jos, apoi completează întrebările din formularul de grup. 

‼️Adevărata bogăție🌈 este atunci când dăruiești 🤗📚, iar cei care o fac au totul 🙏.

Medicină energetică – Cauza și efectul
🗓️ Marți – 28 Mai | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Majoritatea oamenilor privesc boala ca pe un ghinion în viaţa lor, o nedreptate, mai ales dacă este vorba de o maladie ereditară sau e luată de la cineva. Orice boală sau accident apărut în viaţa ta a fost provocat de tine. Boala este pur şi simplu un semnal al corpului tău.
Cănd starea de rău persistă, e timpul să vezi neapărat despre ce e vorba. Dacă boala e puternică înseamnă că ea s-a instalat în tine de multă vreme. Este sufletul tău care strigă ajutor.
Trebuie să revii pe drumul cel bun, pe drumul dragostei.

 

 

Oglinda și judecata negativă
🗓️ Miercuri – 29 Mai | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 

Tu ai iubi un om ca tine?
Fii curios, căuta, imaginează-ți. Toate acestea lucruri ar trebui sa îți fie la îndemna. Putem cădea in capcana emoțiilor, putem crede despre acel sentiment pe care ni-l da motivația, de exemplu, ca ne poate fi suficient, dar fara acțiune el trece imediat. Te aștept sa descoperim împreună ce te tine pe LOC.
Vino sa afli cum arata OGLINDA ta!

Teme susținute de către membrii echipei Recalibrarea Finței

(Psihologi, Medici, Teologi, Terapeuți, etc) 

Surpriză – Mihai Lucian
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă surpriză
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Sper că această zi îți aduce bucurii și momente frumoase!
Îmi face mare plăcere să te invit la seminarul nostru gratuit de astăzi seara, unde ne-am gândit să adăugăm o notă specială (surprize) pentru toți cei fideli seminarelor noastre, printre care te numeri și tu.
Te așteptăm cu brațele deschise să împărtășim împreună cunoștințe, să avem discuții interesante și să ne bucurăm de atmosfera prietenoasă pe care o creeăm la fiecare seminar.
Momentul surpriză este doar un mic gest pentru a-ți mulțumi pentru contribuția ta valoroasă.

ALIMENTELE ȘI CREIERUL
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:35

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog)

Soarta creierului tău nu stă în gene. Are legătură cu ceea ce mănânci. Disfuncția creierului începe cu pâinea ta de toate zilele și îți voi dovedi acest lucru. Am s-o repet, deoarece îmi dau seama că pare absurd: cerealele moderne îți omoară creierul pe ascuns. Când spun „modern“ mă refer la toate cerealele. Mulți dintre noi cred că ne putem trăi viețile oricum dorim, iar apoi, când apar problemele medicale, ne putem adresa doctorilor ca să ne facă rapid bine, cu cele mai noi și mai grozave pastile. Această perspectivă este totalmente greșită din două puncte de vedere. În primul rând, ținta vizată este boala, nu sănătatea. În al doilea rând, tratamentele în sine sunt adesea marcate de consecințe periculoase.

Gelozia 
🗓️
…… | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă psihologică
Dorina Baciu (Paiholog / Teolog / Terapeut biorezonanță)

Gelozia are în spate o emoție legată de teamă, de neîncredere în propria persoană, de abandon, de respingere. În doze mici, ea are valențe pozitive, pentru că transmite prtenerului mesajul „îmi pasă de tine, ma interesează ce se întâmplă cu tine”. În lipsa ei, se poate naște ideea de nepăsare din partea celuilalt. 

Cauza și efectul
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Într-o lume complexă și interconectată, există o serie de relații cauză-efect care ne pot influența viețile și mediul înconjurător în moduri neașteptate. Un studiu recent realizat în domeniul științelor sociale și mediului a scos la lumină unele conexiuni surprinzătoare, subliniind puterea acțiunilor noastre de a schimba lumea în care trăim.

Cum să ne schimbăm gândirea și viața
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Ați trăit vreodată sentimentul rutinei apăsătoare, când zilele seamănă unele cu altele? Sunt convins că te gândești la o schimbare a serviciului, a locuinței, a garderobei, sau eventual numai a decorului.
Parcă îți dorești la un moment dat să cunoști oameni noi, interesanți, care transmit un ,,vibe” pozitiv, de la care ai ce învăța. 

Recunoștința
🗓 …….  | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Beneficiile exersării recunoștinței sunt aproape nesfârșite. Oamenii care practică în mod regulat recunoștința, făcându-și timp să observe și să reflecteze asupra lucrurilor pentru care sunt recunoscători, experimentează mai multe emoții pozitive, se simt mai în viață, dorm mai bine, exprimă mai multă compasiune și bunătate, și chiar au un sistem imunitar mai puternic.

Dezvoltarea stimei de sine
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă psihologică – Dorina Baciu (Teolog / Psiholog)

Încrederea în sine reprezintă modul în care ne prețuim și ne percepem pe noi înșine. Atunci când încrederea în sine este căzută pe termen lung devine o problemă, putând avea un efect dăunător asupra sănătății noastre mintale și asupra vieții de zi cu zi!
Încrederea în sine sau părerea pe care o ai despre tine îți influențează modul de a lua decizii, de a acționa, modul în care te înțelegi cu ceilalți , succesul.

CE SĂ FAC PENTRU SĂNĂTATEA ȘI FRUMUSEȚEA PIELII?
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:35

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog)

Pielea se regenereaza constant, la aproximativ fiecare 27 de zile. Acest lucru nu inseamna neaparat ca greselile facute cu sau fara voie in ingrijirea pielii se sterg dupa 27 de zile. Unele dintre ele grabesc procesul de imbatranire, care oricum nu poate fi evitat, ci, in cel mai bun caz, intarziat. Ingrijirea delicata a pielii dar si alegerile sanatoase ale stilului de viata pot contribui la intarzierea procesului natural de imbatranire si la prevenirea diferitelor probleme ale pielii. care te ajută să dormi. 

Medicină energetică
Secretele vindecării și importanța corpurilor subtile
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55 

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Terapeut Biorezonanță) 

Descoperirea unei patologii în fazele incipiente sunt aspecte importante în lupta cu boala și menținerea integrității stării de sănătate a individului. Din punct de vedere al prevenției, aceasta este clasificata în trei clase mari. Preventia primara este cea care vizează evitarea instalării bolilor prin combaterea factorilor de risc care ar putea, ipotetic, să cauzeze îmbolnăvirea, prevenția secundară se referă la depistarea precoce a afecțiunii și stoparea evoluției ei, iar prevenția terțiară urmărește combaterea complicațiilor care pot apărea ca urmare a impactului negativ al patologiei în cauză.

  

Cum să începi o afacere
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55 

Temă socială
Mihai Lucian (Antreprenor / Teolog / Psiholog / Terapeut Biorezonanță) 

Există afacerile proprii, în care oamenii curajoși își găsesc împlinirea profesională, materială și personală, pentru au reușit își clădească micul lor regat, pe care ei îl conduc așa cum și-au dorit din totdeauna. Poate deja te-ai gândit la o afacere a ta, sau poate nici nu îndrăznești visezi fiindcă nu te crezi capabilă coordonezi un business, dar gândurile și imaginația sunt gratuite; încearcă te vizualizezi în postura de antreprenor și ai vezi acest gând iți fi suficientă motivație pentru a găsi resurse începi o afacere pe cont propriu.

Trauma de abandon
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă Psihologică
Dorina Baciu (Teolog/Psiholog)

Traumele copilăriei au un impact enorm asupra vieții de adult.  Rana de abandon este una dintre cele mai grele traume ale copilăriei. A abandona pe cineva înseamnă a-l părăsi, a-l lăsa deoparte, a nu vrea să te ocupi de el. Rana de abandon se poate manifesta diferit la fiecare, în funcție de tipul de personalitate.  Oamenii cu probleme de abandon se luptă cu îngrijorările că vor fi părăsiți de persoanele apropriate.

Renunță la limitări și urmează-ți calea
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 20:55 

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)  

Renunțarea la securitatea unui loc de muncă pentru a-ți urma propria cale poate fi o decizie dificilă și poate fi însoțită de incertitudine și anxietate.
Totuși, pentru mulți oameni, această decizie este esențială pentru a-și atinge scopurile și pasiunile. 
Renunțarea la siguranța locului muncii pentru a-ți urma calea ta poate fi o decizie îndrăzneață, dar, pentru mulți oameni, este și o decizie care le aduce împlinire și satisfacție personală. Este important să analizeze atent situația ta și să iei decizia care este cea mai potrivită pentru tine.

 

A sosit timpul să acționezi!
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:50

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

„Nu am timp”, „Sa văd dacă pot!”, „Nu știu când o să reușesc să fac și asta…”.
Brusc parcă “s-a terminat” timpul sau doar unii au vreo metodă magică prin care dilată ziua la vreo 48 ore.
Haide sa descoperim impreuna ce avem in COMUN cu totii.

Comunicarea eficientă
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:50

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Comunicarea eficientă este procesul prin care informațiile sunt transmise și primite într-o manieră clară, precisă și ușor de înțeles. Scopul acesteia este ca mesajul transmis să fie interpretat de receptor exact în forma și cu intenția cu care a fost emis de către expeditor.
În esență, comunicarea eficientă se referă la capacitatea de a transmite un mesaj într-un mod care promovează înțelegere și angajament reciproc, minimizează erorile și încurajează un răspuns pozitiv. Elementele cheie ale comunicării eficiente includ claritatea mesajului, utilizarea unui limbaj adecvat publicului țintă, ascultarea activă, feedback-ul constructiv și adecvarea canalului de comunicare pentru contextul și conținutul mesajului.

Apa –  religie, filozofie, viață – 
Duhul Sfănt și Mitocondria
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Apa a reprezentat de-a lungul mileniilor însăți viața fiind reprezentată în religie, artă și în gândirea filozofică.
Dicționarul de simboluri reduce semnificațiile simbolice ale apei la trei teme dominante: origine a vieții, mijloc de purificare și centru de regenerescență. 
Apa este considerată purificatoare în majoritatea religiilor ( hinduismul, creștinismul, islamismul, iudaismul și șintoismul). 

INSOMNIA ȘI OBOSEALA
CE MÂNCĂM CA SĂ LE COMBATEM?
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog)

Dacă ai probleme cu somnul, creierul, inima, plămânii rinichii și metabolismul tău pot să fie toate afectate. Când ciclul de somn trezire este afectat se ajunge la probleme metabolice. Adesea cea mai bună rețetă pentru somn implică o dieta sănătoasă. Anumite alimente afectează somnul și te pot împiedica să te simți odihnit. Identificăm împreună alimentele care te ajută să dormi. 

Gândirea care atrage abundența lui Dumnezeu
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)


Cunoașterea,
un dar divin care ne oferă posibilitatea de a ne dezvolta intelectual și de a contribui la progresul uman;
Iubirea, include atât iubirea reciprocă în relațiile umane; Sănătatea, un trup sănătos este un dar divin. Abundența în sănătate este ca o binecuvântare care ne permite să trăim viața la potențialul nostru maxim; Familia, este considerată o sursă de susținere și iubire și este privită ca un dar sacru; Bani, prosperitatea materială este un dar de la Dumnezeu, este dreptul tău divin. Dumnezeu este cea mai mare bogăție. Te poți apropia de Dumnezeu prin bogăție sau prin sărăcie, alege bogăția; Libertatea de a călători, un dar care ne oferă oportunitatea de a descoperi frumusețea creației divine în diferite locuri și culturi; Case, mașini; Oameni de calitate; etc..

 

 

Legătura dintre emoții și starea de sănătate 
🗓️ Joi – 18 Aprilie | ⏰ Ora 20:10 – 20:50

Temă medicală și psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Legarea emoțiilor de sistemul nervos se face prin intermediul hormonilor care apar în momentele de stres. Aceștia atacă celulele imunitare, reducând astfel rezistența sistemului imunitar. Cu cât este mai intens și de lungă durată stresul, acesta se instalează și atacă pe acea perioadă.

Medicină energetică
Sănătatea pancreasului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 20:55 

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Medicina energetică prin geometria sacră este un domeniu care combină cunoștințele din medicina energetică cu principiile geometriei sacre pentru a influența sănătatea și binele ființei umane. Iată câteva aspecte despre rolul și importanța acestei abordări:
1.
Armonizarea energetică; 2. Recuperarea echilibrului; 3. Îmbunătățirea conștiinței și a stării de bine; Tratament complementar; Explorarea potențialului uman; etc.

Prin studiul geometriei sacre, oamenii pot explora și înțelege mai profund legătura dintre aspectele spirituale, mentale, emoționale și fizice ale existenței lor. Această explorare poate aduce lumină asupra potențialului uman și asupra conexiunii cu universul.

Medicină energetică
Paraziți intestinali și Paraziți astrali
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Medicina energetică prin geometria sacră este un domeniu care combină cunoștințele din medicina energetică cu principiile geometriei sacre pentru a influența sănătatea și binele ființei umane. Iată câteva aspecte despre rolul și importanța acestei abordări:
1.
Armonizarea energetică; 2. Recuperarea echilibrului; 3. Îmbunătățirea conștiinței și a stării de bine; Tratament complementar; Explorarea potențialului uman; etc.

Prin studiul geometriei sacre, oamenii pot explora și înțelege mai profund legătura dintre aspectele spirituale, mentale, emoționale și fizice ale existenței lor. Această explorare poate aduce lumină asupra potențialului uman și asupra conexiunii cu universul.

Virusuri – simptome și afecțiuni 
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Raluca R. (Coach / Terapeut Biorezonanță) 


Timpul trece peste noi și neglijăm adesea să ne tratăm cu grijă, mai ales în momente de stres. Chiar dacă această pandemie ne-a dat peste cap planurile de viitor, e important să nu uităm că sănătatea este prioritară. Pentru că ea nu face pauze niciodată, are nevoie constantă de îngrijire și atenție din partea noastră dacă vrem să se păstreze la cote maxime.

Deparazitarea 
🗓️……… . . . . . 
 | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog)

Bolile parazitare sunt cauza întârzierii dezvoltării psihice şi fizice la copii; la adulții activi, ele reduc capacitatea de muncă, provocând alergizarea organismului infestat, paraziții scad rezistența organismului. În general, conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste jumătate din populaţia planetei suferă de boli parazitare.

 

Sănătatea trupului și a sufletului 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)


Sănătatea trupului și a sufletului sunt două aspecte inseparabile ale bunăstării noastre generale. Îngrijirea corpului prin exerciții regulate, alimentație sănătoasă și odihnă adecvată este crucială pentru funcționarea optimă a organismului. În același timp, îngrijirea sufletului prin autocunoaștere, relații sociale sănătoase, recunoștință și exprimare creativă ne ajută să cultivăm fericirea și împlinirea interioară. Echilibrul între aceste două aspecte ne ajută să trăim o viață sănătoasă și satisfăcătoare în ansamblu.

Mituri despre nutriție
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală 
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog) 

Nutriția este un aspect important al vieții noastre și există o multitudine de informații disponibile despre ce ar trebui să mâncăm și cât de mult ar trebui să mâncăm. Cu toate acestea, nu toate aceste informații sunt corecte sau bazate pe dovezi științifice. De fapt, există multe mituri despre nutriție care pot fi derutante și chiar dăunătoare pentru sănătatea noastră.

Colagenul, tinerețea și sănătatea
🗓️ .. . . . . . . . | ⏰ Ora 20:10 – 20:50

Temă medicală
Livia M. (Coach / Terapeut  biorezonanță)

Rolul colagenului în organismul uman este imens.
Este ca un stimulent pentru viața moleculară pe care o asociază cu frumusețea tocmai datorită capacității sale de a menține tinerețea în corpul uman. 
Colagenul este o proteină esențială în organismul uman. Fibrele puternice de colagen au rolul de a face oasele puternice, de a permite pielii și tendoanelor să se întindă și de a ajuta pielea să se refacă după o rănire.
Constituie cea mai mare parte din proteinele din corpul nostru, până la 30%. Colagenul este o proteina care te poate ajuta sa slăbești, fiind proteina pura. 

Homeostazia
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală 
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog) 

 

Homeostazia este un concept ce se referă la o serie de procese care au loc în interiorul corpului. Aceste procese ne permit să menținem un echilibru între mediul intern și mediul înconjurător. Cuvântul homeostazie provine din greacă, unde hómoios înseamnă egal și stásis înseamnă stabilitate. Este un concept care a fost descris pentru prima dată în 1926 de omul de știință Walter Cannon. Acest set de procese este esențial pentru supraviețuire, deoarece ne permite să ne adaptăm la toate schimbările care au loc în mediul în care trăim.

Sănătatea minții depinde de sănătatea intestinului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală 
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog) 


Corpul nostru are o capacitate miraculoasă de a se vindeca singur.
O persoană cu o stare de sănătate gastrointestinala va fi sănătoasă fizic și psihic, dar o persoană cu tulburări gastrointestinale va avea, de regulă, o problemă mentală sau fizică oarecare.  Și reciproca: o persoană sănătoasă nu are probleme gastrointestinale.

Valoarea unei femei
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Valoarea femeii este complexă și se reflectă în diverse aspecte ale vieții sale, incluzând respectul de sine, prețuirea personală și stima de sine. Aceste aspecte pot fi întărite prin îngrijirea sănătății, dezvoltarea personală și angajarea în activități și relații de valoare. Iată cum aceste componente pot contribui la cultivarea unei stime de sine sănătoase și la recunoașterea valorii femeii:
Sănătatea fizică și mentală; Dezvoltarea personală și cunoaștere; Autonomia și independența; Relații sănătoase; Contribuții sociale și profesionale; Pretuirea personală; Gestionarea emoțiilor și acceptarea propriei autenticități.

 

Silueta pentru vară
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog)

Vara este anotimpul pentru care multă lume este motivată să renunțe la obiceiurile nesănătoase și să înceapă un nou stil de viață, pentru o siluetă de invidiat. Astfel, silueta de vară poate fi ușor de obținut cu puțină determinare și respectate a câtorva sfaturi utile pentru menținerea în formă a corpului.
Pentru a ajunge la forma mult dorită până la vară, este important să nu îți pierzi motivația pe drum, oricât de greu poate părea întreg procesul.

Deparazitarea organismului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală
Raluca Rugină (Coach / Terapeut Biorezonanță) 

Bolile parazitare sunt cauza întârzierii dezvoltării psihice şi fizice la copii; la adulții activi, ele reduc capacitatea de muncă, provocând alergizarea organismului infestat, paraziții scad rezistența organismului.
În general, conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste jumătate din populaţia planetei suferă de boli parazitare.

 

Cunoaștere vs Ignoranță
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog)

Ignoranța este rezultatul lipsei de acces la informații, nepăsării față de dobândirea cunoștințelor sau pur și simplu alegerea de a ignora sau nega anumite fapte sau idei. Pe de altă parte, cunoașterea implică conștientizarea și asimilarea informațiilor, învățarea și aplicarea lor în diverse contexte.
Îmbunătățirea cunoașterii poate duce la reducerea ignoranței, iar educația joacă un rol esențial în acest proces. Cei care caută cunoaștere sunt mai predispuși să-și extindă perspectivele și să-și îmbunătățească capacitatea de a înțelege lumea din jurul lor. Astfel, relația dintre ignoranță și cunoaștere este una dinamică și poate fi influențată de dorința și eforturile individuale de a învăța și de a se dezvolta.

Hidratarea | Deparazitare | Detoxifiere
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă medicală
Gina Selicean (Coach
 / Biorezonanță)

Hidratarea, alcalinizarea, deparazitarea și detoxifierea corpului este esențială pentru menținerea sănătății. Studiile științifice demonstrează că bacteriile, virusurile, ciupercile și celulele cancerigene, nu pot supraviețui într-un mediu alcalin.
Vindecarea si regenerarea presupun 4 elemente: hidratare, alcalinizare, deparazitare şi detoxifiere. 

Afecțiunile în trup nu sunt pedepse
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă Teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog)

Nu este corect să considerăm că afecțiunile în trup sunt pedepse. Această perspectivă poate fi considerată în mod greșit ca fiind o justificare pentru suferință, dar există multe motive diferite pentru care oamenii pot experimenta probleme de sănătate, iar aceste motive pot fi cauzate de factori biologici, genetici, de mediu, de stilul de viață sau de accidente. Este important să înțelegem că sănătatea fizică poate fi influențată de o varietate de factori, iar acești factori pot fi dificil de controlat în anumite circumstanțe. În plus, nimeni nu merită să sufere și să lupte cu probleme de sănătate, indiferent de circumstanțele lor.

Confort  vs  Succes
🗓️ ……. ⏰ Ora 20:10 – 20:55 

Temă Psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Zona de confort este un termen folosit pentru a descrie situația în care te simți în siguranță, comod și fară riscuri. Este acea zona în care știi exact ce să aștepți și cum să acționezi, pentru că ai mai făcut asta înainte și ești familiarizat cu ea. Este locul în care te simți protejat împotrivă schimbărilor și riscurilor, dar, în același timp, este și locul în care nu vei creste sau evolua prea mult. Pentru a creste și a evolua, trebuie să ieșim din zona de confort. Este necesar să încercam lucruri noi, să ne confruntam cu situații neobișnuite și să ne adaptam la schimbări.

Smerenia 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

În multe tradiții religioase, inclusiv în creștinism, smerenia este considerată o virtute importantă. De exemplu, în creștinism, se crede adesea că Dumnezeu favorizează cei smeriți, iar Biblia conține numeroase pasaje care subliniază importanța acestei atitudini. Smerenia este adesea asociată cu o inimă deschisă, cu compasiunea față de ceilalți și cu abilitatea de a-i servi pe alții fără a căuta propria laudă.

Este important de menționat că smerenia nu înseamnă lipsa de încredere în sine sau o valoare personală redusă. Smerenia este mai degrabă o recunoaștere a adevărului despre sine și despre ceilalți, însoțită de o atitudine de respect și umilință.

 

Destruparea și Călătoria
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Totul în viața noastră este important, inclusiv procesele destrupării(moartea) și călătoria. Cu siguranță, de mai multe ori toată lumea s-a gândit la ce se va întâmpla în continuare.
O parte din oameni se tem de debutul acestui moment, alții îl așteaptă cu nerăbdare, iar unii pur și simplu trăiesc și nu-și amintesc că, mai devreme sau mai târziu, viața se va termina.

Detoxifierea sângelui și limfei
🗓️ ….. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală

Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog) 

Timpul trece peste noi și neglijăm adesea să ne tratăm cu grijă, mai ales în momente de stres. Chiar dacă această pandemie ne-a dat peste cap planurile de viitor, e important să nu uităm că sănătatea este prioritară. Pentru că ea nu face pauze niciodată, are nevoie constantă de îngrijire și atenție din partea noastră dacă vrem să se păstreze la cote maxime.

Înlătură kilogramele în plus
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ ……. |  Ora 20:00 – 20:30

Cum ar fii să fi suplă pentru totdeauna? Este necesar ca tu să știi că a slăbii corect, sănătos și de durată înseamnă a corecta mecanismul energetic, al minții, nutriția dar și obișnuințele nesănătoase, ca după să dezvolți un mod de viață de calitate la nivel de ființă, nu doar la suprafață. Doar cu o abordare corectă vei avea pentru totdeauna un trup minunat și un suflet pereche compatibil frumos lângă tine.


_______________________________________ 

Civilizații necunoscute 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Informaţiile vehiculate în prezent despre aceste civilizaţii sunt învăluite în atât de multe teorii, legende şi speculaţii, încât este realmente dificil să decelezi ce anume mai poate fi considerat ca fiind un adevăr obiectiv.
În cele ce urmează vom urmări să evidenţiem totuşi elementele cele mai pertinente, susţinute de atestările istorice.

Medicină energetică – Geometria Sacră
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:15 – 20:55

Temă medicală
M. Lucian și Dorina B. (Teolog / Psiholog / Terapeut Biorezonanță) 

Medicină sacră este legată de utilizarea practicilor spirituale sau ceremoniale în scopul vindecării și menținerii sănătății. Iată câteva aspecte relevante:
Importanța Medicinei Sacre:
Dimensiune Spirituală: Medicina sacră implică adesea conexiuni cu dimensiuni spirituale ale vieții. Aceasta poate integra elemente precum rugăciunea, meditația sau ritualurile sacre în procesul de vindecare.
Tratament Holistic: Abordarea medicinei sacre este adesea holistică, concentrându-se nu doar asupra aspectelor fizice ale bolii, ci și asupra aspectelor mentale, emoționale și spirituale.
Cultură și Tradiție: În multe culturi, medicina sacră are rădăcini adânci în tradiții și practici străvechi. Aceasta reflectă modul în care comunitățile au gestionat sănătatea și boala de-a lungul istoriei lor.

Aminoacizii esențiali și neesențiali
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:15

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu

Aminoacizii sunt compușii care stau la baza formării proteinelor, cu un rol major în corpul uman. Sunt necesari pentru ca organismul să îndeplinească procese vitale, cum ar fi sintetizarea hormonilor și a neurotransmițătorilor, pe lângă crearea proteinelor. Aminoacizii în alimentația zilnică îi oferă organismului tău materialul de care are nevoie pentru a repara mușchi, organe sau alte țesuturi.

Psihonutriția – Obiceiurile minții
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă medicală și psihologică
Dr. Gabriela Chivu și Psih. Mihai Lucian

Psihonutriția este știința care studiază relația dintre minte și mâncare, însă ea nu studiază doar relația pe care o avem cu mâncarea, ci și tiparele emoționale moștenite, formate și adânc încorporate în alegerile alimentare, analizează diferite comportamente, cum ar fi consumul datorat stresului.
Scopul este de a ajuta oamenii să facă schimbări pe termen lung în obiceiurile lor alimentare dar și de gândire, care să le îmbunătățească calitatea generală a vieții.

Cum să ne descoperim feminitatea
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:20 – 20:55

Temă socială
Mariana Iacob (Coach / Terapeut  biorezonanță și nutriție)

Femeia este o manifestare a gingășiei și a puterii, o comoară vie, a cărei strălucire nu poate fi eclipsată de trecerea timpului sau de vremurile schimbătoare. Ea îmbrățișează lumea cu grație și rafinament, devenind o sursă inepuizabilă de inspirație și iubire.

Dar pentru a-și atinge potențialul ei maxim, femeia are nevoie să-și descopere feminitatea. Cum poate face acest lucru?

Mihai Lucian răspunde la întrebările voastre 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:20 – 20:55

Temă generală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Se întâmplă deseori în viață să trecem prin momente în care totul pare fără ieşire și ne tulbură atât de profund, încât ne întrebăm ce este cu adevărat important şi ce nu.
Dacă nu ai un nici un răspuns sau o soluție, adresează întrebarea ta aici.

Îți voi răspunde în cadrul seminarului, bineînțeles cu păstrarea anonimatului. 

Fericirea și împlinirea (partea – I)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Legătura strânsă dintre sistemul nervos și sistemul endocrin ne oferă nouă tuturor celor care dorim, sănătatea mintală și fericire, care este un motiv suficient pentru a face din fericire o prioritate.
Știința a dovedit că prin echilibrarea celor două sisteme le care se adaugă obiceiuri noi de gândire, sănătoase, îți poți modifica structura și chimia creierului.

Fuste vs Pantaloni
🗓️ …… | ⏰ Ora  20:10 – 20:30

Temă socială
Mariana Iacob (Coach / Terapeut  biorezonanță și nutriție)

Femeile își abandonează în mod deliberat feminitatea îmbrăcându-se în pantaloni și alte haine bărbătești.
Din fericire, moda din ultimii ani este de așa natură încât le oferă femeilor șansa de a reveni la îmbrăcămintea femeilor originale, de a absorbi puterea pământului și de a-și înzestra bărbatul iubit cu feminitatea lor.
Prin urmare, chiar astăzi, poartă o fustă lungă sau o rochie și obișnuiește-te să te simți ca o femeie adevărată.

Despre dieta cu gluten și inflamații
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă medicală
Mariana Iacob (Coach / Terapeut  biorezonanță și nutriție)

Principiul acestei diete este unul extrem de simplu: trebuie sa elimini glutenul din mesele tale zilnice. Aceasta este recomandata in primul rand persoanelor care sufera de enteropatia glutenica denumita si boala celiaca. Exista dovezi care sugerează ca cel puțin 1 din 10 persoane este sensibila sau nu tolerează glutenul.
Multe boli autoimune pot fi, de asemenea, asociate cu intoleranta la gluten, cum ar fi, fibromialgia, oboseala cronica, artrita reumatoida, tulburările tiroidiene si diabetul. 

 

Respectul
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă Psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

A respecta pe cineva înseamnă a-i respecta credințele și valorile, a i le recunoaște, a le accepta, chiar dacă nu ești de acord cu ele. Înseamnă a avea răbdare să-l asculți, să încerci să-l înțelegi fără a emite judecăți de valoare sau critici. Respectul de sine ne ajută să construim și să menținem în viața noastră relații sănătoase și frumoase. Respectul de sine este: încrederea în capacitatea ta de a gândi spiritual, pentru a face faţă provocărilor fundamentale ale vieţii; sentimentul că meriți să fii fericit și îndreptăţit să îți manifești nevoile, că ești demn și să te bucuri de rezultatele eforturilor tale.

 

Autofagia și postul intermintent
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:05 – 20:20

Temă medicală
Elena S. (Psiholog / Terapeut  biorezonanță)

Autofagia este un mecanism firesc al organismului si are rol benefic asupra starii generale de sanatate.
Cu ajutorul acestui proces, corpul este capabil sa inlature celulele deteriorate sau disfunctionale, pentru a crea in locul lor altele noi si sanatoase, sau poate salva parti din cele afectate, cu scopul de a le regenera. 
Prin intermediul autofagiei, resturile nefolositoare organismului sunt eliminate in mod natural si are loc regenerarea, fapt ce contribuie la functionarea optima a organelor si a activitatilor din corp. 

 

Planuri și obiective pentru noul an 2024
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

O listă cât mai clară de obiective te ajută să urmărești evoluția lor în timp, să le ajustezi atunci când apar schimbări și să simți că lucrezi în direcția dorințelor tale. Anul 2024 poate fi anul în care îți iese ce ți-ai propus. Alege să lucrezi cu tine și să investești în tine. Tu ești cea/cel care pune lucrurile în mișcare în tot ce faci. Dacă ți-ai scris lista de rezoluții pentru că ai vazut ce fac alții, ce zic alții că e bine sau că trebuie, e timpul să te întrebi ce vrei tu cu adevărat să obții în 2024 pentru tine.

 

Importanța gândului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55

Temă psihologică, parapsihologică, spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Puterea minții este una dintre cele mai puternice și mai folositoare arme pe care fiecare persoană o deține. Împreună cu imaginația, gândul, poate crea succes, eșec, fericire, nefericire, oportunități sau obstacole. Totul depinde de mindsetul tău.
Gândurile tale sunt principalul ingredient al acestei puteri și când adaugi la ele concentrare și emoții, gândurile tale devin puternice și pot modifica realitatea. Gândurile care trec prin mintea ta sunt responsabile pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ta.

Meditație ghidată – Încrederea 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:35 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

De ce este benefică meditația?
Meditația este o tehnică practicată de multe culturi și religii, care implică concentrarea atenției și calmarea minții pentru a ajunge la un nivel de conștiență mai profund și mai liniștit. Există mai multe tipuri de meditație, dar toate se bazează pe ideea de a ajunge la o stare de conștiență relaxată și focalizată. În general, meditația poate aduce o mulțime de beneficii pentru sănătatea mentală și fizică. Practicarea regulată a meditației poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății, la îmbunătățirea stării de spirit și a sănătății generale.

Menopauza
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:15

Temă medicală 
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog) 

Odată cu trecerea timpului, organismul nu mai are același randament, pentru că intervine uzura. Din această perspectivă, menopauza face parte din procesul biologic natural de îmbătrânire și aduce schimbări majore în viață oricărei femei. Ea nu trebuie vazută, însa, ca perioada de declin, ci ca un mod de a marca încheierea unui capitol, pentru a face loc unui nou început. 

Atitudinea este secretul succesului
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:20 – 20:55 

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Pentru a-ți atinge potențialul major în viață, trebuie să înveți să-ți cizelezi atitudinea și impactul ei asupra performanțelor tale.
Este un proces care necesită timp și răbdare,  dar care îți va aduce doar gânduri și trăiri pozitive și care te va face să te apreciezi mai mult pe tine și pe ceilalți.
Vei realiza că toate se întâmplă cu un scop și vei deveni mul mai încrezător în propria intuiție și în luarea deciziilor. 

 

Abordarea completă a vindecării – Anxietatea
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:20 – 20:55

Temă medicală și psihologică
Dr. Gabriela Chivu și Psih. Mihai Lucian

Este timpul și pentru tine să pui punct confuziilor și suferințelor pe care le trăiești, care îți produc blocaje emoționale și îți afectează tot fluxul vieții.
În spatele fiecărei afecțiuni există o cauză sau chiar mai multe, de exemplu: o lecție de viață pe care o ignori, etape ale vieții pe care le-ai lăsat în urma nerezolvate, lipsă de atribut, dezechilibre energetice și emoționale, un mod de viață fără esență, etc. 

Apa este sursa vieții
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:45

Temă medicală 
Mariana I. (Coach / Terapeut Biorezonanță)

O bună hidratare este esenţială pentru sănătate deoarece fiecare celulă din corp are nevoie de apă, hidratarea fiind vitală pentru funcţiile de bază ale organismului precum reglarea temperaturii corpului, tensiunii arteriale, buna funcţionare a celulei nervoase, realizarii digestiei.
Tu te hidratezi corect? Participă la seminar și află răspunsul.

Medicină energetică – Toxicitatea și Cancerul
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:55 

Temă medicală
Mihai L. și Dorina B. (Teolog / Psiholog / Terapeut Biorezonanță) 

Medicina energetică prin geometria sacră este un domeniu care combină cunoștințele din medicina energetică cu principiile geometriei sacre pentru a influența sănătatea și binele ființei umane. Iată câteva aspecte despre rolul și importanța acestei abordări:
1.
Armonizarea energetică; 2. Recuperarea echilibrului; 3. Îmbunătățirea conștiinței și a stării de bine; Tratament complementar; Explorarea potențialului uman; etc.

Prin studiul geometriei sacre, oamenii pot explora și înțelege mai profund legătura dintre aspectele spirituale, mentale, emoționale și fizice ale existenței lor. Această explorare poate aduce lumină asupra potențialului uman și asupra conexiunii cu universul.

Importanța Enzimelor
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:05 – 20:20

Temă medicală
Carmen H. (Coach / Terapeut  biorezonanță)

Enzimele digestive sunt o componentă esențială a sistemului digestiv. Fără enzime, corpul nu ar putea descompune alimentele iar nutrienții conținuți de acestea nu ar putea fi absorbiți complet.
Lipsa sau insuficiența enzimelor digestive cauzează o serie intreaga de tulburări gastrointestinale si predispun la malnutriție, chiar daca se consuma o dieta sănătoasă și variata. 
Aflați mai multe despre enzimele digestive și despre rolurile lor!

Cum să evoluăm corect
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Evoluția corectă reprezintă procesul de dezvoltare personală și spirituală, care ne permite să devenim o versiune îmbunătățită a noastră înșine. Este un drum care ne oferă oportunitatea de a crește, învăța și înțelege mai mult despre noi și despre lumea înconjurătoare.
Evoluția corectă nu este doar despre realizările materiale sau succesul profesional, ci despre găsirea unui echilibru între aspectele fizice, emoționale, mentale și spirituale ale vieții noastre.

 

Impactul depresiei asupra calității vieții 
🗓️ …….
 | ⏰ Ora 20:20 – 20:40

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Depresia este cunoscută sub numele de tulburare depresivă majoră, determină un sentiment profund de tristețe, apatie și lipsa interesului față de activitățile zilnice. Depresia este diferită de fluctuațiile de dispoziție cu care ne confruntăm cu toții, pe parcursul vieții. Cel mai bun mod de a-ți da seama dacă suferi de depresie este să te informezi.

De ce poartă femeile pantof cu toc înalt?
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă psihologică
Iacob Mariana (Asistent Medical /Terapeut Biorezonanță) 

Pantofii cu toc vor face orice femeie să arate mai înaltă și mai suplă.

De obicei, o femeie ce poartă o astfel de pereche de pantofi pare mult mai încrezătoare și puternică și o ajută pe femeia respectivă să-și arate feminitatea.

Alimentația sănătoasă pentru un corp sănătos
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă medicală
Mihaela B.(Nutriționist / Terapeut biorezonanță)

O alimentație sănătoasă și echilibrată este unul dintre factorii principali pentru menținerea sănătății fizice și mintale, pentru a preveni sau limita o serie de boli și pentru a încetini procesul de îmbătrânire.
Pentru ca o dietă să fie calificată drept sănătoasă, trebuie să fie luate în considerare toate aspectele sale, de la alimentele ingerate la obiceiurile de consum.

Ritmul circadian (nictemeral)
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Ritmul circadian este stabilit și reglat pe baza mai multor factori din mediul înconjurător, în principal ciclul natural lumină-întuneric (zi-noapte).
Diferite sisteme ale corpului urmează ritmuri circadiene, unul dintre cele mai importante și cunoscute fiind ciclul somn-veghe.
Ritmul circadian poate influența însă și temperatura corpului, metabolismul, tensiunea arterială, secreția anumitor hormoni sau digestia.

Reducerea stresului cu ajutorul alimentației
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Temă medicală 
Brichici Mihaela (Nutriționist /  Terapeut biorezonanță /  Coach)

Cum reducem nivelul de stres cu ajutorul alimentatiei? Starea de bine începe la masă! O alimentație sănătoasă asigură nu doar necesarul zilnic de proteine, vitamine și minerale de care organimsul nostru are nevoie, ci contribuie și la relaxarea psihicului. Stresul este parte a vieții de zi cu zi, puțini știu însă că acesta poate fi accentuat de anumite carențe alimentare.

Naturalețea vs falsitatea la femei
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Temă psihologică
Mariana Iacob (Terapeut Biorezonanță și Asist. medical)

Este important să menționăm că etichetarea în general a oamenilor ca „naturali” sau „falși” poate fi problematică și subiectivă, în special când ne referim la femei. Deoarece au diferite personalități și moduri de a se comporta, ceea ce poate părea autentic pentru cineva poate părea fals pentru altcineva. Totuși, pot exista diferențe de comportament între persoanele care își exprimă sinceritatea și autenticitatea și cele care încearcă să ascundă sau să manipuleze. În acest seminar vor fi prezentate câteva caracteristici și diferențe majore între femeile care apelează la naturalețe versus cele care se folosesc de falsitate pentru a părea altcineva.

Infecțiile urinare
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu (Teolog / Medic)

Infecția urinară este o afecțiune cauzată de invazia bacteriilor în sistemul urinar, inclusiv vezica urinară, uretere și uretră. Bacteriile, cel mai adesea Escherichia coli (E. coli) care se găsesc în tractul digestiv, pot pătrunde în tractul urinar și pot provoca infecții. Femeile sunt mai predispuse decât bărbații, datorită anatomiei uretrei mai scurte.
Principalele simptome ale infecției urinare includ senzația de arsură sau durere la urinare, urinare frecventă și urgentă, urină tulbure sau cu miros neplăcut și durere în regiunea pelviană. În cazuri mai grave, infecția urinară poate duce la febră, frisoane și dureri în partea inferioară a abdomenului.

 

Obiceiuri simple care îți schimbă sănătatea și viața
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:20 – 20:35

Temă medicală / psihologică
Cristina Cojocaru (Coach / Terapeut Biorezonanță) 

Știm cu toții că viața poate fi uneori agitată și plină de provocări, dar ce ar fi dacă ați știi că schimbările majore pot porni de la obiceiuri aparent mici? În cadrul acestui seminar, vom explora puterea obișnuințelor simple și cum ele pot avea un impact profund asupra tuturor aspectelor vieții noastre. Nu există o vârstă sau un moment potrivit pentru a aduce schimbări pozitive în viața noastră. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor îmbunătățiri personale, profesionale sau doar doriți să vă simțiți mai bine în propria piele, acest seminar vă va oferi instrumentele necesare pentru a privi viața plini de optimism și cu zâmbetul pe chip.

Epuizarea prin muncă (Burnout)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă psihologică
Dorina B. (Teolog / Psiholog / Terapeut Biorezonanță)

Este nevoie sa intelegem si mai bine legatura dintre alimentele pe care le consumam si modul in care acestea ne pot afecta pozitiv sau negativ starea psihica. Alimentatia reprezinta un proces constient si voluntar si, prin urmare, este educabil.
Ce este important? Sa iti doresti!

Sănătatea articulațiilor
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă medicală 
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog)

În urma traumelor minore, a modificărilor induse de vârstă în organism și de greutatea excedentară, ridicarea de greutăți, sedentarismul, mersul îndelungat pe tocuri, etc., scade producția de acid hialuronic (principalul element nutritiv pentru articulații) de către capsula articulară, și, pe cale de consecință, apar tulburări la nivelul hrănirii cartilajului, iar suprafețele cartilaginoase se subțiază. 

Abundența și recunoștința
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)

Recunoștința și abundența banilor sunt două concepte importante în viața. Ele influențează în mod semnificativ starea noastră de bine și calitatea vieții. Recunoștința și abundența sunt interconectate prin intermediul mentalității pozitive, a atitudinii față de viață și a modului în care gestionăm resursele noastre. Practicarea recunoștinței ne poate ajuta să atragem și să păstrăm abundența în viața noastră, contribuind la starea noastră de bine și la succesul financiar.

Nervul vag 
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:10 – 20:30

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu

Nervul vag, cunoscut și sub denumirea de nervul cranian X. Nervul vag este un nerv important în corpul uman și face parte din sistemul nervos periferic. Este unul dintre cei 12 nervi cranieni și este denumit astfel pentru că se extinde din creier și trece prin gât (de unde și denumirea de „vag”, care provine din cuvântul latin pentru „vagabond” sau „rătăcitor”).

Nervul vag are mai multe funcții în corp, inclusiv controlul activității inimii, reglarea tensiunii arteriale, digestia și funcțiile respiratorii. Acesta este implicat și în transmiterea informațiilor senzoriale de la urechea internă și de la organele interne ale pieptului și abdomenului către creier.

Candidoza – medicină alternativă
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:40 – 21:00

Temă medicală 
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog)


Candida trăiește pe piele sau în interiorul organismului uman, în cavitatea bucală, gât, intestine sau vagin, fără să cauzeze infecții fungice, cum este candidoza. Ciuperca devine patogenă în momentul în care se dezvoltă necontrolat sau pătrunde în sistemul circulator și ajunge la organe vitale, cum sunt inima, plămânii sau creierul. Cum poate fi prevenită candidoza?

Bolile toamnei
🗓️ . . . . . . . . | ⏰ Ora 20:25 – 20:55

Temă medicală 
Dr. Gabriela Chivu (Medic / Teolog) 

Rugăciunea este la modul cel mai simplu, dialogul nostru cu divinitatea.
Este o forma de comunicare frumoasa, revelatoare, vindecătoare, purificatoare, prin care noi ne reconectăm la Sursa Vieții, Divinitatea, în toată Unitatea și toate formele ei de expresie.
La nivel energetic, rugăciunea ne acordează la vibrația înaltă a divinității și lasă energiile ei să pătrundă în corpul nostru.

Femeia care se respectă vs femeia care nu se respectă
🗓️ . . . . . . .  . | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă psihologică 
Mariana Iacob (Terapeut Biorezonanță și asistent medical)

Femeia care se respectă pe ea însăși este o forță a naturii, un exemplu strălucitor al puterii interioare și a încrederii în sine. Ea știe că autenticitatea ei este cea mai mare valoare și nu se compromite niciodată pentru a se conforma normelor sau a satisface așteptările altora. Această femeie înțelege că respectul de sine este fundamentul unei vieți fericite și împlinite. Pe de altă parte, femeia care nu se respectă pe ea însăși poate ajunge să se piardă în vâltoarea așteptărilor și judecăților celor din jur. Ea poate căuta mereu aprobarea și validarea altora, renunțând la propria autenticitate pentru a se potrivi în tipare prestabilite. Această femeie poate cădea pradă relațiilor toxice sau poate fi ușor manipulată de cei din jur, deoarece nu își cunoaște cu adevărat valoarea.

Ce sunt superalimentele?
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:05 – 20:20

Temă medicală
Gina S. (Coach / biorezonanță)

Produse cu o densitate nutrițională extrem de mare, superalimentele te ajută să fii mai sănătoasă, să te simți mai bine în fiecare zi, să ții bătrânețea la distanta și, luptând cu radicalii liberi și oxidarea celulară, să previi bolile cronice și degenerative. Asta nu înseamnă că pot vindeca orice afecțiune: multă lume are așteptări nerealiste de la superalimente și uită că acestea trebuie incluse într-un stil de viață sănătos. 

Apa, izvorul vieții pentru organism ( p. II)
🗓️ . . . . . .  | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

Temă medicală
Bianca Spătar (Terapeut  biorezonanță și nutriție)

Pentru a funcționa normal, organismul uman are nevoie să fie hidratat corespunzător. În lipsa apei, organele nu funcționează adecvat, și, în cele din urmă, se ajunge la deshidratare.
În plus, unele afecțiuni pot fi complicate sau declanșate de deficitul de apă resimțit.

O hidratare bună este esențială pentru funcționarea normală a fiecărei celule a corpului, pentru reglarea temperaturii corporale, pentru menținerea tensiunii arteriale și a sănătății sistemului nervos.

Cum să-ți menții sub control tensiune arterială?
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Temă medicală / nutriție
Mihaela Brichici (Coach / Nutriționist și Terapeut Biorezonanță) 

De câte ori n-ați fost supărați sau necăjiți și a-ți spus oftând:” Iar mi-a crescut tensiunea”.HTA este un sindrom caracterizat prin creșterea presiunii arteriale, atât sistolice cât și diastolice peste valorile optime(120/80 mmHg).
Creșterea persistentă a TA poate afecta inima, rinichii, creierul și ochii.
Validarea diagnosticului de HTA nu este posibilă în urma unei singure măsurători a TA.

Absorția eficientă a nutrienților
🗓️ . . . . . . . .  | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Temă medicală și Nutriție
Mihaela Brichici (Nutriționist și Terapeut Biorezonanță) 

Absorbția nutrientilor este scopul final al procesului digestiv, este transportul componentelor alimentare – carbohidrați, grăsimi, proteine, vitamine, minerale – din tractul gastro-intestinal în mediul intern al corpului nostru. Substanțele, sunt absorbite în sânge, răspândite în organism și implicate în metabolism.

Ce este obezitatea?
🗓️ …….  | ⏰ Ora 20:30 – 20:50

Temă medicală / nutriție
Mihaela Brichici (Nutriționist și Terapeut Biorezonanță) 

O creştere exagerată în greutate a corpului din cauza acumulării unei cantităţi mari de grăsime în ţesutul subcutanat şi în jurul viscerelor.Este o afecţiune medicală de nutriţie şi metabolism cu efect negativ asupra sănătăţii .Se poate asocia cu boli cardiovasculare, diabet zaharat, tulburări de somn, astm bronşic, afecţiuni articulare, anumite tipuri de cancer.

Ghid pentru o minte sănătoasă și fericită?
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Temă medicală / nutriție
Bianca Spătaru (Coach / Nutriționist și Terapeut Biorezonanță) 


O minte sănătoasă și fericită este caracterizată de un echilibru mental și emoțional care vă va permite să faceți față provocărilor vieții într-un mod pozitiv și constructiv.
Persoanele cu o minte sănătoasă și fericită au o perspectivă pozitivă asupra vieții.

Rețete pentru diete

Temă medicală
Mihaela Brichici (Nutriționist și Terapeut Biorezonanță) 
🗓️…… | ⏰ Ora 20:30 – 20:50
Bucură-te de o varietate delicioasă de rețete pentru diete, concepute special pentru a-ți susține un stil de viață sănătos și echilibrat! Indiferent că vrei să îți menții greutatea, să slăbești sau să îți îmbunătățești sănătatea generală, avem pregătite opțiuni gustoase pentru tine. Indiferent de dieta pe care o urmezi, avem rețete care să te inspire și să te ajute să savurezi fiecare masă într-un mod sănătos și plăcut. Așa că lasă-te încântat de o experiență culinară aparte, care te îndeamnă să ai grijă de tine și să te bucuri de fiecare gust!”

Gestionarea Tulburărilor de Somn

Temă medicală
Amalia Hagau Geangu (Nutriționist și Terapeut Biorezonanță) 
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55
Dacă te lupți cu somnul, încearcă aceste sfaturi: Rutină regulată: Culcă-te și trezește-te la aceleași ore. Mediu potrivit: Asigură-te că dormitorul e întunecat și liniștit. Limitarea ecranelor: Evită-le înainte de culcare. Exerciții regulate: Ajută la calitatea somnului. Evită cofeina și alcoolul: Seara, limită-le consumul. Relaxare: Meditația și respirația profundă pot ajuta. Mese ușoare: Nu mânca greu înainte de culcare. Consultă un specialist: Dacă tulburările persistă. Gestionarea gândurilor: Evită stresul mental. Suplimente naturale: Consultă un specialist înainte. Găsește ce funcționează pentru tine și redobândește-ți somnul odihnitor.

 

Dieta corectă pentru o inimă sănătoasă

Temă medicală
Mihaela Brichici (Nutriționist și Terapeut Biorezonanță) 
🗓️ Miercuri   –  19 Iulie  | ⏰ Ora 20:00 – 20:25
Descoperă secretul unei vieți pline de energie și bucurie! Mănâncă pentru o inimă sănătoasă și schimbă-ți viața în bine! Alege cu înțelepciune alimentele care îți hrănesc corpul și sufletul, iar inima ta va bate puternic și plină de vitalitate.
Fiecare mușcătură este o oportunitate de a-ți îmbunătăți sănătatea cardiacă. Alege fructele și legumele proaspete, bogate în vitamine și antioxidanți, care întăresc sistemul cardiovascular și previn boli grave.

Toxoplasma

Temă medicală
Dr. Dorina Staetu (Medic Oftalmolog)
🗓️ …… | ⏰ Ora  20:30 – 20:55

Una din cele mai frecvente cauze de afectare severă a vederii, de natură infecțioasă (80%), e reprezentată de Toxoplasma.  Toxoplasma este un parazit care se găsește peste tot in mediu. Ne putem contamina de la multe specii de animale (caini, porcine, bovine, ovine, rozătoare de câmp, păsări domestice și salbatice etc.).Omul poate dobândi infecţia prin consumul de carne insuficient preparată termic (ce conţine chisturi), sau prin ingestia de alimente contaminate cu pământ (ce conţine chisturi mature) .

 

Importanța sistemului limfatic

Temă medicală și parapsihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog) 
🗓️ . . . . . . | ⏰ Ora 20:00 – 20:25
Ascuns în profunzimile corpului tău, sistemul limfatic este o rețea extraordinară de căi și organe ce asigură protecția și purificarea organismului tău. Deci, cum poți să îți aperi și să îți menții sistemul limfatic sănătos? Simplu! Prin adoptarea unui stil de viață activ, prin consumul unei alimentații echilibrate și bogate în antioxidanți, prin hidratarea adecvată și prin reducerea nivelului de stres. Exercițiile fizice regulate, somnul de calitate și evitarea fumatului și a consumului excesiv de alcool vor susține și ele funcționarea optimă a acestui sistem vital.

Secretul tinereții prin 4 obiceiuri zilnice

Temămedicală 
Bianca Spătaru (Terapeut  biorezonanță și nutriție)

🗓️…… | ⏰ Ora 20:00 – 20:25
Te-ai întrebat vreodată cum să păstrezi tinerețea și vitalitatea într-o lume în continuă schimbare? Ei bine, avem răspunsul pentru tine! Vino la seminarul nostru și află secretul tinereții prin 4 obiceiuri zilnice și pregătește-te să fii uimit! Ce ar fi dacă ți-am spune că poți avea o piele strălucitoare, energie debordantă și o stare de bine generală doar prin adoptarea unor obiceiuri simple în fiecare zi? Este adevărat! Vei descoperi cum o alimentație echilibrată, hidratarea corespunzătoare, exercițiul fizic regulat și gestionarea stresului pot fi cheia pentru a păstra tinerețea și vitalitatea.

Diabetul zaharat

Temă medicală
Dr. Gabriela C. (Teolog / Medic)
🗓️…… | ⏰ Ora  20:30 – 20:55

STIAI CA EXISTA 3 TIPURI DE DIABET ?

Diabetul de tip 1 afectează 8% din persoanele cu diabet. Diabetul de tip 1 apare când sistemul imunitar al organismului atacă și distruge celulele care produc insulină din pancreas. Toți pacienții cu diabet de tip 1 sunt dependenți de insulină.
Diabetul de tip 2 afectează aproximativ 90% din pacientii diabetici si se tratează cu dieta si medicamente.
DIABETUL DE TIP 3 SI BOALA ALZHEIMER
Diabetul de tip 3 este un termen care a fost propus pentru boala Alzheimer care rezulta din rezistenta la insulina a creierului.

Cauzele anemiilor

Temă medicală 
Dr. Gabriela Chivu (Teolog/Medic) 
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:25
Anemiile reprezintă o afecțiune caracterizată prin scăderea numărului de globule roșii sau a concentrației de hemoglobină din sânge. Aceasta poate cauza oboseală, slăbiciune, paloare și alte simptome neplăcute. Există diferite tipuri de anemii, cum ar fi anemia feriprivă, anemia megaloblastică, anemia hemolitică și anemia aplastică. Diagnosticul corect și tratamentul adecvat sunt esențiale pentru a gestiona această afecțiune.

Importanta oxigenării pentru sistemul nervos și cardiovascular

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu (Teolog/Medic)
🗓️ . . . . . .   | ⏰ Ora 20:30 – 20:50
Oxigenarea adecvată a sistemului nervos și cardiovascular este esențială pentru menținerea sănătății și funcționării optime a acestor sisteme vitale.  Sistemul nervos are nevoie de o cantitate adecvată de oxigen pentru a-și menține funcționarea corectă. Sistemul cardiovascular, care include inima și vasele de sânge, transportă oxigenul către toate părțile corpului. Oxigenarea adecvată a sistemului cardiovascular asigură furnizarea eficientă a oxigenului către organe și țesuturi, inclusiv creierul. 

Importanța absorției intestinale

Temă medicală
Mihaela Brichici (Tetapeut în biorezonanță și nutriție)
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:25
Absorbția intestinală a mineralelor și vitaminelor joacă un rol crucial în menținerea sănătății și bunăstării noastre. Procesul de absorbție are loc în intestinul subțire, unde substanțele nutritive sunt preluate de către celulele intestinale și transferate în sânge pentru a fi distribuite în întregul organism. Absorbția eficientă a mineralelor și vitaminelor este esențială pentru a ne asigura că organismul primește cantitatea necesară de substanțe nutritive.  Un intestin sănătos și funcțional joacă un rol crucial în absorbția optimă a mineralelor și vitaminelor. 

Rolul colesterolului în organism

Temă medicală
Mihaela B.(Nutriționist / Terapeut biorezonanță)
🗓️ …… | ⏰ Ora  20:30 – 20:55

Carbohidratii sunt unul dintre cei trei macronutrienti esentiali, alaturi de proteine si grasimi, care furnizeaza energia necesara organismului nostru pentru a functiona corespunzator. Sunt considerati carburantul principal pentru corpul uman, deoarece furnizeaza energie imediata si sustin activitatea fizica si mentala. Acesti nutrienti sunt digerati si metabolizati in organism sub forma de glucoza, care este utilizata de celulele noastre drept sursa principala de energie. Sistemul nervos central, creierul si muschiul inimii sunt dependenti in mod special de carbohidrati pentru a functiona eficient.

Omul și complexitatea corpurilor energetice

Temă spirituală (Partea a 3-a) 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)
🗓️ …… | ⏰ Ora  20:30 – 20:55

Corpul uman este format dintr-un sistem complex de organe, țesuturi și celule, care lucrează împreună pentru a menține viața. Acesta este alimentat de energie provenită din hrana și din respirație, iar metabolismul are rolul de a transforma aceasta energie în forme pe care corpul le poate utiliza. În afara corpului fizic, există și corpurile energetice, care sunt considerate a fi componente ale sistemului energetic uman. Acestea sunt formate din mai multe niveluri, începând de la nivelul cel mai dens, până la cel mai subtil.

Eliminarea toxinelor din creier

Temă medicală și psihologică
Dorina Baciu (Teolog/Psiholog/ Terapeut Bioreoznanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 20:55
Eliminarea toxinelor din creier este crucială pentru menținerea unei sănătăți optime. Creierul nostru este responsabil pentru controlul majorității funcțiilor vitale și a proceselor cognitive, iar acumularea de toxine poate afecta negativ funcționarea acestuia. Eliminarea acestor substanțe nocive permite creierului să funcționeze eficient și să se regenereze. Prin adoptarea unui stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, hidratare adecvată, exerciții fizice regulate și somn de calitate, putem sprijini eliminarea eficientă a toxinelor și proteja sănătatea creierului pe termen lung.

Importanța comunicării în relații

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Comunicarea este fundamentala în orice relație umană. Indiferent dacă este vorba despre o relație personală, profesională sau socială, comunicarea eficientă este esențială pentru a stabili conexiuni puternice și pentru a construi înțelegere reciprocă. O comunicare eficientă în relații implică ascultarea activă, exprimarea clară și comunicarea non-verbală. Ascultarea activă ne permite să ne dăm seama de nevoile și preocupările celuilalt și să arătăm că îl respectăm. De asemenea, exprimarea clară a propriilor noastre sentimente și idei ajută la evitarea neînțelegerilor și a conflictelor.

Postul intermitent

Temă medicală
Amalia Geangu Hagău (Terapeut bioreoznanță și masaj)
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:30 – 20:55

Postul intermitent nu este o dietă în sine, ci un stil alimentar sănătos care alternează perioadele de post cu cele ale unei alimentații normale, echilibrate, dar lipsite de restricții severe.  Printre beneficiile unui astfel de stil alimentar se află scăderea în greutate și reglarea unor constante biologice.

Importanța carbohidraților

Temă medicală
Mihaela B.(Nutriționist / Terapeut biorezonanță)
🗓️ ………. | ⏰ Ora  20:25 – 20:55

Carbohidratii sunt unul dintre cei trei macronutrienti esentiali, alaturi de proteine si grasimi, care furnizeaza energia necesara organismului nostru pentru a functiona corespunzator. Sunt considerati carburantul principal pentru corpul uman, deoarece furnizeaza energie imediata si sustin activitatea fizica si mentala. Acesti nutrienti sunt digerati si metabolizati in organism sub forma de glucoza, care este utilizata de celulele noastre drept sursa principala de energie. Sistemul nervos central, creierul si muschiul inimii sunt dependenti in mod special de carbohidrati pentru a functiona eficient.

Importanța cunoașterii

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)
🗓️……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Una dintre cele mai importante aspecte ale cunoașterii este că ne permite să înțelegem lumea în care trăim. Prin cunoaștere, descoperim principiile și legile care guvernează natura, societatea și universul. Ne putem informa cu privire la istorie, cultură, știință, artă și multe alte domenii, extinzându-ne orizonturile și perspectiva asupra vieții. Cunoașterea ne ajuta să ne formăm propria opinie, să fim mai tolerați și să înțelegem diversitatea și complexitatea umanității.

Paraziții din corp, frățiorii paraziților astrali

Temă spirituală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog / Parapsiholog)
🗓️ Marți ….. | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

În general, conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste jumătate din populaţia planetei suferă de boli parazitare. Bolile parazitare sunt cauza întârzierii dezvoltării psihice şi fizice la copii; la adulții activi, ele reduc capacitatea de muncă, provocând alergizarea organismului infestat. Paraziții scad rezistența organismului. Chiar dacă este de domeniul SF-ului pentru unii oameni, paraziții din interiorul corpului nostru comunică cu prezențele unor entități cu energii joase sau care pot „parazita” sau afecta aura sau corpul astral al unei persoane.

Necesitatea îndrumătorului!

Temă psihologică
Ene Amalia 
🗓 ……  | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Îndrumarea este o relație de învățare, axată în general pe dezvoltarea personală pe termen lung a unei persoane care primește sprijin de la un îndrumător, o persoană cu experiență. Scopul principal este acela de a stimula creșterea personală și profesională, dezvoltarea abilităților, cunoștințelor și înțelegerii anumitor segmente.

Femei  vs  Barbati

Temă spirituală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog) 
🗓️ …….  | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

Nu există o diferență fundamentală între femei și bărbați în ceea ce privește natura lor umană, ci mai degrabă o serie de diferențe în funcție de sex care sunt determinate biologic. Aceste diferențe pot include diferențe anatomice și fiziologice, precum și diferențe în hormoni și comportament. Deși aceste diferențe pot fi semnificative în anumite contexte, cum ar fi sportul sau sănătatea sexuală, este important să subliniem că acestea nu determină abilitățile sau valoarea unei persoane.

Dincolo de aparențe! (partea  a- II a)

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog) 
🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:25

Se mai ascunde ceva dincolo de aparențe?
Sau nu mai este nimic?
Sau vedem doar ceea ce ne convine?
Oare aparențele ne pot salva?
Te așteptăm să PARTICIPI să vezi și tu cât de mare e diferența dintre esență și aparență.

Echilibrul între job și viață

 

Temă psihologică
Dorina Baciu (Teolog / Psiholog)
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:00 – 20:25 

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională implică și un program de lucru sănătos, echilibrat și care te ajută să eviți stările de stres accentuat. Dezechilibrul care apare atunci când nu există conceptul de work-life balance poate duce la lipsa de concentrare. Atunci când limitele dintre cele două lumi sunt încălcate cu regularitate, fie prin munca peste program sau printr-un stil haotic de lucru, se poate instala senzația de burnout.

Rolul și importanța vitaminelor

Temă medicală
Bianca S. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Vitaminele sunt nutrienți esențiali având roluri în : menținerea barierei de apărare la nivelul mucoaselor și creșterea rezistenței la infecții; metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor și mineralelor; sinteza unor structuri indispensabile (acizi nucleici și nucleoproteine din molecula de ADN, enzime, factori de coagulare); procesele de oxidare (efect antioxidant) și aterogeneză (efect antiaterogen).

Sănătatea celulară

Temă medicală
Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Celulele au multe forme, dimensiuni, și sunt de tipuri diferite, dar toate au funcții și nevoi de bază similare. Cunoașterea acestor funcții și nevoi celulare de bază, și susținerea acestora, permite corpului nostru să funcționeze optim la nivel celular, ceea ce generează, implicit, o bună funcționare a organelor și sistemelor acestuia. Iar sănătatea celulară pune accent pe modul în care putem susține un stil de viață și o dietă cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și funcționarea corectă a tuturor activităților din interiorul organismului.

Obiceiurile alimantare

Temă medicală
Mihaela B.(Nutriționist / Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Fiecare om, fiecare familie, chiar fiecare societate își are tipul său alimentar. Între om si alimentația sa există o relație, care deseori este mult mai profundă chiar decât ar dori omul să fie. Obiceiurile si gusturile alimentare transmise prin traditie sunt uneori aproape imposibil de schimbat într-o singură generație. O problemă importantă de sănătate o constituie anumite comportamente alimentare ale copiilor si tinerilor, fie prin aport insuficient de alimente.

Respirația conștientă

Temă medicală
Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Când a fost ultima dată când ai respirat adânc și încet și te-ai gândit îndeaproape la relația intimă între respirația ta, corpul tău, și mintea ta? Fiind conștient de respirația ta, ai oportunitatea unică de a-ți schimba și de a-ți îmbunătăți atât organismul, cât și mintea. Da, corpul tău are această capacitate incredibilă de a se transforma, și printr-o respirație corectă și conștientă! 

Cum să găsim scopul în viață

Temă psihologică
Dorina Baciu (Teolog / Psiholog)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50 

Scopul în viață nu înseamnă un singur lucru. Facem parte dintr-un Univers inteligent și fără limite. Să ne dorim un singur lucru în viață pare prea puțin.Și, cu toate acestea, de multe ori găsirea scopului în viață necesită multă energie…mai ales când avem ceva „de făcut”. “Scopul” nu este, de fapt, “ceva”. Ține mai mult de esența personală a fiecărui om în parte, care se manifestă în moduri care ajută atât persoana respectivă, cât și pe cei din jurul ei. 

Homeostazia / Echilibru   

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Homeostazia reprezintă tendința organismului de a căuta, în mod activ, o stare de echilibru, în așa fel încât celulele corpului nostru să poată supraviețui prin menținerea unei compoziții interne stabile. Menținerea acestui echilibru este esențială, deoarece activarea sau menținerea diferitelor procese ale corpului necesită energie, care la rândul său are nevoie ca elementele să fie utilizate ca un combustibil. Este important de reținut că homeostazia acționează pe baza existenței modificărilor care pot apărea atât în interiorul corpului, cât și în exterior, folosind și mecanismele ca leagă ambele medii.

Tulburările tranzitului intestinal

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Ana Maria Stoian 
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:00 – 20:20

Constipația este o afecțiune frecvent întâlnită în rândul populației generale.
Este caracterizată de eliminarea scaunelor de consistență crescută, tari, uscate, greu de evacuat sau de eliminarea scaunelor de consistență normală, dar la un interval de timp crescut (de regulă sub 3 evacuări spontane pe săptămână). 

Efectele binelui  

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Bunătatea există pur și simplu. Sentimentul pe care îl avem atunci când suntem martorii bunătății, când facem sau ni se fac fapte bune, înseamnă beneficii pentru starea noastră de sănătate. Atunci când bunătatea devine o obișnuință conștientă, spiritul bunătății ne înalță, ne amintește cine suntem și ce înseamnă viața. Bunătatea este superioară motivelor pentru care suntem buni. Este mai presus de dezbateri, filosofii, religii. Bunătatea este universală, ne leagă, ne apropie.  Binele tău este binele meu!

Absorția eficientă a nutrienților

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Mihaela Brichici
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:00 – 20:20 

Cum să generăm o absorbţie eficientă a nutrienţilor în organismul nostru ? Absorbția este scopul final al procesului digestiv, transportul componentelor alimentare – carbohidrați, grăsimi, proteine, vitamine, minerale – din tractul gastro-intestinal în mediul intern al corpului (o combinație de fluide biologice) Substanțele sunt absorbite în sânge, răspândite în organism și implicate în metabolism.

Emoțiile și sentimentele!

Temă psihologică –👩🏻‍⚕️ Bianca S. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Diferența dintre emoție și sentiment adesea provoacă confuzie. Fie că încercăm să intuim intențiile unei persoane sau să studiem mintea umană, fie că vorbim despre propria persoană, de o înțelegere a mecanismului propriu, este important să cunoaștem semnificația lor, diferența între cele două, dar și cum ne putem folosi de acestea pentru a preveni sau vindeca diferite afecțiuni.

Importanța răbdării

Temă psihologică –👩🏻‍⚕️ Mariana B. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Răbdarea este capacitatea de a accepta și tolera dificultățile, întârzierile și incertitudinile cu putere, calm și concentrare. Cu alte cuvinte, se referă la capacitatea de a rămâne calm în fața oricărei situații enervante. A fi răbdător este o calitate pe care foarte puțini o posedă.

Dietă sănătoasă la birou 

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Mihaela B. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

O alimentație sănătoasă este obiectivul multora dintre noi, însă a manca sănătos la birou este uneori foarte dificil. De ce? Programul încărcat, orarul prelungit, situațiile neașteptate sunt doar câteva exemple. Iată doar câteva exemple de motive care pot favoriza alegerea unor alimente nesănătoase drept sursa de energie la birou. Si atunci trebuie sa planificăm din timp ceea ce vom consuma la serviciu. Trebuie să fim atenți la gustările pe care le vom lua în cazul în care situația iese de sub control.

Importanța mișcării și a socializării

Temă psihologică
Bianca S
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Beneficiile mișcării pentru organism sunt nenumărate, de la întărirea musculaturii, până la efectele benefice asupra psihicului, toate aduc un plus pentru starea ta de sănătate. Știm că sportul practicat constant, dar și anumite exerciții periodice sunt metode prin care se asigură o funcționare mai bună a organismului. Atât mișcarea, cât și socializarea sunt extrem de importante pentru asigurarea unui echilibru al vieții.

Alimentele acide    vs    alimentele alcaline 

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Pentru a înțelege mai bine efectele alimentelor alcaline versus cele acide asupra
organismului, este important de știut rolul  pH -ului.  Acest pH este menținut de mai multe procese ale organismului, cum ar fi urinarea și respirația. Cu toate acestea, pH-ul poate fi diferit în diverse părți ale corpului.  Cu toate că nivelul pH-ului în sânge este bine controlat, pH-ul din urină se schimbă în funcție de nevoile corpului, și poate fi modificat de ceea ce mănânci și bei.

Alergiile și deparazitarea

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Beșleagă Mariana

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20 

Alergiile sunt reacții excesive a sistemului imunitar la anumite substanțe, anumiți alergeni, care sunt inofensive pentru majoritatea oamenilor. Simptomele alergiilor pot varia de la mancarime și iritație la probleme respiratorii și chiar șoc anafilactic.
Deparazitarea este procesul de eliminare a paraziților din organism. Paraziții pot fi viermi intestinali sau microorganisme care trăiesc în interiorul sau pe suprafața corpului și pot cauza probleme de sănătate. 

 

Când facem alegeri greșite? (p. 4)

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Psih.Dorina B.

🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:30 

Ai putea avea tot ce ți-ai dori….. însă ai făcut alegerea greșită..!
De ce mintea face de multe ori asocieri și alegeri greșite? Multe persoane reacționează negativ la diverse situații de viață, ca un act de reflex, fără să conștientizeze că alegerile făcute nu le aparțin, fiind preluate din familie sau societate. Anumite asocieri sau alegeri le facem pe baza unor programe mentale negative, șabloane sau condiționări preluate sau impuse de anturaj sau societate.

Dincolo de aparențe! – (p.2)

Temă psihologică 
🗓️ …… | Ora 20:30 – 21:00

Cum să fim autentici?
A fi autentic înseamnă a fi tu însuți, nimeni altcineva.
A fi autentic înseamnă să te eliberezi de învelișurile străine, aparent strălucitoare, de tot ce te ține departe de tine.
Vino să descoperi în Dincolo de APARENȚE 2 ce poți să faci să fii AUTENTIC.


_______________________________________ 

Mai există oare DEMNITATE?

Temă psihologică – 🧔🏻‍♂️ Mihai Lucian

🗓️ ……. | Ora 20:30 – 21:00

În viață contează să fii om, să fii acea persoană pentru care contează ce se întâmplă în jur. Lucrurile materiale nu te ajută să îți cumperi demnitatea, nu te ajută să fii un om valoros, nu te ajută decât să îți hrănești propriul orgoliu și să te lauzi cu asta.
Vino să dezbatem împreună aceste puncte în cadrul seminarului „DEMNITATEA”

Agresivitatea la adulți

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Psih.Dorina B.

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 21:00 

Agresivitatea este o formă de comportament orientat în sens distructiv, care poate duce la prejudicii fizice sau morale altor persoane. Comportamentul agresiv se poate manifesta prin abuzuri verbale (cuvinte care jignesc, calomniază), distrugerea unor bunuri, etc, fiind un act intenționat cauzat de probleme emoționale. Persoanele care prezintă un astfel de comportament manifestă un temperament impulsiv, irascibil și sunt foarte agitați.


_______________________________________ 

Eu am 7 ani de acasă, tu?

Temă psihologică 

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Bunele maniere sunt cartea noastră de vizită: de felul în care ne comportăm – atât acasă, cât și în societate – depinde dacă legăm ușor noi prietenii, dacă ne întegrăm în colectiv și, în cele din urmă, dacă avem sau nu succes în viață.
Cei șapte ani de-acasă sunt esențiali în formarea caracterului unui copil, aceasta fiind perioada în care micuțul deprinde obiceiuri sănătoase și nu numai.


_______________________________________ 

Cum să nu ne mai dăm cu stângu’n dreptu’!

Temă psihologică 

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Când ne-am cunoscut a fost iubire mare, atracție și pasiune. Acum…. Nu știu ce se întâmplă dar ceva a dispărut. Te-ai gândit vreodată ca unele COMPORTAMENTE pot fi stârnite chiar de TINE? Uneori, în relațiile de cuplu, de colegialitate sau  familiare, constați că lucrurile nu se întâmplă așa cum ți-ai dori? Simți că ceva este în neregulă? Vino să afli ce ANUME în cadrul seminarului „Cum să nu ne mai dăm cu stângu’n dreptu’!


_______________________________________ 

Stresul de zi cu zi!

Temă psihologică
Psih. Dorina B.
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Stresul este o componentă inevitabilă a vieții. Stresul este o stare emoțională și fizică de tensiune care poate să provină fie de la o situație, fie de la un gând ce determină frustrare, furie ori nervozitate și reprezintă modul de răspuns al organismului la aceste provocări. Dacă înveți cum să-l gestionezi cu succes, îți poate îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea mentală și fizică.


_______________________________________ 

Fibrom uterin

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ ……. | Ora 19:30 – 20:00

Fibroamele uterine sunt tumori benigne frecvente, care apar la aproximativ 70% dintre femei. De obicei, sunt descoperite întâmplător la un consult ginecologic de rutină. Alteori femeia se prezintă la medic din cauza unor simptome caracteristice acestei boli: sângerări uterine, tulburări de tranzit intestinal, dureri abdominale, tulburări de menstruație.


_______________________________________ 

Transformă-ți fricile!

Temă psihologică 

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Frica este un sentiment firesc drept pentru care prezenta ei nu denota momente de slăbiciune sau lipsa de curaj. Totuși, nu ne este întotdeauna ușor să identificăm fricile noastre, dar să le mai și gestionam?Te invit să descoperim împreună modalități de transformare a FRICII în curaj, în iubire și nu doar.


_______________________________________ 

Confirmări științifice

Temă spirituală –👩🏻‍⚕️Psih. Gabriela Popa

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Chiar de la începuturile ei, lumea observabilă și materialistă a științei s-a poziționat a fi adversara lumii idealiste a spiritualității și a energiilor omniprezente, aflate dincolo de cele cinci simțuri comune. Din secolul trecut cele două lumi pare că și-au dat mâna semnând multe armistiții, fără a avea pretenția că disputa lor s-a încheiat. 


_______________________________________ 

Noduli la sâni

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ …… | Ora 20:00 – 20:30

Schimbările la nivelul sânilor sunt des întâlnite. Încă de la primele semne de dezvoltare a sânilor, continuând cu menstruația și, în general, pe tot parcursul vieții, femeile resimt diferite dureri și schimbări, majoritatea normale. Și nodulii apar în mod frecvent, însă în majoritatea cazurilor aceștia sunt inofensivi și reprezintă schimbări la nivelul țesutului mamar. 


_______________________________________ 

Dieta cu puncte

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Diana Raulea

🗓️ ……. |  Ora 20:00 – 20:30

Este nevoie să înțelegem și mai bine legătura dintre alimentele pe care le consumăm și modul în care acestea ne pot afecta pozitiv sau negativ starea psihică. Alimentația reprezintă un proces conștient și voluntar și, prin urmare, este educabil.
Ce este important? Să îți dorești!


_______________________________________ 

Medicină energetică – afecțiuni intestinale

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Medicina energetică ne oferă tehnici și procedee prin care să realizăm scanare și ameliorare energetică într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei noastre. Dezechilibrul generează diferențe de ritm și viteză ale proceselor metabolice în diferite părți ale corpului, ceea ce provoacă disfuncții ce se pot extinde la nivelul întregului organism.


_______________________________________ 

Ce proteine complete să mâncăm?

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Proteinele sunt macronutrienți esențiali pentru o serie întreagă de procese fiziologice, având un rol central în sinteza și menținerea echilibrului musculaturii, enzimelor, hormonilor, oaselor, cartilajelor, părului și pielii. Proteinele contribuie la instalarea senzației de sațietate și acționează ca un combustibil suplimentar pentru organism în producția de energie, alături de carbohidrați și grăsimi. 


_______________________________________ 

Insomnia

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Psih. Dorina Baciu 

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 21:00

Insomnia este o tulburare a somnului care se manifestă prin dificultate în a adormi, somn insuficient sau de slabă calitate și o stare de oboseală pe parcursul zilei următoare. Atunci când aceste momente au loc frecvent, insomnia poate duce la apariția tulburărilor de concentrare la locul de muncă sau la scoală și o stare de somnolență. 


_______________________________________ 

Un corp și o minte sănătoasă

Temă sportivă

🗓️ …….  | ⏰ Ora  20:00 – 20:20 

Activitatea fizică îți aduce numeroase beneficii care depind de tipul de efort pe care il faci. Totuși, miscarea este cel mai important factor care îți îmbunătățeste sănătatea, iar aceasta va produce efecte pozitive indiferent de sportul pe care alegi sa il practici. Viaţa sedentară, lipsa timpului, oboseala acumulată la locul de muncă, toate aceste lucruri nu fac decat sa amâne mişcarea mereu „pe mâine„.


_______________________________________ 

Grup privat Facebook  Mihai Lucian Cunoaștere | Sănătate | Prosperitate ” 
Pentru înscrierea în grup apasă butonul de mai jos, completează formularul și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un membru al echipei pentru detalii legate de temele seminariilor cât și pentru validare.

Programul: 🗓️ Luni, Marți, Miercuri, Joi; ⏰ 20:00 – 20:55.