SEMINARE GRATUITE ONLINE

Programul evenimentelor:  🗓️ Luni,  Marți,  Miercuri,  Joi   |   ⏰ 20:00 – 20:55. 

Seminare gratuite online 

🗓️ Luni,  Marți,  Miercuri,  Joi  
⏰
20:00 – 20:55. 

Bine ai venit pe pagina mea de evenimente gratuite online!

Scopul seminarelor este acela de a sprijini dezvoltarea personală, educația sanitară și prevenirea afecțiunilor. Acestea au diferite teme psihologice, medicale, teologice, spirituale și se susțin de către oameni competenți pe grupul meu privat de Facebook, Mihai Lucian Cunoaștere | Sănătate | Prosperitate

Pentru înscrierea în grup apasă butonul de mai jos, apoi completează întrebările din formularul de grup.

‼️Adevărata bogăție🌈 este atunci când dăruiești 🤗📚, iar cei care o fac au totul 🙏.

Rugăciune de grup

Temă teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog)
🗓️ Luni – 22 Mai  | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

Rugăciunea este la modul cel mai simplu, dialogul nostru cu divinitatea.
Este o forma de comunicare frumoasa, revelatoare, vindecătoare, purificatoare, prin care noi ne reconectăm la Sursa Vieții, Divinitatea, în toată Unitatea și toate formele ei de expresie.
La nivel energetic, rugăciunea ne acordează la vibrația înaltă a divinității și lasă energiile ei să pătrundă în corpul nostru.

Omul și complexitatea corpurilor energetice

Temă spirituală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog) 
🗓️ Luni – 22 Mai  | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

Corpul uman este format dintr-un sistem complex de organe, țesuturi și celule, care lucrează împreună pentru a menține viața. Acesta este alimentat de energie provenită din hrana și din respirație, iar metabolismul are rolul de a transforma aceasta energie în forme pe care corpul le poate utiliza. În afara corpului fizic, există și corpurile energetice, care sunt considerate a fi componente ale sistemului energetic uman. Acestea sunt formate din mai multe niveluri, începând de la nivelul cel mai dens, până la cel mai subtil.

Femei  vs  Barbati (egali, dar nu la fel) 

Temă spirituală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog) 
🗓️ Marți – 23 Mai  | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

Nu există o diferență fundamentală între femei și bărbați în ceea ce privește natura lor umană, ci mai degrabă o serie de diferențe în funcție de sex care sunt determinate biologic. Aceste diferențe pot include diferențe anatomice și fiziologice, precum și diferențe în hormoni și comportament. Deși aceste diferențe pot fi semnificative în anumite contexte, cum ar fi sportul sau sănătatea sexuală, este important să subliniem că acestea nu determină abilitățile sau valoarea unei persoane.

Importanța cunoașterii de sine

Temă psihologică
Dorina Baciu (Teolog/Psiholog)
🗓 Marți  – 23 Mai  | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Cunoașterea de sine este extrem de importanta, deoarece ne ajuta să ne înțelegem mai bine, să ne descoperim puterile și limitele, să ne găsim sensul vieții și să ne dezvoltam potențialul. Cunoașterea de sine poate contribui la îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți, la dezvoltarea abilitaților de comunicare și la creșterea încrederii în sine. Cunoașterea de sine este esențială pentru o viață împlinită și sănătoasă, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Prin dezvoltarea acestei abilitați, putem învață să ne gestionam mai bine emoțiile, să avem relații mai bune cu ceilalți și să atingem mai ușor obiectivele noastre, ceea ce poate aduce o mai mare fericire și satisfacție în viață.

Zona de confort  vs  Succes

Temă psihologică
Dorina Baciu (Teolog/Psiholog)
🗓 Miercuri – 24 Mai  | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Zona de confort este un termen folosit pentru a descrie situația în care te simți în siguranță, comod și fară riscuri. Este acea zona în care știi exact ce să aștepți și cum să acționezi, pentru că ai mai făcut asta înainte și ești familiarizat cu ea. Este locul în care te simți protejat împotrivă schimbărilor și riscurilor, dar, în același timp, este și locul în care nu vei creste sau evolua prea mult. Pentru a creste și a evolua, trebuie să ieșim din zona de confort. Este necesar să încercam lucruri noi, să ne confruntam cu situații neobișnuite și să ne adaptam la schimbări.

M. Lucian răspunde la întrebările voastre 

Temă generală (Teologie / Psihologie / Spiritualitate / Medicină)
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog)
🗓 Miercuri – 24 Mai  | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Se întâmplă deseori în viață să trecem prin momente în care totul pare fără ieşire și ne tulbură atât de profund, încât ne întrebăm ce este cu adevărat important şi ce nu. Dacă nu ai un nici un răspuns sau o soluție, adresează întrebarea ta aici. Îți voi răspunde în cadrul seminarului, bineînțeles cu păstrarea anonimatului. 

Necesitatea îndrumătorului!

Temă psihologică
Ene Amalia 
🗓 Joi – 25 Mai  | ⏰ Ora 20:00 – 20:25

Îndrumarea este o relație de învățare, axată în general pe dezvoltarea personală pe termen lung a unei persoane care primește sprijin de la un îndrumător, o persoană cu experiență. Scopul principal este acela de a stimula creșterea personală și profesională, dezvoltarea abilităților, cunoștințelor și înțelegerii anumitor segmente.

Rugăciune de grup

Temă teologică
Dorina Baciu (Teolog/Psiholog)
🗓 Joi – 25 Mai  | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

Rugăciunea este la modul cel mai simplu, dialogul nostru cu divinitatea.
Este o forma de comunicare frumoasa, revelatoare, vindecătoare, purificatoare, prin care noi ne reconectăm la Sursa Vieții, Divinitatea, în toată Unitatea și toate formele ei de expresie.
La nivel energetic, rugăciunea ne acordează la vibrația înaltă a divinității și lasă energiile ei să pătrundă în corpul nostru.

Destruparea și Călătoria (partea I)

Temă spirituală 
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog) 
🗓️  ……. | Ora 20:35 – 21:10

Totul în viața noastră este important, inclusiv procesele destrupării(moartea) și călătoria. Cu siguranță, de mai multe ori toată lumea s-a gândit la ce se va întâmpla în continuare. O parte din oameni se tem de debutul acestui moment, alții îl așteaptă cu nerăbdare, iar unii pur și simplu trăiesc și nu-și amintesc că, mai devreme sau mai târziu, viața se va termina.

Afecțiunile în trup nu sunt pedepse

Temă Teologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog)
🗓️ …….  | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

Nu este corect să considerăm că afecțiunile în trup sunt pedepse. Această perspectivă poate fi considerată în mod greșit ca fiind o justificare pentru suferință, dar există multe motive diferite pentru care oamenii pot experimenta probleme de sănătate, iar aceste motive pot fi cauzate de factori biologici, genetici, de mediu, de stilul de viață sau de accidente. Este important să înțelegem că sănătatea fizică poate fi influențată de o varietate de factori, iar acești factori pot fi dificil de controlat în anumite circumstanțe. În plus, nimeni nu merită să sufere și să lupte cu probleme de sănătate, indiferent de circumstanțele lor.

Meditație ghidată

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog)
🗓️ …….  | ⏰ Ora  20:00 – 20:25

De ce este benefică meditația?
Meditația este o tehnică practicată de multe culturi și religii, care implică concentrarea atenției și calmarea minții pentru a ajunge la un nivel de conștiență mai profund și mai liniștit. Există mai multe tipuri de meditație, dar toate se bazează pe ideea de a ajunge la o stare de conștiență relaxată și focalizată. În general, meditația poate aduce o mulțime de beneficii pentru sănătatea mentală și fizică. Practicarea regulată a meditației poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății, la îmbunătățirea stării de spirit și a sănătății generale.

Respectul

Temă Psihologică
Dorina Baciu (Teolog/Psiholog)
🗓 ……..  | ⏰ Ora 20:30 – 20:55

A respecta pe cineva înseamnă a-i respecta credințele și valorile, a i le recunoaște, a le accepta, chiar dacă nu ești de acord cu ele. Înseamnă a avea răbdare să-l asculți, să încerci să-l înțelegi fără a emite judecăți de valoare sau critici. Respectul de sine ne ajută să construim și să menținem în viața noastră relații sănătoase și frumoase. Respectul de sine este: încrederea în capacitatea ta de a gândi spiritual, pentru a face faţă provocărilor fundamentale ale vieţii; sentimentul că meriți să fii fericit și îndreptăţit să îți manifești nevoile, că ești demn și să te bucuri de rezultatele eforturilor tale.

Postul intermitent și autofagia 

Temă medicală
Mihaela B. (Terapeut Biorezonanță și Nutriție)
🗓️ ……..  | ⏰ Ora  20:30 – 20:55

Postul intermitent nu este o dietă în sine, ci un stil alimentar sănătos care alternează perioadele de post cu cele ale unei alimentații normale, echilibrate, dar lipsite de restricții severe.  Printre beneficiile unui astfel de stil alimentar se află scăderea în greutate și reglarea unor constante biologice.

Medicină energetică – Afecțiuni pulmonare

Temă medicală 
Dorina Baciu (Teolog/Psiholog)
🗓️ …….  | ⏰ Ora  20:30 – 20:55

Medicina energetică ne oferă tehnici și procedee prin care să realizăm scanare și ameliorare energetică într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei noastre. Dezechilibrul generează diferențe de ritm și viteză ale proceselor metabolice în diferite părți ale corpului, ceea ce provoacă disfuncții ce se pot extinde la nivelul întregului organism.

Cunoaștere vs Ignoranță (partea – a III – a)

Temă spirituală
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog)
🗓️ …….  | ⏰ Ora  20:40 – 21:00

Am cunoscut mulți oameni care vor să fie ILUMINAȚI (comuniunea cu Tatăl Ceresc, sănătate, fericire, bogație) însă puțini sunt cei care înțeleg cu adevărat ce înseamnă acest termen. 
A fii luminat înseamnă, a fii lumină, a avea CUNOAȘTERE disponibilă ție astfel încât să o poți aplica în orice fel alegi tu.

Dincolo de aparențe! (partea  a- II a)

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog / Psiholog) 
🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:25

Se mai ascunde ceva dincolo de aparențe?
Sau nu mai este nimic?
Sau vedem doar ceea ce ne convine?
Oare aparențele ne pot salva?
Te așteptăm să PARTICIPI să vezi și tu cât de mare e diferența dintre esență și aparență.

Cum să ne schimbăm gândirea și viața ( p. I,II,III)

Temă psihologică
Mihai Lucian (Teolog/Psiholog)
🗓️ …….  | ⏰ Ora  20:25 – 20:50

Ați trăit vreodată sentimentul rutinei apăsătoare, când zilele seamănă unele cu altele? Sunt convins că te gândești la o schimbare a serviciului, a locuinței, a garderobei, sau eventual numai a decorului. Parcă îți dorești la un moment dat să cunoști oameni noi, interesanți, care transmit un ,,vibe” pozitiv, de la care ai ce învăța. 

Trauma de abandon

Temă Psihologică
Dorina Baciu (Teolog/Psiholog)
🗓 …….  | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Traumele copilăriei au un impact enorm asupra vieții de adult.  Rana de abandon este una dintre cele mai grele traume ale copilăriei. A abandona pe cineva înseamnă a-l părăsi, a-l lăsa deoparte, a nu vrea să te ocupi de el. Rana de abandon se poate manifesta diferit la fiecare, în funcție de tipul de personalitate.  Oamenii cu probleme de abandon se luptă cu îngrijorările că vor fi părăsiți de persoanele apropriate.

Deparazitarea 

Temă medicală
Mihaela B. (Terapeut Biorezonanță și Nutriție)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Bolile parazitare sunt cauza întârzierii dezvoltării psihice şi fizice la copii; la adulții activi, ele reduc capacitatea de muncă, provocând alergizarea organismului infestat, paraziții scad rezistența organismului. În general, conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste jumătate din populaţia planetei suferă de boli parazitare.

Echilibrul între job și viață

 

Temă psihologică
Dorina Baciu (Teolog / Psiholog)
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:00 – 20:25 

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională implică și un program de lucru sănătos, echilibrat și care te ajută să eviți stările de stres accentuat. Dezechilibrul care apare atunci când nu există conceptul de work-life balance poate duce la lipsa de concentrare. Atunci când limitele dintre cele două lumi sunt încălcate cu regularitate, fie prin munca peste program sau printr-un stil haotic de lucru, se poate instala senzația de burnout.

Rolul și importanța vitaminelor

Temă medicală
Bianca S. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Vitaminele sunt nutrienți esențiali având roluri în : menținerea barierei de apărare la nivelul mucoaselor și creșterea rezistenței la infecții; metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor și mineralelor; sinteza unor structuri indispensabile (acizi nucleici și nucleoproteine din molecula de ADN, enzime, factori de coagulare); procesele de oxidare (efect antioxidant) și aterogeneză (efect antiaterogen).

Sănătatea celulară

Temă medicală
Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Celulele au multe forme, dimensiuni, și sunt de tipuri diferite, dar toate au funcții și nevoi de bază similare. Cunoașterea acestor funcții și nevoi celulare de bază, și susținerea acestora, permite corpului nostru să funcționeze optim la nivel celular, ceea ce generează, implicit, o bună funcționare a organelor și sistemelor acestuia. Iar sănătatea celulară pune accent pe modul în care putem susține un stil de viață și o dietă cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și funcționarea corectă a tuturor activităților din interiorul organismului.

Obiceiurile alimantare

Temă medicală
Mihaela B.(Nutriționist / Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Fiecare om, fiecare familie, chiar fiecare societate își are tipul său alimentar. Între om si alimentația sa există o relație, care deseori este mult mai profundă chiar decât ar dori omul să fie. Obiceiurile si gusturile alimentare transmise prin traditie sunt uneori aproape imposibil de schimbat într-o singură generație. O problemă importantă de sănătate o constituie anumite comportamente alimentare ale copiilor si tinerilor, fie prin aport insuficient de alimente.

Respirația conștientă

Temă medicală
Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Când a fost ultima dată când ai respirat adânc și încet și te-ai gândit îndeaproape la relația intimă între respirația ta, corpul tău, și mintea ta? Fiind conștient de respirația ta, ai oportunitatea unică de a-ți schimba și de a-ți îmbunătăți atât organismul, cât și mintea. Da, corpul tău are această capacitate incredibilă de a se transforma, și printr-o respirație corectă și conștientă! 

Cum să găsim scopul în viață

Temă psihologică
Dorina Baciu (Teolog / Psiholog)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50 

Scopul în viață nu înseamnă un singur lucru. Facem parte dintr-un Univers inteligent și fără limite. Să ne dorim un singur lucru în viață pare prea puțin.Și, cu toate acestea, de multe ori găsirea scopului în viață necesită multă energie…mai ales când avem ceva „de făcut”. “Scopul” nu este, de fapt, “ceva”. Ține mai mult de esența personală a fiecărui om în parte, care se manifestă în moduri care ajută atât persoana respectivă, cât și pe cei din jurul ei. 

Alimentația sănătoasă

Temă medicală
Mihaela B.(Nutriționist / Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

O alimentație sănătoasă și echilibrată este unul dintre factorii principali pentru menținerea sănătății fizice și mintale, pentru a preveni sau limita o serie de boli și pentru a încetini procesul de îmbătrânire. Pentru ca o dietă să fie calificată drept sănătoasă, trebuie să fie luate în considerare toate aspectele sale, de la alimentele ingerate la obiceiurile de consum.

Candidoza

Temă medicală
Ana Maria S. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Candida trăiește pe piele sau în interiorul organismului uman, în cavitatea bucală, gât, intestine sau vagin, fără să cauzeze infecții fungice, cum este candidoza. Ciuperca devine patogenă în momentul în care se dezvoltă necontrolat sau pătrunde în sistemul circulator și ajunge la organe vitale, cum sunt inima, plămânii sau creierul. Cum poate fi prevenită candidoza?

Atitudinea este secretul succesului

Temă psihologică
Amalia Geangu Hagău
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Pentru a-ți atinge potențialul major în viață, trebuie să înveți să-ți cizelezi atitudinea și impactul ei asupra performanțelor tale. Este un proces care necesită timp și răbdare,  dar care îți va aduce doar gânduri și trăiri pozitive și care te va face să te apreciezi mai mult pe tine și pe ceilalți. Vei realiza că toate se întâmplă cu un scop și vei deveni mul mai încrezător în propria intuiție și în luarea deciziilor. 

Homeostazia / Echilibru   

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Homeostazia reprezintă tendința organismului de a căuta, în mod activ, o stare de echilibru, în așa fel încât celulele corpului nostru să poată supraviețui prin menținerea unei compoziții interne stabile. Menținerea acestui echilibru este esențială, deoarece activarea sau menținerea diferitelor procese ale corpului necesită energie, care la rândul său are nevoie ca elementele să fie utilizate ca un combustibil. Este important de reținut că homeostazia acționează pe baza existenței modificărilor care pot apărea atât în interiorul corpului, cât și în exterior, folosind și mecanismele ca leagă ambele medii.

Tulburările tranzitului intestinal

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Ana Maria Stoian 
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:00 – 20:20

Constipația este o afecțiune frecvent întâlnită în rândul populației generale.
Este caracterizată de eliminarea scaunelor de consistență crescută, tari, uscate, greu de evacuat sau de eliminarea scaunelor de consistență normală, dar la un interval de timp crescut (de regulă sub 3 evacuări spontane pe săptămână). 

Cum să arătăm mai tineri

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Mihaela B.(Nutriționist / Terapeut biorezonanță)
🗓️  …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Este adevarat, nu ar trebui sa te rusinezi niciodata cu varsta ta – de fapt, sunt sigura ca in acest moment esti mai frumoasa decat acum 10 ani, si asta pentru ca experientele de viata te-au impins catre asumarea acestei frumuseti. Uneori, privindu-ne în oglindă, ne dorim să întoarcem timpul înapoi, sau cel puțin să-l oprim pentru o clipă, cât ochii și părul strălucesc de perfecțiune.  

 

Tinerețe prin detoxifiere!

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Bianca S. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ ……. | Ora 20:25 – 20:50

Timpul trece peste noi și neglijăm adesea să ne tratăm cu grijă, mai ales în momente de stres. Chiar dacă această pandemie ne-a dat peste cap planurile de viitor, e important să nu uităm că sănătatea este prioritară. Pentru că ea nu face pauze niciodată, are nevoie constantă de îngrijire și atenție din partea noastră dacă vrem să se păstreze la cote maxime.

Eliberare emoțională prin dans!

Temă psihologică –👩🏻‍⚕️ Bianca S. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ Marți – 13 Martie | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Comunicarea este atât de importantă în viața noastră de zi cu zi, iar capacitatea de a vorbi, a citi și a scrie este esențială. Frumusețea dansului este că putem exprima atât de multe fără să rostim un singur cuvânt. Dansul îți permite să exprimi emoții și gânduri într-un mod de comunicare onest și poate atinge oamenii în moduri prin care cuvintele pur si simplu nu le pot atinge.

Efectele binelui  

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Bunătatea există pur și simplu. Sentimentul pe care îl avem atunci când suntem martorii bunătății, când facem sau ni se fac fapte bune, înseamnă beneficii pentru starea noastră de sănătate. Atunci când bunătatea devine o obișnuință conștientă, spiritul bunătății ne înalță, ne amintește cine suntem și ce înseamnă viața. Bunătatea este superioară motivelor pentru care suntem buni. Este mai presus de dezbateri, filosofii, religii. Bunătatea este universală, ne leagă, ne apropie.  Binele tău este binele meu!

Diabetul zaharat

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Dr. Gabriela C. (Teolog / Medic)
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:00 – 20:20

Diabetul zaharat este o boală metabolică care se însoțesșe de valori ridicate ale glicemiei. Atunci când o persoană suferă de diabet zaharat, organismul său nu mai produce suficientă insulină sau nu poate folosi în mod eficient insulina pe care o produce. Diabetul este o afecțiune care schimbă viața persoanei, care necesită o monitorizare atentă a zahărului din sânge. În timp ce diabetul în sine este ușor de gestionat, complicațiile sale pot avea un impact grav asupra vieții de zi cu zi, iar unele pot fi fatale dacă nu sunt tratate imediat.

Cum să creștem stima de sine (partea – a III-a)

Temă psihologică –👩🏻‍⚕️ Dorina Baciu (Teolog / Psiholog)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Stima de sine reprezintă modul în care ne prețuim și ne percepem pe noi înșine. Atunci când stima de sine este căzută pe termen lung devine o problemă, putând avea un efect dăunător asupra sănătății noastre mintale și asupra vieții de zi cu zi!
Stima de sine sau părerea pe care o ai despre tine îți influențează modul de a lua decizii, de a acționa, modul în care te înțelegi cu ceilalți , succesul.

Hidratarea | Deparazitare | Detoxifiere

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Bianca Spătaru (Nutriționist / Biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Hidratarea, alcalinizarea, deparazitarea și detoxifierea corpului este esențială pentru menținerea sănătății. Studiile științifice demonstrează că bacteriile, virusurile, ciupercile și celulele cancerigene, nu pot supraviețui într-un mediu alcalin. Vindecarea si regenerarea presupun 4 elemente: hidratare, alcalinizare, deparazitare şi detoxifiere. 

Recunoștința

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Beneficiile exersării recunoștinței sunt aproape nesfârșite. Oamenii care practică în mod regulat recunoștința, făcându-și timp să observe și să reflecteze asupra lucrurilor pentru care sunt recunoscători, experimentează mai multe emoții pozitive, se simt mai în viață, dorm mai bine, exprimă mai multă compasiune și bunătate, și chiar au un sistem imunitar mai puternic.

Absorția eficientă a nutrienților

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Mihaela Brichici
🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:00 – 20:20 

Cum să generăm o absorbţie eficientă a nutrienţilor în organismul nostru ? Absorbția este scopul final al procesului digestiv, transportul componentelor alimentare – carbohidrați, grăsimi, proteine, vitamine, minerale – din tractul gastro-intestinal în mediul intern al corpului (o combinație de fluide biologice) Substanțele sunt absorbite în sânge, răspândite în organism și implicate în metabolism.

Emoțiile și sentimentele!

Temă psihologică –👩🏻‍⚕️ Bianca S. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Diferența dintre emoție și sentiment adesea provoacă confuzie. Fie că încercăm să intuim intențiile unei persoane sau să studiem mintea umană, fie că vorbim despre propria persoană, de o înțelegere a mecanismului propriu, este important să cunoaștem semnificația lor, diferența între cele două, dar și cum ne putem folosi de acestea pentru a preveni sau vindeca diferite afecțiuni.

Fericire și împlinire (partea – II)

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Psiholog și Teolog Dorina B.
🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Legătura strânsă dintre sistemul nervos și sistemul endocrin ne oferă nouă tuturor celor care dorim, sănătatea mintală și fericire, care este un motiv suficient pentru a face din fericire o prioritate. Știința a dovedit că prin echilibrarea celor două sisteme le care se adaugă obiceiuri noi de gândire, sănătoase, îți poți modifica structura și chimia creierului.

Importanța răbdării

Temă psihologică –👩🏻‍⚕️ Mariana B. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Răbdarea este capacitatea de a accepta și tolera dificultățile, întârzierile și incertitudinile cu putere, calm și concentrare. Cu alte cuvinte, se referă la capacitatea de a rămâne calm în fața oricărei situații enervante. A fi răbdător este o calitate pe care foarte puțini o posedă.

Dietă sănătoasă la birou 

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Mihaela B. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

O alimentație sănătoasă este obiectivul multora dintre noi, însă a manca sănătos la birou este uneori foarte dificil. De ce? Programul încărcat, orarul prelungit, situațiile neașteptate sunt doar câteva exemple. Iată doar câteva exemple de motive care pot favoriza alegerea unor alimente nesănătoase drept sursa de energie la birou. Si atunci trebuie sa planificăm din timp ceea ce vom consuma la serviciu. Trebuie să fim atenți la gustările pe care le vom lua în cazul în care situația iese de sub control.

Zahărul

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Isabelle Gouda (Terapeut Biorezonanță)

🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:00 – 20:20 

Considerat cel mai otrăvitor și dezastruos produs alimentar pentru organism, zahărul este dăunător până și AND-ului nostru. Moleculele de zahăr sunt considerate dextrogire, având o mișcare inversă mișcării de rotație a AND-ului nostru. Alte efectele ale consumului de zahăr? Inflamație, creștere în greutate, diabet și boala ficatului gras. Toate aceste afecțiuni sunt legate de un risc crescut de atac de cord și accident vascular cerebral.  

Beneficiile apei în corp

Temă psihologică –👩🏻‍⚕️ Mihaela B. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:25 – 20:50

Hidratarea, alcalinizarea, deparazitarea și detoxifierea corpului este esențială pentru menținerea sănătății. Studiile științifice demonstrează că bacteriile, virusurile, ciupercile și celulele cancerigene, nu pot supraviețui într-un mediu alcalin. Vindecarea si regenerarea presupun 4 elemente: hidratare, alcalinizare, deparazitare şi detoxifiere.

Ce sunt superalimentele?

Temă psihologică –👩🏻‍⚕️ Ana Maria S. (Terapeut nutriție / biorezonanță)
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Produse cu o densitate nutrițională extrem de mare, superalimentele te ajută să fii mai sănătoasă, să te simți mai bine în fiecare zi, să ții bătrânețea la distanta și, luptând cu radicalii liberi și oxidarea celulară, să previi bolile cronice și degenerative. Asta nu înseamnă că pot vindeca orice afecțiune: multă lume are așteptări nerealiste de la superalimente și uită că acestea trebuie incluse într-un stil de viată sănătos. 

Importanța mișcării și a socializării

Temă psihologică
Bianca S
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Beneficiile mișcării pentru organism sunt nenumărate, de la întărirea musculaturii, până la efectele benefice asupra psihicului, toate aduc un plus pentru starea ta de sănătate. Știm că sportul practicat constant, dar și anumite exerciții periodice sunt metode prin care se asigură o funcționare mai bună a organismului. Atât mișcarea, cât și socializarea sunt extrem de importante pentru asigurarea unui echilibru al vieții.

Alimentele acide    vs    alimentele alcaline 

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Isabelle G. (Terapeut biorezonanță)
🗓️ …….. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Pentru a înțelege mai bine efectele alimentelor alcaline versus cele acide asupra
organismului, este important de știut rolul  pH -ului.  Acest pH este menținut de mai multe procese ale organismului, cum ar fi urinarea și respirația. Cu toate acestea, pH-ul poate fi diferit în diverse părți ale corpului.  Cu toate că nivelul pH-ului în sânge este bine controlat, pH-ul din urină se schimbă în funcție de nevoile corpului, și poate fi modificat de ceea ce mănânci și bei.

Alergiile și deparazitarea

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Beșleagă Mariana

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20 

Alergiile sunt reacții excesive a sistemului imunitar la anumite substanțe, anumiți alergeni, care sunt inofensive pentru majoritatea oamenilor. Simptomele alergiilor pot varia de la mancarime și iritație la probleme respiratorii și chiar șoc anafilactic.
Deparazitarea este procesul de eliminare a paraziților din organism. Paraziții pot fi viermi intestinali sau microorganisme care trăiesc în interiorul sau pe suprafața corpului și pot cauza probleme de sănătate. 

 

Infecțiile urinare

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu (Teolog / Medic)

🗓️ ……. | ⏰ Ora  20:25 – 20:50

Infecțiile urinare reprezintă una dintre cele mai comune probleme de sănătate, care afectează cu preponderență femeile. În cele mai multe cazuri, bacteria care care provoacă apariția infecțiilor urinare este Escherichia coli (E.coli). O infecție urinară nu reprezintă o boala cu transmitere sexuală, însă contactul sexual poate favoriza migrarea bacteriilor către tractul urinar. Tocmai de aceea este important menții o bună igienă a aparatului genital.  

Dincolo de aparențe! – (p.2)

Temă psihologică 

🗓️ …… | Ora 20:30 – 21:00

Cum să fim autentici?
A fi autentic înseamnă a fi tu însuți, nimeni altcineva.
A fi autentic înseamnă să te eliberezi de învelișurile străine, aparent strălucitoare, de tot ce te ține departe de tine.
Vino să descoperi în Dincolo de APARENȚE 2 ce poți să faci să fii AUTENTIC.


_______________________________________ 

Când facem alegeri greșite? (p. 4)

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Psih.Dorina B.

🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:30 

Ai putea avea tot ce ți-ai dori….. însă ai făcut alegerea greșită..!
De ce mintea face de multe ori asocieri și alegeri greșite? Multe persoane reacționează negativ la diverse situații de viață, ca un act de reflex, fără să conștientizeze că alegerile făcute nu le aparțin, fiind preluate din familie sau societate. Anumite asocieri sau alegeri le facem pe baza unor programe mentale negative, șabloane sau condiționări preluate sau impuse de anturaj sau societate.

Despre dieta cu gluten

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Beșleagă Mariana

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:20 

Principiul acestei diete este unul extrem de simplu: trebuie sa elimini glutenul din mesele tale zilnice. Aceasta este recomandata in primul rand persoanelor care sufera de enteropatia glutenica denumita si boala celiaca. Exista dovezi care sugerează ca cel puțin 1 din 10 persoane este sensibila sau nu tolerează glutenul. Multe boli autoimune pot fi, de asemenea, asociate cu intoleranta la gluten, cum ar fi, fibromialgia, oboseala cronica, artrita reumatoida, tulburările tiroidiene si diabetul. 

 

Ritmul circadian

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Ana M. (Asistent medical / T. Biorezonanță)

🗓️ …… | ⏰ Ora 20:00 – 20:20

Ritmul circadian este stabilit și reglat pe baza mai multor factori din mediul înconjurător, în principal ciclul natural lumină-întuneric (zi-noapte). Diferite sisteme ale corpului urmează ritmuri circadiene, unul dintre cele mai importante și cunoscute fiind ciclul somn-veghe. Ritmul circadian poate influența însă și temperatura corpului, metabolismul, tensiunea arterială, secreția anumitor hormoni sau digestia.

Mai există oare DEMNITATE?

Temă psihologică – 🧔🏻‍♂️ Mihai Lucian

🗓️ ……. | Ora 20:30 – 21:00

În viață contează să fii om, să fii acea persoană pentru care contează ce se întâmplă în jur. Lucrurile materiale nu te ajută să îți cumperi demnitatea, nu te ajută să fii un om valoros, nu te ajută decât să îți hrănești propriul orgoliu și să te lauzi cu asta.
Vino să dezbatem împreună aceste puncte în cadrul seminarului “DEMNITATEA”

Agresivitatea la adulți

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Psih.Dorina B.

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 21:00 

Agresivitatea este o formă de comportament orientat în sens distructiv, care poate duce la prejudicii fizice sau morale altor persoane. Comportamentul agresiv se poate manifesta prin abuzuri verbale (cuvinte care jignesc, calomniază), distrugerea unor bunuri, etc, fiind un act intenționat cauzat de probleme emoționale. Persoanele care prezintă un astfel de comportament manifestă un temperament impulsiv, irascibil și sunt foarte agitați.


_______________________________________ 

Eu am 7 ani de acasă, tu?

Temă psihologică 

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Bunele maniere sunt cartea noastră de vizită: de felul în care ne comportăm – atât acasă, cât și în societate – depinde dacă legăm ușor noi prietenii, dacă ne întegrăm în colectiv și, în cele din urmă, dacă avem sau nu succes în viață.
Cei șapte ani de-acasă sunt esențiali în formarea caracterului unui copil, aceasta fiind perioada în care micuțul deprinde obiceiuri sănătoase și nu numai.


_______________________________________ 

Cum să nu ne mai dăm cu stângu’n dreptu’!

Temă psihologică 

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Când ne-am cunoscut a fost iubire mare, atracție și pasiune. Acum…. Nu știu ce se întâmplă dar ceva a dispărut. Te-ai gândit vreodată ca unele COMPORTAMENTE pot fi stârnite chiar de TINE? Uneori, în relațiile de cuplu, de colegialitate sau  familiare, constați că lucrurile nu se întâmplă așa cum ți-ai dori? Simți că ceva este în neregulă? Vino să afli ce ANUME în cadrul seminarului “Cum să nu ne mai dăm cu stângu’n dreptu’!


_______________________________________ 

Sistemul nervos 

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Sistemul nervos este o rețea complexa de nervi și celule care trimit mesaje de la creier și măduvă spinării la diferite părți ale corpului. Ajută la comunicarea dintre diferite părți ale corpului folosind atât semnale electrice cât și chimice pentru a trimite mesajele dorite incluzând atât sistemul nervos central cât și sistemul nervos periferic. 


_______________________________________ 

Civilizații necunoscute (partea a XIV-a) 

Temă spirituală –🧔🏻‍♂️ Mihai Lucian

🗓️ …… | ⏰ Ora 20:30 – 21:00 

Informaţiile vehiculate în prezent despre aceste civilizaţii sunt învăluite în atât de multe teorii, legende şi speculaţii, încât este realmente dificil să decelezi ce anume mai poate fi considerat ca fiind un adevăr obiectiv. În cele ce urmează vom urmări să evidenţiem totuşi elementele cele mai pertinente, susţinute de atestările istorice.


_______________________________________ 

Gelozia (partea a II-a) 

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Psih. Dorina B.

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30 

Gelozia are în spate o emoție legată de teamă, de neîncredere în propria persoană, de abandon, de respingere. În doze mici, ea are valențe pozitive, pentru că transmite prtenerului mesajul „îmi pasă de tine, ma interesează ce se întâmplă cu tine”. În lipsa ei, se poate naște ideea de nepăsare din partea celuilalt. 


_______________________________________ 

Oglinda mea, oglinda ta?

Temă psihologică 

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Tu ai iubi un om ca tine?
Fii curios, cauta, imagineaza-ti. Toate acestea lucruri ar trebui sa iti fie la indemana. Putem cadea in capcana emotiilor, putem crede despre acel sentiment pe care ni-l da motivatia, de exemplu, ca ne poate fi suficient, dar fara actiune el trece imediat. Te astept sa descoperim impreuna ce te tine pe LOC.
Vino sa afli cum arata OGLINDA ta!


_______________________________________ 

Enzimele

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Dr. Gabriela. și 👩🏻‍⚕️ Dr. Irina I.

🗓️ ……. | Ora 20:30 – 21:00 

Enzimele sunt un tip de proteine care se regăsesc în interiorul unei celule și accelerează viteza unei reacții chimice importante pentru organism, precum distrugerea toxinelor și descompunerea particulelor alimentare în timpul digestiei. Enzimele digestive sunt produse în principal în pancreas, stomac ți intestinul subțire. 


_______________________________________ 

Stresul de zi cu zi!

Temă psihologică
Psih. Dorina B.
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Stresul este o componentă inevitabilă a vieții. Stresul este o stare emoțională și fizică de tensiune care poate să provină fie de la o situație, fie de la un gând ce determină frustrare, furie ori nervozitate și reprezintă modul de răspuns al organismului la aceste provocări. Dacă înveți cum să-l gestionezi cu succes, îți poate îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea mentală și fizică.


_______________________________________ 

Fibrom uterin

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ ……. | Ora 19:30 – 20:00

Fibroamele uterine sunt tumori benigne frecvente, care apar la aproximativ 70% dintre femei. De obicei, sunt descoperite întâmplător la un consult ginecologic de rutină. Alteori femeia se prezintă la medic din cauza unor simptome caracteristice acestei boli: sângerări uterine, tulburări de tranzit intestinal, dureri abdominale, tulburări de menstruație.


_______________________________________ 

Menopauza

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Dr. Gabriela C. 

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 21:00

Odată cu trecerea timpului, organismul nu mai are același randament, pentru că intervine uzura. Din această perspectivă, menopauza face parte din procesul biologic natural de îmbătrânire și aduce schimbări majore în viață oricărei femei. Ea nu trebuie vazută, însa, ca perioada de declin, ci ca un mod de a marca încheierea unui capitol, pentru a face loc unui nou început. 


_______________________________________ 

Colagenul, tinerețea și sănătatea

Temă medicală –👩🏻‍⚕️ Dr. Gabriela C. și 👩🏻‍⚕️ Bianca S.

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 21:00

Rolul colagenului în organismul uman este imens. Este ca un stimulent pentru viața moleculără pe care o asociază cu frumusețea tocmai datorită capacității sale de a menține tinerețea în corpul uman. Constituie cea mai mare parte din proteinele din corpul nostru, până la 30%. Colagenul este o proteina care te poate ajuta sa slăbești, fiind proteina pura. 


_______________________________________ 

Transformă-ți fricile!

Temă psihologică 

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Frica este un sentiment firesc drept pentru care prezenta ei nu denota momente de slăbiciune sau lipsa de curaj. Totuși, nu ne este întotdeauna ușor să identificăm fricile noastre, dar să le mai și gestionam?Te invit să descoperim împreună modalități de transformare a FRICII în curaj, în iubire și nu doar.


_______________________________________ 

Depresia (partea IV)

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️Psih. Dorina Baciu

🗓️ ……. | ⏰ Ora 19:30 – 20:00

Depresia este cunoscută sub numele de tulburare depresivă majoră, determină un sentiment profund de tristețe, apatie și lipsa interesului față de activitățile zilnice. Depresia este diferită de fluctuațiile de dispoziție cu care ne confruntăm cu toții, pe parcursul vieții. Cel mai bun mod de a-ți da seama dacă suferi de depresie este să te informezi.


_______________________________________ 

Confirmări științifice

Temă spirituală –👩🏻‍⚕️Psih. Gabriela Popa

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Chiar de la începuturile ei, lumea observabilă și materialistă a științei s-a poziționat a fi adversara lumii idealiste a spiritualității și a energiilor omniprezente, aflate dincolo de cele cinci simțuri comune. Din secolul trecut cele două lumi pare că și-au dat mâna semnând multe armistiții, fără a avea pretenția că disputa lor s-a încheiat. 


_______________________________________ 

Epuizarea prin muncă (Bernaut)

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Dorina Baciu

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:00 – 20:30

Este nevoie sa intelegem si mai bine legatura dintre alimentele pe care le consumam si modul in care acestea ne pot afecta pozitiv sau negativ starea psihica. Alimentatia reprezinta un proces constient si voluntar si, prin urmare, este educabil.
Ce este important? Sa iti doresti!


_______________________________________ 

Noduli la sâni

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ …… | Ora 20:00 – 20:30

Schimbările la nivelul sânilor sunt des întâlnite. Încă de la primele semne de dezvoltare a sânilor, continuând cu menstruația și, în general, pe tot parcursul vieții, femeile resimt diferite dureri și schimbări, majoritatea normale. Și nodulii apar în mod frecvent, însă în majoritatea cazurilor aceștia sunt inofensivi și reprezintă schimbări la nivelul țesutului mamar. 


_______________________________________ 

Înlătură kilogramele în plus

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ ……. |  Ora 20:00 – 20:30

Cum ar fii să fi suplă pentru totdeauna? Este necesar ca tu să știi că a slăbii corect, sănătos și de durată înseamnă a corecta mecanismul energetic, al minții, nutriția dar și obișnuințele nesănătoase, ca după să dezvolți un mod de viață de calitate la nivel de ființă, nu doar la suprafață. Doar cu o abordare corectă vei avea pentru totdeauna un trup minunat și un suflet pereche compatibil frumos lângă tine.


_______________________________________ 

A sosit timpul!

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Diana Raulea

🗓️ ……. |  Ora 20:00 – 20:30

“Nu am timp”, “Sa văd dacă pot!”, “Nu știu când o să reușesc să fac și asta…”.
Brusc parcă “s-a terminat” timpul sau doar unii au vreo metodă magică prin care dilată ziua la vreo 48 ore.
Haide sa descoperim impreuna ce avem in COMUN cu totii


_______________________________________ 

Apa –  religie, filozofie, viață (partea – a II-a)

Temă religioasă –🧔🏻‍♂️ Mihai Lucian

🗓️ ……. | Ora 20:30 – 21:00

Apa a reprezentat de-a lungul mileniilor însăți viața fiind reprezentată în religie, artă și în gândirea filozofică. Dicționarul de simboluri reduce semnificațiile simbolice ale apei la trei teme dominante: origine a vieții, mijloc de purificare și centru de regenerescență. Apa este considerată purificatoare în majoritatea religiilor ( hinduismul, creștinismul, islamismul, iudaismul și șintoismul). 


_______________________________________ 

Dieta cu puncte

Temă medicală – 👩🏻‍⚕️ Diana Raulea

🗓️ ……. |  Ora 20:00 – 20:30

Este nevoie să înțelegem și mai bine legătura dintre alimentele pe care le consumăm și modul în care acestea ne pot afecta pozitiv sau negativ starea psihică. Alimentația reprezintă un proces conștient și voluntar și, prin urmare, este educabil.
Ce este important? Să îți dorești!


_______________________________________ 

Medicină energetică – afecțiuni intestinale

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Medicina energetică ne oferă tehnici și procedee prin care să realizăm scanare și ameliorare energetică într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei noastre. Dezechilibrul generează diferențe de ritm și viteză ale proceselor metabolice în diferite părți ale corpului, ceea ce provoacă disfuncții ce se pot extinde la nivelul întregului organism.


_______________________________________ 

Ce proteine complete să mâncăm?

Temă medicală –👩🏻‍⚕️Dr. Gabriela Chivu

🗓️ ……. | Ora 20:00 – 20:30

Proteinele sunt macronutrienți esențiali pentru o serie întreagă de procese fiziologice, având un rol central în sinteza și menținerea echilibrului musculaturii, enzimelor, hormonilor, oaselor, cartilajelor, părului și pielii. Proteinele contribuie la instalarea senzației de sațietate și acționează ca un combustibil suplimentar pentru organism în producția de energie, alături de carbohidrați și grăsimi. 


_______________________________________ 

Insomnia

Temă psihologică – 👩🏻‍⚕️ Psih. Dorina Baciu 

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 21:00

Insomnia este o tulburare a somnului care se manifestă prin dificultate în a adormi, somn insuficient sau de slabă calitate și o stare de oboseală pe parcursul zilei următoare. Atunci când aceste momente au loc frecvent, insomnia poate duce la apariția tulburărilor de concentrare la locul de muncă sau la scoală și o stare de somnolență. 


_______________________________________ 

De ce articulațiile au nevoie de ajutor?

Temă medicală –🧔🏻‍♂️ Mihai Lucian

🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 21:00

În urma traumelor minore, a modificărilor induse de vârstă în organism și de greutatea excedentară, ridicarea de greutăți, sedentarismul, mersul îndelungat pe tocuri, etc., scade producția de acid hialuronic (principalul element nutritiv pentru articulații) de către capsula articulară, și, pe cale de consecință, apar tulburări la nivelul hrănirii cartilajului, iar suprafețele cartilaginoase se subțiază. 


_______________________________________ 

Un corp și o minte sănătoasă

Temă sportivă
Lăzărescu Alexandru
🗓️ …….  | ⏰ Ora  20:00 – 20:20 

Activitatea fizică îți aduce numeroase beneficii care depind de tipul de efort pe care il faci. Totuși, miscarea este cel mai important factor care îți îmbunătățeste sănătatea, iar aceasta va produce efecte pozitive indiferent de sportul pe care alegi sa il practici. Viaţa sedentară, lipsa timpului, oboseala acumulată la locul de muncă, toate aceste lucruri nu fac decat sa amâne mişcarea mereu „pe mâine„.


_______________________________________ 

Abordarea completă a vindecării

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 21:00

Este timpul și pentru tine să pui punct confuziilor și suferințelor pe care le trăiești, care îți produc blocaje emoționale și îți afectează tot fluxul vieții. În spatele fiecărei afecțiuni există o cauză sau chiar mai multe, de exemplu: o lecție de viață pe care o ignori, etape ale vieții pe care le-ai lăsat în urma nerezolvate, lipsă de atribut, dezechilibre energetice și emoționale, un mod de viață fără esență, etc. 


_______________________________________ 

Aminoacizii esențiali și neesențiali

Temă medicală
Dr. Gabriela Chivu
🗓️ ……. | ⏰ Ora 20:30 – 21:00

Aminoacizii sunt compușii care stau la baza formării proteinelor, cu un rol major în corpul uman. Sunt necesari pentru ca organismul să îndeplinească procese vitale, cum ar fi sintetizarea hormonilor și a neurotransmițătorilor, pe lângă crearea proteinelor. Aminoacizii în alimentația zilnică îi oferă organismului tău materialul de care are nevoie pentru a repara mușchi, organe sau alte țesuturi.


_______________________________________ 

Grup privat Facebook  Mihai Lucian Cunoaștere | Sănătate | Prosperitate ” 
Pentru înscrierea în grup apasă butonul de mai jos, completează formularul și în cel mai scurt timp vei fi contactat de un membru al echipei pentru detalii legate de temele seminariilor cât și pentru validare.

Programul: 🗓️ Luni, Marți, Miercuri, Joi; ⏰ 20:00 – 20:55. 

SITE TELEFON