APARAT DE BIOREZONANȚĂ – SCIO
Preț: 7500 €
Comandă la: Tel. +40 725 330 203

Descriere
Aparat de emisie și receptie biocâmpuri, un pachet de programe instalat pe un computer și un tester de compatibilitate. Aparatele și principiile de funcționare au fost folosite de NASA pentru testarea astronauților. Pe principiul ca orice corp din spațiu, inclusiv corpul uman emite un câmp electro-magnetic, se investighează corpul energetic. Când acesta se modifica apar disfuncții, dezechilibre și in final boala. Aparatul de biorezonanță (SCIO) folosește curenți de joasa frecventa.

Putem preveni afecțiuni chiar foarte grave daca le cunoaștem cauzele, daca știm ce carente, disfuncții sau predispoziții prezintă organismul nostru. Pentru aceasta medicina cuantica ne pune la dispoziție o metoda de investigare și terapie care se bazează pe stimularea organismului uman cu unde electro-magnetice de frecvente non-invazive și măsurarea răspunsului organismului la acești stimuli. Prin intermediul unor senzori se analizează în 5 minute aproximativ 10.000 de parametri care se compara cu valorile din baza de date a softului. Diferențele energetice conduc la stabilirea stării de sănătate a persoanei investigate, a predispozițiilor și riscului asociat.
Pe baza informațiilor se pot evalua următoarele aspecte:
1. Dezechilibrele energetice
2. Diagnosticul fizic care cuprinde:
     a) Dezechilibre hormonale
     b) Starea sistemului imunitar
     c) Nivelul de toxicitate din organism
     d) Deficientele cromozomale
     e) Deficientele nutriționale = nivelul vitaminelor, mineralelor, enzimelor, acizilor grași nesăturati
     f) Nivelul de hidratare și oxigenare a organelor
     g) Agresiunea patogenilor asupra organismului = alergeni, paraziți, bacterii, viruși, fungi.
       3. Nivelul de stres nervos, oboseala și capacitatea de reacție a organismului fata de stresul nervos.
Ceea ce oamenii s-au obișnuit sa numească boala poate fi numai un simptom al unui dezechilibru energetic, a unei disfuncții organice datorata fie deficitelor nutriționale, fie încărcaturilor genetice, dar mai ales agresiunilor din mediul înconjurator (fizic sau social) a ceea ce numim stresori. Acestia pot fi stresori nervoși, stresori chimici (poluare, toxine alimentare, medicamente), stresori fizici (câmpuri energetice malefice � radiația calculatoarelor, telefoanelor mobile, antenelor).
Medicina tradiționala orientala spune ca boala (numita mai bine disfuncție organica) se manifesta mai întâi prin dezechilibre energetice, atenționând sau NU organismul prin anumite simptome. A nu lua in seama aceste semnale sau a le anihila prin tratamente simptomatice înseamnă a lasă problema de sănătate sa evolueze spre degenerarea celulelor, țesuturilor, organelor. Aceasta este boala și din acest stadiu vindecarea este parțiala sau imposibila.
Avantajele metodei biorezonanță (bio-feedback) rezida tocmai în rolul depistării dezechilibrelor în stadii incipiente ale bolii și în posibilitatea echilibrării organismului prin reducerea stresului și stimularea cu frecvente potrivite a imunității, refacerea vitalității celulare, reglarea funcțiilor și redarea echilibrului energetic. Organismul este acela care are toate pârghiile pentru a se vindeca, trebuie doar stimulat, și acest lucru în stadii în care nu s-a ajuns la procese degenerative.
Metoda în sine este foarte eficienta ca metoda de prediagnosticare, pentru îndrumarea persoanelor investigate spre serviciile medicale de specialitate, acolo unde diagnosticul simptomatic alopat nu a relevat cauzele afecțiunilor.
Recomandările oferite clienților noștri se referă și la schimbarea modului de viață, a obiceiurilor nesănătoase (fumat, consum excesiv de alcool, de dulciuri, de grăsimi saturate, înlocuirea acestora cu grăsimi nesaturate), alocarea unui interval de timp pentru activități fizice, sport, recomandări de gândire pozitiva, de protejare fata de stresorii de toate tipurile.
De reținut ca nu exista contraindicații sau efecte adverse, procedura nu este iradiantă, dureroasa, putând fi aplicata oricărei persoane cu probleme de sănătate (mai puțin purtătorilor de implanturi electronice) în vederea îmbunătățirii curgerii fluxului energetic prin organism, reducerii efectelor stresului nervos și stimularea refacerii organismului.
Nu se dau diagnostice de medicina alopata.
În funcție de dezechilibrele și carentele evidențiate prin testul de biorezonanță se fac recomandări de suplimente alimentare naturale. Se testează cu aparatul QXCI � SCIO reacția organismului la suplimentele propuse pentru a se determina cele mai potrivite produse în funcție de particularitățile personale.